Sizce geri döner mi??

ayni valla benimde boyle ama bana birisi yok hayatimda demisti...benim biriyle konustumuda ogrenince tamamen degisti..ogrenmis olmasi iyimi oldu bilemiyorum iste..ama aradan 4 ay gecti ben facemi yeni kapattim..keske 3 ay onceden kapatsaydim belki simdiye geri donmustu:-( simdi mlsf beklicem daha..

yada soyle yapmak isterdim..iliskisi var yapmak ve yenisiyle resimler koymak..sence tersmi teper? zaten kiskanicagi turden foto koyunca oda hemen biseyler yapio...bu bnm icin pozitif.demek hala takip ediyo beni dimi bende asla kabul etmem bitti donusu asla yok ama bunu dusunuyomudur erkekler nasil dusunuo bu yaptiklarindan sonra bilmiyorum..

mühendis.pnr

benim anlamadigim bu erkekler nasil birden bire ipi kopariyorlar anlayamiyorm gercekten..o komsu kiziyla da ne cabuk yakinlasmis hemen anlamiyorm ya..acaba sen varkende onla görüsüyormuydu ?

cünkü ayni sey bendde oldu bende ayni sorulari kendme soruyorum..hersey normalken bitirdi birden..hayatimda biri yok dedi..bi ay sonra resimlerini yakaladim..ama aldatmadigini söyledi..ama ben inanmiyorum..bence o kiz icin birakti beni..

ama onuda ben mafettim bu kez.. ayrildiktan bir ay sonra beni kiskanan bi rkiz ona gidip benim biriyle görüstügümü söylemis.. sizce sirf bu yüzden dönmeyebilirmi dönecek olsaydi bile ?

birçok erkekte cepte tutma huyu vardır. daha çok beğeneceği ya da daha kolay yatağa atacağı bir kız bulana kadar eldekiyle idare edeyim düşüncesinde olur bazı pislikler.

Haklısın canım her şey kısmet bakalım hayat bize neleri getirecek..

canım senden tamamen vazgeçmiş ama Allah'ın oyunu çok büyüktür birgün gelir sana döner sana muhtaç olur ama o gün sen çoktan bu günleri unutmuş olursun inşallah..
ayrıca kızın kalacak yeri yoksa bize gelsin demiş ya yeni sevgilisi iyi kız ayaklarına yatıyor yani kendisi sevgilisinin eski kız arkadaşına dahi iyi davranacak kadar merhametli imiş...... öyle tanıtıyor kendisini ne uyanık kızmış..............
şimdi yapman gereken yepyeni bir sayfa açman canım ona dair herşeyi unutarak

arkadasa katiliyorum bende boyle dusunmustum...yada o kiz boslukta ya seninkiyle dolduruyo boslugunu..eski sevgilisine donerse seninki tipis tipis gelir sana seni seviyorsa eger

Kız 5 yıldır çıkıyormuş o çocukla inşallah buna geri dönerde benimkini öylece ortada bırakır Allahım yaa inşallahhhh o zaman içim gerçekten rahatlar..

Kız 5 yıldır çıkıyormuş o çocukla inşallah buna geri dönerde benimkini öylece ortada bırakır Allahım yaa inşallahhhh o zaman içim gerçekten rahatlar..

canım atlat su durumu artık ya mıden bulanmıyomu ben bunu anlamıyorum senı dusunerekten soyluyorum gercekten ben erkek arkadasıma dondum ama boyle bıseyler duymus olsam bırak gerı donmesını telefonumda numarasını adını duymak ıstemem senden baska bırıne sana baktıgı gıbı bakıyo ya mıdesız allah askına salla defet gıtsın kısılıksız gormuyomusun sana uzuluyorum oturup burda dert yanıosun haklısında ama sakın lutfen gerı donmesını ısteme bı ınsanın kafası karısır bıraz durulmak ıster o ayrı anlarım ınsanız hepımız ama bu midesiz yaa

bak sınırımı alamadım bıde bu sana hakaret ettı bak terbıyesıze ya kısılıksız kusura bakma ama ınsanoglu ıste bak keyfıne canım ye ıc gez ona kız coksa sanada erkek cok gencecıksın ya sınavına hazırlan bak sopa gelıyo

kimse vazgeçilmez değil bence ayrılıklarda asıl acı çektiren aniden hiç ummadığın bir anda olması insana o koyuyor ama zamanla o da geçiyor böylesi zamanlarda en iyisi yakın arkadaşlarınızla bol bol gezmek eğlenceli vakit geçirmek inanın çok işe yarıyor önceleri bu konuları konuşursunuz heryerde sık sık sonra gittikçe azalır azalır bir de bakmışsınız ki hep bu konuyu konuşmak isteyen siz artık bahsetmek gereği bile duymazsınız zaman herşeyin ilacı

canm merak etme o kız 5 yıllık ılıskısını unutamamıs asla senınkıne ısınamayacaktr sımdılık sadece yara bandı gıbı kullanıyor.ustelık senınkının pişkinliğide beni yedi bitirdi ya utanmaz utanmaz anlatıyor yok yuzuk almısta bılmem nede.allah onun belasını versın ya ıyıkı kurtulmıssun canm o rezılden ınsallah mahvoldugu gunlerı gorursun benı bıle kudurttu sınırımden burda yaaaaaaaaaa

hıc sorma aynen sınırden catladım tam dayaklık şiddetın gozunu seveyım alacan bunlarııı

hıc sorma aynen sınırden catladım tam dayaklık şiddetın gozunu seveyım alacan bunlarııı
ama gercekten çok pişkin ya bide kıza anlatıyo arsız yok sevdıgım bı kız var o kızında 5 yıllık ılışkısı var onun ıcın aglıyo bende onla agladım falan fılan allahın belası nasıl bı yuzsuzluktr ya

şu mübarek cuma vakti Allah bize bu acıyı yaşatanlara bildirsin en kısa zamanda hatalarını anlasınlar bizim çektiğimizin on mislini çeksinler ve kapımıza gelsinler..ben kendimkine diyorum özellikle bana umut verip sevdiğini söyleyip saçma bir sebeple bırakıp gittiği için Allah ona hayatı zehir etsin hiçbir işi rastgitmesin attığı her adımda hatasını anlasın ve kapıma dönsün bana yalvarsın çok zaman geçmesin ama üstünden en kısa zamanda ahım yerini bulsun inşalllahhh o bana bağırıp çağıran kuzeninede Allah gittiği kapıda daha beterini yaşatsın ve bana yaptığından dolayı başına bunların geldiğini anlasınlar! Allah kimsenin ettiğini kimsenin yanına koymaz ben,m tek hatam sevmek ve birşeyleri düzeltmekti ne yaptıysam onun için yaptım benim gibi haksızlığa uğrayan buradaki tüm kızlar için bu duayı ediyorum haksızlık yapan en tez tamanda bulsun ve bizim kapımıza dönsünler inşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh çok içten ettim bunu

Asıl siz benim nasıl nefret ettiğimi sinirden ne hale geldiğimi bilemesiniz dönsün istiyorum bende ona geri döneyim diye değil pişman olduğunu görmek istiyorum acı çekmesini istiyorum bana yalvarmasını istiyorum o zaman rahatlıcam Allah belasını versin yaaa kendine güvenemediği için kızlara doyamadığı için beni terkedeni ben zaten istemiyorum sadece bu kadar zaman onu tanıyamadığıma üzülüyorum hala bunları bana yapanın sevdiğim kişi olduğuna inanamıyorum her şey kabus gibi...Lanet olsun ona...Nasıl acı çektiğimi kendi gözüyle gördüğü halde bir de üstüne o kızı anlatıyor yok seviyomuş yok yüzükmüş şuymuş buymuş yani orda beni alsa direk öldürse bin kat daha iyiydi..Ben bunları unutamadığım için onunn acı çektiğini köpek gibi kapımda süründüğünü görmek istiyorummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…