- 17 Ağustos 2023
- 7.804
- 23.252
- 268
Her büyüğün lafi dinlenmezBüyüktür diye)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her büyüğün lafi dinlenmezBüyüktür diye)
Beynim ona takmış durumda ben de kurtulamıyorum
Bir yol göstersen eger unutmamı istiyorsan bana iyilik yapmak istiyorsan
Ben psikolojik videolara bakıyorum bazen zor durumda olduğumda..Vallahi yapışmış kalmış bu elti kafamda bşr türlü çıkmıyor .Rusçayı öğreniyorum o da onlayn.ben aslında eltiyi düşman tehlike gibi gördüğüm için nefret ediyorum ona bit yandan da onun iç yüzünü ben gördüm benimle az kavga etmedi zamanında.şimdi geldim evdeyim kp bizi getirdi.o kaldı kocası gelip alır onu ordan.ha birde şunu söyleyeyim.kendisi hamile şu an.ama doğuracak mı bilmiyorum .kv bana dedi ki sen cidden bilmiyor musun onun hamile olduğunu?bak bu söz yüzünden ona tamamen düşman kesildim.onun da eşinin de numarasını sildim rehberden beni görmesinler diye.hem ben birine düşman olduğumda onu rehberden ilk silerim,ama engellemem.çünkü karşılıklı kavga etmemişiz.sizce yanlış mı ettim?ama o artık anlamış onu sildiğimi.neyse size yazarken otobüse onlar da bindi.ben bunu görmezden geldim.inince geldi beni de çocukları da öptü ama ben onun çocuklarını öpmedim dudak boyam Var diye bahane getirdim yapmacık olamıyorum …Allah beni kurtarsınPsikolojik destek alsan kendine ve çocuklarına çok büyük bir iyilik yapmış olursun.
Hem eltiye taktığın için hem de o evde yaşadıkların hiç normal şeyler değildi.
Destek almak sana çok iyi gelir bence. Çünkü zaten bir şeyleri çözmek için çabalıyorsun. Ama bunu kendi başımıza yapmamız her zaman kolay olmuyor. Zor geldiği noktada yardım almamız gerekiyor.
Bunun dışında, uğraşlarını çeşitlendirmeye çalış. Eşin artık pek karışmıyor sanırım.
Bir kursa git, hobi edin, arkadaş edin, çocuklarınla ilgilen, yapabiliyorsan bir işe gir.
Eşinin ailesi sadece yüz yüze görüştüğünde hayatında olsunlar yani.
Sen o evden çıktın ama onlar senin aklının her köşesinde yaşamaya devam ediyorlar.
Daha genceciksin. Onları düşüne düşüne ziyan etme artık yıllarını.
Evet ve geldim)Ne yaptiniz, gittiniz mi?
Iyi yapmissiniz, bosverin eltiyi falan.Evet ve geldim)
Numaralarını rehberden silmekle iyi mi yapmışım sizceIyi yapmissiniz, bosverin eltiyi falan.
Nilu sen hepsini unuttun ama ben konularını hatırlıyorum. O kız eve ilk geldiği zamanlar kaç kere seni soba demiriyle döven kocanla kayinvalidenin elinden alıp hayatını kurtardı...Ben psikolojik videolara bakıyorum bazen zor durumda olduğumda..Vallahi yapışmış kalmış bu elti kafamda bşr türlü çıkmıyor .Rusçayı öğreniyorum o da onlayn.ben aslında eltiyi düşman tehlike gibi gördüğüm için nefret ediyorum ona bit yandan da onun iç yüzünü ben gördüm benimle az kavga etmedi zamanında.şimdi geldim evdeyim kp bizi getirdi.o kaldı kocası gelip alır onu ordan.ha birde şunu söyleyeyim.kendisi hamile şu an.ama doğuracak mı bilmiyorum .kv bana dedi ki sen cidden bilmiyor musun onun hamile olduğunu?bak bu söz yüzünden ona tamamen düşman kesildim.onun da eşinin de numarasını sildim rehberden beni görmesinler diye.hem ben birine düşman olduğumda onu rehberden ilk silerim,ama engellemem.çünkü karşılıklı kavga etmemişiz.sizce yanlış mı ettim?ama o artık anlamış onu sildiğimi.neyse size yazarken otobüse onlar da bindi.ben bunu görmezden geldim.inince geldi beni de çocukları da öptü ama ben onun çocuklarını öpmedim dudak boyam Var diye bahane getirdim yapmacık olamıyorum …Allah beni kurtarsın
Soba Demiri??hatırlamadım bunu mesela.eltiyi neden düşman belledim?sebeplerden bazıları da çocuklardır .mesela kendi çocuklarına laf ediyor azarlıyor ben o lafları sanki bana söylüyormuş gibi algılıyordum.sonra gıcık olmaya başladım.onun karakteri her halde beni zulümden kurtardı.ben de olsam aynısını yapardım..ama şuan aramız soğuk.şu hamilelik meselesi yüzünden.yukarıda yazmışım meselenin ne olduğunu.bu yüzden sildim onu whatsaptan.demin soğukduk en çokta ben..ama benim videomu çekmemi rica ettim kaytarmadı çekti.bu arada neresi küçücük ya?6 yıl benden kiçükNilu sen hepsini unuttun ama ben konularını hatırlıyorum. O kız eve ilk geldiği zamanlar kaç kere seni soba demiriyle döven kocanla kayinvalidenin elinden alıp hayatını kurtarmıştı. Sen ona sahip çikacagina aksine o küçücük kız sana sahip çıktı. Sonra sen ne yaptın? Diğerlerine gücün yetmediği için eltiyi düşman belledin. Halbuki o evde birbirine destek olacak iki kisiydiniz ve eltin de istedi bunu başlarda.Hic uğraşma bizi kandıramazsın, bütün suç sende.
Soba demiri, pantolon kemeri, odun...O kadar çok şeyle dayak yedin ki o evde kocandan ailesinden bir kısmını unuttun herhalde?Soba Demiri??hatırlamadım bunu mesela.eltiyi neden düşman belledim?sebeplerden bazıları da çocuklardır .mesela kendi çocuklarına laf ediyor azarlıyor ben o lafları sanki bana söylüyormuş gibi algılıyordum.sonra gıcık olmaya başladım.onun karakteri her halde beni zulümden kurtardı.ben de olsam aynısını yapardım..ama şuan aramız soğuk.şu hamilelik meselesi yüzünden.yukarıda yazmışım meselenin ne olduğunu.bu yüzden sildim onu whatsaptan.demin soğukduk en çokta ben..ama benim videomu çekmemi rica ettim kaytarmadı çekti.bu arada neresi küçücük ya?6 yıl benden kiçük
Silmezdim herhalde, sonucta sevmeseniz de bir araya geliyorsunuz.Numaralarını rehberden silmekle iyi mi yapmışım sizce
Evet ama ayaklarında hastalığı var doğurup doğurmayacağı belli değil bunları kv bana söylemiş ben onla nasıl yakındım herşeyi söylerdim ama bak o bana söylemedi bu yüzden sildim onuBu arada ben yanlış hatırlamıyorsam eltinin zaten biri bebek iki çocuğu vardı. Şu an 23 yaşında ve üçüncü çocuğuna mı hamile?
Evimizde soba Demiri yoktu beni onla dövsün ve ya odun bu 1!sen benim anlattığım kadar biliyorsun bu 2!ben deli değilim gidip ona durduk yere saldırayım .aman ne hakkı var üzerimde helal etmeyecek birisini sevmemek suç değil ki mesela sen beni sevmiyorsun ben normal karşılıyorumSoba demiri, pantolon kemeri, odun...O kadar çok şeyle dayak yedin ki o evde kocandan ailesinden bir kısmını unuttun herhalde?
Ama sen seni dovenlere değil o evde sana insan gibi davranan , senin gibi mağdur olan eltinden ve kendi çocuklarından çikardin hıncını ...
Sen kocasına kızıp eltisine saldıran, tokat atan, eltisine kızıp çocuklarını her gün döven bı kadınsın...
Bütün bu yaptıklarından sonra sırf kadın gebeliğini sana söylemedi diye bilenmek bile acayip farkında değil misin?
Ben eltinin yerinde olsam iki cihanda hakkımı helal etmem, burnundan getiririm, o kadın hâlâ senin yüzüne bakıyor mecburen.
Yaniii elti sizden genç, gencecikk :) siz yaşlısınız eltiye göre, bu hırs, kıskançlık bundan dimi :)Soba Demiri??hatırlamadım bunu mesela.eltiyi neden düşman belledim?sebeplerden bazıları da çocuklardır .mesela kendi çocuklarına laf ediyor azarlıyor ben o lafları sanki bana söylüyormuş gibi algılıyordum.sonra gıcık olmaya başladım.onun karakteri her halde beni zulümden kurtardı.ben de olsam aynısını yapardım..ama şuan aramız soğuk.şu hamilelik meselesi yüzünden.yukarıda yazmışım meselenin ne olduğunu.bu yüzden sildim onu whatsaptan.demin soğukduk en çokta ben..ama benim videomu çekmemi rica ettim kaytarmadı çekti.bu arada neresi küçücük ya?6 yıl benden kiçük
Hiç kıskanmadım nedense..bizi görenler onu benden yaşlı buluyorYaniii elti sizden genç, gencecikk :) siz yaşlısınız eltiye göre, bu hırs, kıskançlık bundan dimi :)
Eee gençlik başka tabii, cilt pırıl pırıl parlıyor, saçlar gür, bakımlı. Ne şanslı kadın şu elti, çok genç, ne güzel :)
Boy, pos gençlikte bir başka duruyor, her kıyafet yakışıyordur eltiye aynaya bakınca gencecik görüyordur kendini, parıldıyordur. E tabi siz onun yaşında değilsiniz, tüh. :)
İnsanın en güzel yaşları 22 -23, Allah ona nice güzellikler, güzel yaşlar, güzel çocuklar versin, kocasıyla çocuklarıyla bir ömür mutlu olsun :) çok çok amin.
( kocama "çakamam" o beni döver o yüzden çocuklarımı dövüyorum, çocuklarımı dövsem de beni öpüyorlar yazabilen bir kadının eltiyi kıskanması, hasetlenmesi şaşırtmadi. Hadi dön tekrar oku mesajımı, biraz daha kıskan eltiyi)
Seni çıldırtmak istiyor ve biliyoruz ki başaracakHiç kıskanmadım nedense..bizi görenler onu benden yaşlı buluyordaha da 2-3 yaş büyük senden diyorlar
banaysa yaşımdan az verirler .hem 29 neresi yaşlı?))))
Katibin Ruhu bak gör,demin diyordun 50 yıl önceydi 30 orta yaş sınfındaydı,bak günümüzde de var böyleleri
![]()
Birini çıldırtmak insanlık dışı ve İnşaAllah cezasını bulur.Ama ona kötü bir haberim var umrumda değilSeni çıldırtmak istiyor ve biliyoruz ki başaracak![]()
Şiddetin hiçbir türü kabul edilemez ama çocuğa şiddet bambaşka.Seni çıldırtmak istiyor ve biliyoruz ki başaracak![]()