• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket sizce insanlar neden çocuk yapar?

neden bebek yaparız?

• Ankete Katılan
    106
anne olmak güzel şey kendinden bir parça içinden kopup gelen özlemle beklenen dokuz ay boyunca sabırla ve sevgiyle beklenen allah herkese nasip etsin anne olmak çok güzel vede özel bir duygu .

Ama bunu anne olduktan sonra anlıyoruz değil mi:uhm:yani bebek olmadan önce bizi çocuk yapma düşüncesine iten şey ne?yine de teşekkürler.:))

Ama bunu anne olduktan sonra anlıyoruz değil mi:uhm:yani bebek olmadan önce bizi çocuk yapma düşüncesine iten şey ne?yine de teşekkürler.:))
evet anne olduktan sonra anlıyoruz vede annelerimizin kıymetini bizim için ne fedakarlıklar yaptığını kendimiz anne olunca anlıyoruz.

yaa ben ailem çoğalsın diye isterim isterim sonraa bana ve sevdiğime ait bi parçayı büyütmek ilgilenmek harika bişey olsa gerek eğitiminede çok önem vermek isterim topluma faydalı olması için ;)

çocuk hayata devam için bir sebeb gibi olur.
ben mesela hastandığımda ilk aklıma gelen şey kızımdı,ona ne olacak düşüncesiyle yaşadım hep.
onları büyütürken sorunları,sevinçleri derken zamanın nasıl aktığını bilmessiniz.

Her ınsan basta asık oldugu kısıtyle evlenmek hayatını paylasmak ıster hayatının sonuna kadar sevecegı ınsandan bı cocuk ıster onu ve kendım-nı mutlu etmek adına beraberlıgınızın en buyuk meyvesıdır bebek mutlulgu taclandırmaktr

bebek yapmak ,aile olmak demektir..aile ise birbirine kenetlenmek demektir..insan neden evlenir..bir yuvası olsun diye..çocukları olsun diye..bir bütün olsun diye..en güzeli budur bence..Rabbim isteyen herkese bebek versin inşallah...

şu benden bi parça olayını ve ölümsüzlük isteğini anlamış değilim :umursamaz:şıklarda da bizden beklenen bu kısmını işaretledim.

Çocuğun olunca gözün hiç birşeyi,hiç bir kimseyi görmez..
Ne yiğen,ne hayvan sevgisi,ne ana,ne baba,ne de eş..Evlat dedin mi,akan sular duruyor:))
İnsan tek bir varlık için ölmeye göze alır ve hiç düşünmeden ateşe bile atlar..
O varlık evlattır benim için..

aynen.allah her isteyene nasip etsin inşallah.

Yaşlanınca kapını çalacak seni olduğu gibi kabullenecek yine kendi çocuğunuzdur arkadaşlar dostlar hep şartlı severler sizi

Benim cocuk isteme sebeplerim:
Cok sevmek istiyorum, kendi bebegimi sevmek ve onun tarafindan sevilmek,
Cevreme ozeniyorum, annesiyle cocuklari gorunce benim de cocuk sahibi olasim gelir :)
Aile kurmak, hem genclikte hem yaslilikta cocuklarim, torunlari olsun cevremde isterim
Bebek ve cocuk severim ve cok iyi anlasirim.
Simdilik aklima bu sebepler geldi. Ama ankette ne yazik ki bunlardan biri yok. :S

benim şıkkım eşimi çoksevdiğim ve onunla aramdaki en özel en güzel şey bebek olduğu için bebek yapmak istiyorum ..

şıklar bana uymadı ama neden istediğimi tarif edicek bir sözde bulamadım açıkçası. eşimle benim meyvemiz işte dana ne diyebilirimki :emir_bebek:

Şıklarda yok malesef...:ecrin_bebek:Sevdiğim insandan parçam olmasını istediğim için birbirimize daha çok bağlancağımızı düşündüğümden çocuk sahibi olmak isterim..

iç güdüsel
onun varlığını istiyorsun dokunmak koklamak
gülümsemesini görmek
boncuk boncuk gözleriyle içini ısıtması
tarifi yok ki bunun

Back