- Konu Sahibi muhendis.pnr
-
canım bızım kı 5 senelık bı ılışkıydı iş nedenlerınden dolayı bıttı yanı bız ayrıldıktan 1 ay gıbı suredde baskasını bulmus sevmıyorum senı ıstemıyorum baskası var dedı kı gercekten de vardı cok agır hakaretler ettı ben de cok agladım uzuldum msn den sıldım faceden sıldım kendı face mı kapattım ama baska bır hesaptan bakıodum ona ve hep profıl fotosuna kızla fotografını koyuyodu arkadasları falan bılıodu sonra bende hıc aramadım sormadım benı bulabılecegı her yol kapanmıstı 3 ay sora aradı ben acmadım msj attı sureklı araıo ama gerı donusu yok artık bence hıc ılgılenmeyeınce sormayınca senı merak edıolar ve arıolar ha benı sevıomudur sanmam sevse bana bunu yapmazdı 3 gunluk tanıfıgı kız ıcın agır laflar etmezdı ama dondu dolastı bana geldı
mühendis.pnr
benim anlamadigim bu erkekler nasil birden bire ipi kopariyorlar anlayamiyorm gercekten..o komsu kiziyla da ne cabuk yakinlasmis hemen anlamiyorm ya..acaba sen varkende onla görüsüyormuydu ?
cünkü ayni sey bendde oldu bende ayni sorulari kendme soruyorum..hersey normalken bitirdi birden..hayatimda biri yok dedi..bi ay sonra resimlerini yakaladim..ama aldatmadigini söyledi..ama ben inanmiyorum..bence o kiz icin birakti beni..
Canım zaten o kız onların komşusu ailece de görüşüyorlar büyük ihtimalle annesi beni o yüzden istemedi galiba o kızı istiyor bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum.. Yaa hem bana diyo ki ben o kızı seviyorum diyor sonrada biz çıkmıyoruz sadece konuşuyoruz o olmazsa başka kız olacak ama sen olamazsın seni artık sevmiyorum dedi.. Kızın 5 yıllık ilişkisi üç ay önce bitmiş ve 3 ay sonra eski sevgilisinden ilk defa mesaj gelmiş hakkını helal et diye hatta kız benimkini aramış telefonda eski sevgilisi için ağlamış ..Benimkide telefonda ağladım diyor beni üzdüğü için ağlamış..Yüzükte stres yüzüğüymüş alyans olsun diye takmamış ..
Bir de ben onun yaşadığı şehre akşam varmıştım ve 6 saatlik yol gittim benimki benim yanıma gelirken o kızada haber vermiş pınar geldi ben onun yanına gidiyorum demiş.O kızda benim için kızı hemen gönderme kalacak yeri yoksa gelsin bizde kalsın demiş..Ne alakaysa..Bir öyle diyor bir böyle diyor ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim ama kesinlikle benden bişey bekleme kendine seni seven başka birini bul beni asla arama numaramı değiştirmek zorunda bırakma diyor off yaaa dengesiz işte ne yaptığını kendi de bilmiyor ki..
mühendis.pnr
benim anlamadigim bu erkekler nasil birden bire ipi kopariyorlar anlayamiyorm gercekten..o komsu kiziyla da ne cabuk yakinlasmis hemen anlamiyorm ya..acaba sen varkende onla görüsüyormuydu ?
cünkü ayni sey bendde oldu bende ayni sorulari kendme soruyorum..hersey normalken bitirdi birden..hayatimda biri yok dedi..bi ay sonra resimlerini yakaladim..ama aldatmadigini söyledi..ama ben inanmiyorum..bence o kiz icin birakti beni..
Canım zaten o kız onların komşusu ailece de görüşüyorlar büyük ihtimalle annesi beni o yüzden istemedi galiba o kızı istiyor bilmiyorum ama ben öyle düşünüyorum.. Yaa hem bana diyo ki ben o kızı seviyorum diyor sonrada biz çıkmıyoruz sadece konuşuyoruz o olmazsa başka kız olacak ama sen olamazsın seni artık sevmiyorum dedi.. Kızın 5 yıllık ilişkisi üç ay önce bitmiş ve 3 ay sonra eski sevgilisinden ilk defa mesaj gelmiş hakkını helal et diye hatta kız benimkini aramış telefonda eski sevgilisi için ağlamış ..Benimkide telefonda ağladım diyor beni üzdüğü için ağlamış..Yüzükte stres yüzüğüymüş alyans olsun diye takmamış ..
Bir de ben onun yaşadığı şehre akşam varmıştım ve 6 saatlik yol gittim benimki benim yanıma gelirken o kızada haber vermiş pınar geldi ben onun yanına gidiyorum demiş.O kızda benim için kızı hemen gönderme kalacak yeri yoksa gelsin bizde kalsın demiş..Ne alakaysa..Bir öyle diyor bir böyle diyor ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim ama kesinlikle benden bişey bekleme kendine seni seven başka birini bul beni asla arama numaramı değiştirmek zorunda bırakma diyor off yaaa dengesiz işte ne yaptığını kendi de bilmiyor ki..
hiiiccc ustune dusme...bak biz 3 senedir evlenme hayalleri kuruyorduk..ilk etapta cokkotuydum..4kilo verdim fln...hiiccc aklima gelmicek sekilde tesadufle biriyle gorusmeye basladim..eximin bana geri donmesini istedigim kadar yenisiyle beraber olmak istiyorum...hemde yenisi benim icin daha iyi gibi..sanirim kismet olayina inanmaya basladim..boylesi daha hayirli olduguna inaniyorum...kotu huylarini dusunuyorum ve iyiki olmamis diyorum inan bittigi icin mutluyum..evlenmeden omur boyu uzulmeden boyle birinden kurtuldugum icin sukrediyorum..
hep iyi yonlerini dusun...bu sayede ben hayatin gerceklerine dondum..arkadas sandigim ama aslinda banazor gunumde hic yardimi olmayacak insanlari eledim...veee bundan sonraki iliskimde nasil davranmam gerektigini ogrendim...
tecrubeli olduguma inaniyorim en azindan simdiden..hep boyle pozitif yonlerini dusun canim hic uzulme...seven geri doner mutlaka
Haklısın canım her şey kısmet bakalım hayat bize neleri getirecek..
canım senden tamamen vazgeçmiş ama Allah'ın oyunu çok büyüktür birgün gelir sana döner sana muhtaç olur ama o gün sen çoktan bu günleri unutmuş olursun inşallah..
ayrıca kızın kalacak yeri yoksa bize gelsin demiş ya yeni sevgilisi iyi kız ayaklarına yatıyor yani kendisi sevgilisinin eski kız arkadaşına dahi iyi davranacak kadar merhametli imiş...... öyle tanıtıyor kendisini ne uyanık kızmış..............
şimdi yapman gereken yepyeni bir sayfa açman canım ona dair herşeyi unutarak
Kız 5 yıldır çıkıyormuş o çocukla inşallah buna geri dönerde benimkini öylece ortada bırakır Allahım yaa inşallahhhh o zaman içim gerçekten rahatlar..
canım atlat su durumu artık ya mıden bulanmıyomu ben bunu anlamıyorum senı dusunerekten soyluyorum gercekten ben erkek arkadasıma dondum ama boyle bıseyler duymus olsam bırak gerı donmesını telefonumda numarasını adını duymak ıstemem senden baska bırıne sana baktıgı gıbı bakıyo ya mıdesız allah askına salla defet gıtsın kısılıksız gormuyomusun sana uzuluyorum oturup burda dert yanıosun haklısında ama sakın lutfen gerı donmesını ısteme bı ınsanın kafası karısır bıraz durulmak ıster o ayrı anlarım ınsanız hepımız ama bu midesiz yaa
canm merak etme o kız 5 yıllık ılıskısını unutamamıs asla senınkıne ısınamayacaktr sımdılık sadece yara bandı gıbı kullanıyor.ustelık senınkının pişkinliğide beni yedi bitirdi ya utanmaz utanmaz anlatıyor yok yuzuk almısta bılmem nede.allah onun belasını versın ya ıyıkı kurtulmıssun canm o rezılden ınsallah mahvoldugu gunlerı gorursun benı bıle kudurttu sınırımden burda yaaaaaaaaaaKız 5 yıldır çıkıyormuş o çocukla inşallah buna geri dönerde benimkini öylece ortada bırakır Allahım yaa inşallahhhh o zaman içim gerçekten rahatlar..
canm merak etme o kız 5 yıllık ılıskısını unutamamıs asla senınkıne ısınamayacaktr sımdılık sadece yara bandı gıbı kullanıyor.ustelık senınkının pişkinliğide beni yedi bitirdi ya utanmaz utanmaz anlatıyor yok yuzuk almısta bılmem nede.allah onun belasını versın ya ıyıkı kurtulmıssun canm o rezılden ınsallah mahvoldugu gunlerı gorursun benı bıle kudurttu sınırımden burda yaaaaaaaaaa
ama gercekten çok pişkin ya bide kıza anlatıyo arsız yok sevdıgım bı kız var o kızında 5 yıllık ılışkısı var onun ıcın aglıyo bende onla agladım falan fılan allahın belası nasıl bı yuzsuzluktr yahıc sorma aynen sınırden catladım tam dayaklık şiddetın gozunu seveyım alacan bunlarııı
ama gercekten çok pişkin ya bide kıza anlatıyo arsız yok sevdıgım bı kız var o kızında 5 yıllık ılışkısı var onun ıcın aglıyo bende onla agladım falan fılan allahın belası nasıl bı yuzsuzluktr ya
Ahh aahh ben yine dayanamadım mesaj attım oraya gelicem diye bu da direk cevap attı 'Bitti gitti sende unut gitsin..Saçmalıyorsun anlıyormusun?böyle saçma düşüncelerle bir yere varamazsın bunun farkına var yazma artık. ' diye mesaj attı
Bende cvp attım ben senin oyuncağın değilim oraya kadar getirtip amcanlara varana kadar tanıştır bende annemlere konuyu açayım sonra tekmeyi bas yok böyle bişey dedim. O ise aynen şunu yazdı 'Böyle konuşuyorsun ya neyse, ne düşünürsen düşün hiç bir şey söylemicem de yazmıcam da hoşçakal..'yazdı.
Benim için herşey bu kadar basit değil unut deyince bir anda unutamıyorum hayattan soğuttun lanet olsun diye.Onun yazdığı cevapta 'Unut diyorum pınar sevmiyorum demekki alışkanlıkmış ailemde istemiyor daha ne olsun git artık hayatına devam et daha fazla uzatma..daha da yazma Bitti anla bunu...' yazmıştı.
Bende annesinin 2 yüzlü olduğunu söledim sanki annen dünya güzeli ya beni beğenmiyo dedim o zaman gitsin sana manken bulsun dedim bugüne kadar anneleri gö.... takmayan sen şimdi onlarımı takıyorsun lanet olsun sana dedim ..
Böyle sonuçlandırmış olduk mesajlarımızı yanii kendime kızıyorum engel olamadım yine kendime ama öyle bir an geliyorki insan dayanamıyor kabullenemiyor bugün öyle bir gündü ama cevabımı almış oldum bir güzel oturdum yerime aferin bana...[/QUOTE
öyle deme anlıyorum kızgınlığını atamıyorsun ve neden neden diyorsun hak etmedim diyorsun susamaman bu yüzden ama dayanmaya susmaya çalış umrunda olmadığını bilsin ve dünyada tek erkek olmadığını bilsin şimdi o çok iyi biliyorki sen tekrar dönüceksin seni ne kadar zaman geçsede kaybetmiyeceğini biliyor farkında ben naparsam yapıyım 1 yıl sonra dönsem beni bekliyor olarak bulacam diyor
yapma bunu erkekler zaten bu yüzden kadınları aşağlamazmı bu yüzden değersizleşmezmiyiz ama kaybetme korkusu olsun bak nasılda birden tersine dönerler heleki biri ilgi göstersin bize nasıl kıskançlıktan boğaya dönerler bi süre gecsin ona bi msj at biliyormusun iyiki beni bırakmışsın senin için ağlayıp dövünüyordum iyiki bırakmışsın tek erkek sen deilmişsin senden daha iyilerde varmış gibilerinden bi msj olsun bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?