• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz gider miydiniz ?

Ne yapsa etse sana kocan ve kayın ailen kadar zarar veremeyecek birini bu kadar takman hınç alacak yer bulamamandan kaynaklanıyor. Git spor salonuna kum torbası yımrıhla kendine gelirsin. Ciddi diyorum bak o enerjini atman lazım bi yerde.
Benim sinirimi bozuyor başka ne olacak?bu sizce zarar değil mi?evet hıncımı başka nasıl ala bilirim sizce ?spor salonuna gidemem.ücretli

Nilu erkekler gününde eşine hediye ala bilirsinde kp ne alaka.😑
Ha bu arada 23 şubat ruslarin bayramı Vatan Muhafızları Bayramı hemde erkekler bayramı olarakta anılıyor onlar bu bayramı çok önemser kutlar eskiden Azerbaycan sovyetler birliginde olduğu için o kutlama Azerbaycanda da yayılmış ama siz rus degilsiniz onların bayramını kutlamamalısınız şuan onlarla bir alakamız yok. Çok istiyorsanız kutlamak 19 kasım Uluslararası Erkekler Günü o zaman kutlaya bilirsiniz ama kp hediye vermen yine de çok saçma.

Ben hiç bir şeyi unutmadım onca olaydan sonra hala boşanmamışımsa demek ki unutmuş gibi yapıyorum başka çaresi yok
Elticik diğerlerinden daha kötü biri olamaz. Onları unutmuş gibi yapıyorsan kızcağızı da sal artık.

Bu kayınpeder zamanında kaynananın resmini wp’da paylaşmadığın için telefonunu tuvalete atan kp değil miydi? Böyle bir olay hatırlıyorum ben. Ölüyo olsa ben su vermem bırak hediyeyi.

Bakıyor dişine göre bi o var ama o bile kendine dokundurmuyor, iyice bileniyor. Kayınbabaya kocaya yapamaz, çünkü ekmek yediriyolar.

Anlattığı yeni bir olay da yok. Nilu kadının umurunda bile değildir eminim. O evden kurtulduğuna şükredip hayatına devam ediyordur.
Nilu da düşüne düşüne hasta edecek kendini sonunda.

Çünkü o evde en fazla onunla sinirlenirdim refleks oluşmuş onu görmek istemiyorum mesela.hediyeyi annem söyledi.ben de ona dedim anneciğim ben o eve gidince kötü oluyorum ben orda ne gün gördüm ki?diyor bana sen ilk gelin gitmişsin falan ben de dedim zorla kurtuldum onlardan neden hep görüşeyim onlarla.mesela şuan manasız oraya gitmem eve nasıl döneceğim bilmiyorum bahanem var ama çocukların yarın okulu kreşi var erkenden uyumalılar

En fazla ona sinirleniyordun çünkü sadece ona gücün yetiyordu. Diğerlerinin yaptıkları sinirlendirecek şeyler değildi sanki.
Eltin de manyak kocasının ve manyak ailesinin bir kurbanı sadece.
Diğerleriyle hiçbir şey olmamış gibi görüşebiliyorsan eltine de tahammül edebilirsin ara sıra.
Boş yere huzursuz ediyorsun kendini.

Nilu erkekler gününde eşine hediye ala bilirsinde kp ne alaka.😑
Ha bu arada 23 şubat ruslarin bayramı Vatan Muhafızları Bayramı hemde erkekler bayramı olarakta anılıyor onlar bu bayramı çok önemser kutlar eskiden Azerbaycan sovyetler birliginde olduğu için o kutlama Azerbaycanda da yayılmış ama siz rus degilsiniz onların bayramını kutlamamalısınız şuan onlarla bir alakamız yok. Çok istiyorsanız kutlamak 19 kasım Uluslararası Erkekler Günü o zaman kutlaya bilirsiniz ama kp hediye vermen yine de çok saçma.
Annemin salaklığı 😂

Eklentiler

• 5E02DE2D-2575-4744-AF19-D97F8EE434E7.png
    5E02DE2D-2575-4744-AF19-D97F8EE434E7.png
    648 KB · Görüntüleme: 22
En fazla ona sinirleniyordun çünkü sadece ona gücün yetiyordu. Diğerlerinin yaptıkları sinirlendirecek şeyler değildi sanki.
Eltin de manyak kocasının ve manyak ailesinin bir kurbanı sadece.
Diğerleriyle hiçbir şey olmamış gibi görüşebiliyorsan eltine de tahammül edebilirsin ara sıra.
Boş yere huzursuz ediyorsun kendini.
Beynim ona takmış durumda ben de kurtulamıyorum

Anlattığı yeni bir olay da yok. Nilu kadının umurunda bile değildir eminim. O evden kurtulduğuna şükredip hayatına devam ediyordur.
Nilu da düşüne düşüne hasta edecek kendini sonunda.
Bir yol göstersen eger unutmamı istiyorsan bana iyilik yapmak istiyorsan

Onu mu kıskanacagım?yaş 23 onda brnde 29 evet bendrn çooook genç)
Harika bir fiziğiniz var, tenin ışıl ışıl. Yaş takıntın kültürel, 30 yaşın orta yaş sayılması 50 yıl önce falandı, o ebem karı kafasından çıkarsan yaşarsın bu hayatı, aptal olma.

Harika bir fiziğiniz var, tenin ışıl ışıl. Yaş takıntın kültürel, 30 yaşın orta yaş sayılması 50 yıl önce falandı, o ebem karı kafasından çıkarsan yaşarsın bu hayatı, aptal olma.
Çok teşekkür ederim katip💋keşke bir çıka bilsem…

Back