• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz gider miydiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilu12
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şiddetin hiçbir türü kabul edilemez ama çocuğa şiddet bambaşka.

Kendi çocuklarına merhamet göstermeyen, bile isteye şiddet uygulayan (bir kerelik, bir anlık olmayan) bunu normalleştiren bir kadını muhatap olarak kabul etmem normalde ama bu sefer dayanamadım. Daha fazla muhatap olmak istemiyorum yoksa anladığı dil çok açık da, neyse.
Merak etme muhatap olmayacaksın sayemde 😜😜😜

Nilu12 Nilu12 Sizin esas lazer tedaviniz vardı cildinizdeki lekeler için. O noldu esas, kurtulabildiniz mi lekelerden?

Nilu12 Nilu12 Sizin esas lazer tedaviniz vardı cildinizdeki lekeler için. O noldu esas, kurtulabildiniz mi lekelerden?
Lekeler değildi akne izleri.galiba alay etmek için bu yorumu yazdınızz,hayır geçmedi kurtulamadım 5 seans gitmişim ama doktor diyor sonsuza kadar süre bilir.onca parayı da veriyorum 😕

Lekeler değildi akne izleri.galiba alay etmek için bu yorumu yazdınızz,hayır geçmedi kurtulamadım 5 seans gitmişim ama doktor diyor sonsuza kadar süre bilir.onca parayı da veriyorum 😕
Niye alay edeyim? Belki ben de aynı dertten muzdaribim?

Selam herkese .sizlerin fikirlerinizi almak istiyorum.demek bugun 23 Şubat Rusya’da erkekler günü.Dün annemle konuşuyorduk.Bana dedi kayınpedere hediye al götür onların evine.Ben de sipariş ettim artık hediye gelmiş.Ama bir sorun var ki elticik de şu an kayınpederlerde.Ben o olan yerlere gitmek istemiyorum eski günleri hatırlarım diye.onun kızı benim çocuklarla oynarken hep ağlar,bu da sinirimi zıplatır.Yani anneme diyorum ki onlar orda o bu şu sinirimi bozuyor .sevmediğim insanlarla aynı eve girmek istemiyorum yine.bana diyor sen onun evine gitmiyorsun ki ondan sana ne peki neden hediye o zaman sipariş ettin,çocuklar kavga ediyorlar sana ne falan filan .Öyle bir hava yaratıyor ki sanki ben bundan korkuyorum ya da çekiniyorum da gitmek istemiyorum.Ne korkması benimkisi onu sadece görmek istemiyorum o olan yerlerde olmak istemiyorum.Siz olsanız gider miydiniz kp’lere?
Sizin ailede sürekli hediye alınıyor ya bayılıyorum, sanki her şey normalmiş gibi..
Konuyu okumadım.

Back