• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce geri döner mi??

muhendis.pnr

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
125
0
316
Adana
Merhaba kızlar o kadar kötü durumdayım ki sizlere danışmak istedim fikirlerinize ihtiyacım var...
4 gün önce erkek arkadaşım birden bire beni terketti ..Biz onunla çıkalı tam 1 yıl 7 ay olmuştu üniversitede son yılımda aynı sınıftaydık öyle tanışıp çıkmaya başlamıştık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi okulda ,stajda her yerde beraberdik hiç ayrılmıyorduk. O çok sinirli bir yapıya sahipti yeri geldiğinde o kadar şiddetli kavgalar ederdik ki haksız yere o kadar çok üzerdi ki beni ona rağmen asla ayrılmadık birbirimizi çok seviyorduk ben onu her şeyi ile kabul etmiştim. Kep töreninde ailelerimizde tanışmıştı o çok istemişti bunu çünkü ciddi düşünüyorduk.
Okul bittikten sonraa o kendi yaşadığı şehire döndü bende öyle..Ayrı yerlerde olmamıza rağmen birbirimizden kopmamıştık telefonda 7 24 konuşurduk. Aradan aylar geçince birbirimizi o kadar çok özledik ki o da artık aramızda ciddi bir şeyler olsun birbirimizi rahat rahat görebiliriz kpss hazırlanıyorduk atanınca da evleniriz diyordu.Ben konuyu aileme açtım o da kendi ailesine her iki tarafta aynı şeyi söyledi önce atanın dediler. Bizde öyle yapmaya karar vermiştik.
Geçen cuma onun yanına gittim aslında o buraya gelecekti ama çalıştığı için gelemedi benim gelmemi istedi bende gittim. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarda kaldım 2 gün hatta annesi bana hediye bile aldı. Ben ordan ağzım kulaklarımda döndüm artık evlenicez diye beklerken döndüğüm gece daha çantamı bile açmamıştım benden ayrıldı... İnanamadım yalan söylüyorsun dedim bunu bana yapamazsın dedimm sebebini sordum onun yanına gidince benden soğuduğunu anlamış benim onu sevdiğim kadar beni sevmediğini anlamış.Halbuki bana bu güne kadar soğuk davranmamıştı..Ayrıldıktan 1 gün sonra dayanamadım gece bunu aradım biraz içmişti ama sarhoş değildi benden ayrılmasının mantıklı bir sebebini sordum aynısını söyledi bende inanmıyorum beni sevmediğine dedim başka şeyler var dedim ailenmi istemiyor dedim sonunda dayanamadı evet dedii ben sana hiç bişey veremem pınar dedi benim hiç bişeyim yok dedi hemde hiçbişeyim daha kpss var atama var askerlik var dedi bir sürü şey saydı..Ben bütün bunlara razı olduğumu söyledim ama o istemedi sana bunu yapamam dedi hem ben senden soğudum dedi böyle olursa 1 gün 2 gün ağlarsın sonra unutursun ama diğer türlü çok acı çekersin dedii çekti gitti...
Onu o kadar çok özlüyorum ki dayanamıyorum bana dönmesini bekliyorum onu hala unutamadığımı özlediğimi onu istediğimi söyledim ama bana bir cevap bile yazmadı ne yapmalıyım kızlar onu unutamam beklesem sizce döner mi sizce hala seviyor mu anlamış değilim kafam karma karışık

bence cok bir arada zaman gecirdiginizz için uzaklasmıss olabilirsinizz. bi cift olarak yediginin içtiginin ayrı gitmemesi hep yanyana olmak cok da yapıcı bi durum degil cünkü. ve bana göre atama askerlik vs haketten zorlayıcı bi dönemm. bide bunun ev hazırlaması var.. ha deyince hersey olmuyor. 1 yıl 7 ay dedigin nedir ki. insanlar 8 yıl cıktık sonra evlendik efendim 1 yılı gecmeden ayrıldk diye bi cok yerde anlatılıyor.. belki aynı ortamda olmasanız o kadar sürmeyecekti.. eger seni seviyorsa kendisi geri dönmek isteyecektir bir süre sonra. ama eger üüstüne düsersenn kıymetli olur döncegi varsa da dönmez tatlım. kimse senden kıymetli degil.. bak mesajına cvp ta vermemiş. bi süre sende kovalamayı bırak bence..

bence ıssız adam sendromu yaşanmış.
herşey mükemmel giderken erkeğin böyle davranması korkmasından kaynaklanıyor.
işlerin ciddiye binmesi onu gerginleştirmiş,geleceği görememiş..
muhtemelen aileside ohh gelini bulduk vs diye sevinmiş evde sohbet dönmüştür.
o da iyice korkmuştur.
bu sıkça başına gelir kızların yanlış zamanlarda yanlış atılan adımlardan kaynaklanıyor.
bence askerlik yapılmalıydı işi bulmalıydı o vakit iş ciddiye binmeliydi.
hem o zaman erkek daha da olgunlaşacaktı.
geri döner mi dersen..bence seni seviyor..
eğer olgun biriyse oturur düşünür geri döner ama süreci yavaşlatır.

canım çok zor bir durum Allah yardımcın olsun.. ama erkek arkadaşın hiç savaşmayı denememiş seven adam savaşır,ben yapamam edemem demiş çekilmiş nasıl iş anlamadım...bence üstüne gitme,belki hatasını anlar döner sana,ama sen üstüne gidip yalvaran olma kıymetin olmaz sonra...

sewgili adaşım dönmesiniistiyosun peki döndüğü zaman gerçekten herşeyin eskisi gibi olabilceğine inanıyomusun peki...aklında hiç soru işareti olmıycakmı,sebebi hep kafana taklmıycakmı aile yapısı nasıl bilemem ama onlarda kaldığın için ailesi bişey sölemiş olabilirmi en azından mantıklı bi açıklama hakettiğini düşünüyorum belki ozaman artık beklemezdin onu

canım böyle seviyorum deyipte mantığı bahane eden bir kişi benimde hayatımdan çıktı gitti bence çok özlüyorum işlerini yoluna koyunca sana dönebilir ama umarım geç olmaz canım:34:

Merhaba kızlar o kadar kötü durumdayım ki sizlere danışmak istedim fikirlerinize ihtiyacım var...
4 gün önce erkek arkadaşım birden bire beni terketti ..Biz onunla çıkalı tam 1 yıl 7 ay olmuştu üniversitede son yılımda aynı sınıftaydık öyle tanışıp çıkmaya başlamıştık. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi okulda ,stajda her yerde beraberdik hiç ayrılmıyorduk. O çok sinirli bir yapıya sahipti yeri geldiğinde o kadar şiddetli kavgalar ederdik ki haksız yere o kadar çok üzerdi ki beni ona rağmen asla ayrılmadık birbirimizi çok seviyorduk ben onu her şeyi ile kabul etmiştim. Kep töreninde ailelerimizde tanışmıştı o çok istemişti bunu çünkü ciddi düşünüyorduk.
Okul bittikten sonraa o kendi yaşadığı şehire döndü bende öyle..Ayrı yerlerde olmamıza rağmen birbirimizden kopmamıştık telefonda 7 24 konuşurduk. Aradan aylar geçince birbirimizi o kadar çok özledik ki o da artık aramızda ciddi bir şeyler olsun birbirimizi rahat rahat görebiliriz kpss hazırlanıyorduk atanınca da evleniriz diyordu.Ben konuyu aileme açtım o da kendi ailesine her iki tarafta aynı şeyi söyledi önce atanın dediler. Bizde öyle yapmaya karar vermiştik.
Geçen cuma onun yanına gittim aslında o buraya gelecekti ama çalıştığı için gelemedi benim gelmemi istedi bende gittim. Beni ailesiyle tanıştırdı onlarda kaldım 2 gün hatta annesi bana hediye bile aldı. Ben ordan ağzım kulaklarımda döndüm artık evlenicez diye beklerken döndüğüm gece daha çantamı bile açmamıştım benden ayrıldı... İnanamadım yalan söylüyorsun dedim bunu bana yapamazsın dedimm sebebini sordum onun yanına gidince benden soğuduğunu anlamış benim onu sevdiğim kadar beni sevmediğini anlamış.Halbuki bana bu güne kadar soğuk davranmamıştı..Ayrıldıktan 1 gün sonra dayanamadım gece bunu aradım biraz içmişti ama sarhoş değildi benden ayrılmasının mantıklı bir sebebini sordum aynısını söyledi bende inanmıyorum beni sevmediğine dedim başka şeyler var dedim ailenmi istemiyor dedim sonunda dayanamadı evet dedii ben sana hiç bişey veremem pınar dedi benim hiç bişeyim yok dedi hemde hiçbişeyim daha kpss var atama var askerlik var dedi bir sürü şey saydı..Ben bütün bunlara razı olduğumu söyledim ama o istemedi sana bunu yapamam dedi hem ben senden soğudum dedi böyle olursa 1 gün 2 gün ağlarsın sonra unutursun ama diğer türlü çok acı çekersin dedii çekti gitti...
Onu o kadar çok özlüyorum ki dayanamıyorum bana dönmesini bekliyorum onu hala unutamadığımı özlediğimi onu istediğimi söyledim ama bana bir cevap bile yazmadı ne yapmalıyım kızlar onu unutamam beklesem sizce döner mi sizce hala seviyor mu anlamış değilim kafam karma karışık
canımm benım konumu oku anlıcaksın aynı seyler basımıza gelmıs bır bucuk ay sonra dondu donuyorlar ama sakın onu arama ben affedemedım o ayrı umarım sen herseyı yoluna sokarsın ınsan hazmedemıyor barısmayı cok denedım ama benı anıden hersey yolundayken bırakmasını unutmadı ıcım bunlar kolay seyler degıl emek verıosun ve bınbır bahaneyle cekıp gıdıyo dun bende cok kotu tartıstım ve tamamen noktaladım cunku yurumuyor bırak allah askına o senı arasın acını9 anlıorum hıssedıyorum cok zor allah yardımcın olsun lutfen onu arama anlasın hayatındakı yerını bılsın ogrensın ınsanları ve senı gorsun gorecekte emın ol ınsanogluyuz hepımız ama sen dayanamıcaksın ıcın kaldırmıcak herkes bana burda saolsun butun kızlar aynı seyı soyledı gercekten boyle bekle hıc uzme yıpratma kendını arıcak senı emın ol adın gıbı sakın ama sakın ahretme kendını olurmu tatlım senı en ıyı anlayan benımdır heralde cok degıl bır bucuk ay once aynı seyı yasadım askerlık ıs vs vs hıc bı acıklama yapmadan gıttı gerı dondugundede aylık peryotlar halınde uzmektense senı bır kere uzmek ıstedım dedı cok basıt cıkıyor agzıdan ama cıktıgı gıbı ınsana basıt gelmıyor sen sukunetını koru ama adın gıbıde emın ol arayacakkkk

bence ıssız adam sendromu yaşanmış.
herşey mükemmel giderken erkeğin böyle davranması korkmasından kaynaklanıyor.
işlerin ciddiye binmesi onu gerginleştirmiş,geleceği görememiş..
muhtemelen aileside ohh gelini bulduk vs diye sevinmiş evde sohbet dönmüştür.
o da iyice korkmuştur.
bu sıkça başına gelir kızların yanlış zamanlarda yanlış atılan adımlardan kaynaklanıyor.
bence askerlik yapılmalıydı işi bulmalıydı o vakit iş ciddiye binmeliydi.
hem o zaman erkek daha da olgunlaşacaktı.
geri döner mi dersen..bence seni seviyor..
eğer olgun biriyse oturur düşünür geri döner ama süreci yavaşlatır.

kesinlikle katılıyorum. erkek arkadaşın işlerin ciddiye binmesinden korkmuşa benziyor.

Çok teşekkür ederim arkadaşlar dediklerinizde tamamen haklısınız ben salak gibi dayanamayıp aradım mesaj çekmeye devam ettim daha dün mesaj attım aradım ama hiç karşılık vermedi kendimi resmen rezil ettim :( Kendimi küçük düşürdüm ama artık aramıcam ona ait herşeyi sildim o benim hep beddua etmemden korkar dı hatta terkederken de bana dediği pınar ben bugüne kadar asla seni aldatmadım uzaktayız ve bir gün biri karşıma çıkarda hayır diyememekten korkuyorum bunu sana yapamam demişti.Kendine güvenemedi sırf uzaktayız diye beni bıraktı.. Offf dayanmam lazım biliyorum ama birden bire olunca insan kabullenemiyor..

kepelekimeleki yazdıklarını okudum tamamiyle aynı şeyleri yaşamışız bende kpss ye hazırlanacaktım dersaneye yazılacaktım bırak ders çalışmayı dışarı bile çıkamıyorum mahvolmuş durumdayım .Güyaa daha geçen hafta bunu söyledi sen dersaneye gitme aşkım ben gidiyorum sana notlarımı kitaplarımı gönderirim diyordu beni her konuda yarı yolda bıraktı .. Kimseye ayrıldığımızı söyleyemiyorum sormasınlar istiyorum biri sorarsa ağlamamak için kendimi zor tutuyorum en yakın 2 arkadaşım biliyor onlarda duyduklarında şok geçirdiler hani evlenecektiniz diye.. Biz belki 2 yıla yakın çıktık ama ben ona herşeyimi verdim herşeyimi.. Bu acı gerçekten dayanılmaz bir acı..

çok üzüldüm cnm ya bu erkekler niye böyle yarı yolda bırakırlar ya o kadar hayal kur umit ver sonra hayde senden soğudum bu nasıl iş ya :47:cnm onu sakın arama bence aniden kaarar vermiş gibime geldi pişman olacak eminim sana tekrar dönecektir bekle sabırla dönmessede unut onu bu hayatta neler unutuluyo sıkma canını herşey yoluna girer hakkında hayırlısı

canım bende kendimde seni gördüm :2: bekle demekten başka birşey diyemiyorum üzerine düştükçe daha çok kaçıyorlar bende aynı hatayı yaptım :50: sana tavsiyem zamana bırak

İnanın bende unutup hayata dönmeyi o kadar çok isterdim ki... İnsan zor durumda olunca zamanda geçmek bilmiyor . Ama tek çare de zaman malesef...

kepelekimeleki yazdıklarını okudum tamamiyle aynı şeyleri yaşamışız bende kpss ye hazırlanacaktım dersaneye yazılacaktım bırak ders çalışmayı dışarı bile çıkamıyorum mahvolmuş durumdayım .Güyaa daha geçen hafta bunu söyledi sen dersaneye gitme aşkım ben gidiyorum sana notlarımı kitaplarımı gönderirim diyordu beni her konuda yarı yolda bıraktı .. Kimseye ayrıldığımızı söyleyemiyorum sormasınlar istiyorum biri sorarsa ağlamamak için kendimi zor tutuyorum en yakın 2 arkadaşım biliyor onlarda duyduklarında şok geçirdiler hani evlenecektiniz diye.. Biz belki 2 yıla yakın çıktık ama ben ona herşeyimi verdim herşeyimi.. Bu acı gerçekten dayanılmaz bir acı..

tatlım kendını toparla onlar hayatını toparlıolar cunku ve lutfen ayakta kal arıcak senı emın ol bunda hıc tereddututum yok ama donme ona ben yaptım olmuyo kırgnlıkların gecmıyo ınanmıosun ona donme dıyorum donersın ask bu ama boyle adamları ne kadar ayakta tutarsan tut ılk vazgececegı sen oluosun ben dersaneme gıdıorum ve sende hemen yazıl benımkıde bana sen ısten cık ben calısmaya baslıorum sen sınavına odaklan demıstı allahtan ertelemısım guzel bı ısım var kafamı dagıtıo en azından benımkı benı arıyor evden cıkarıolarmıs ya dusunuorumda benden sonra hıc bı ısı ras gıtmıo ve o bunun farkında bıle degıl ben artık uzulmuyorum herkes ettıgını cekıyor cekecekte benım tek duam allah hayırlı ınsanla karsılastrsın cunku ben bı yuva kurmayı cok ıstıyorum onunla olmadı napalım ama sen nolur su sınavına hazırlan kendını ayakta tut bak canım ablam bana dedıkı aglarken ınsanın ıkı seyı ana rahmıne dustugu andan ıtıbaren yazılır bı olum saatı bırde evlenecegı ınsan bu ıkısını asla degıstıremezsın sadece yon verırsın dedı kurandada yazıomus ben bılmem kı sole eger senın kaderınse 10 yıl sonrada doner eger degılse sen ne yaparsan yap bu ıs olmaz kendını az zamana bırak bıtanem gecıcek hepsı sıkıntın oldukca yazabılırsın elımden geldıgınce destek olurum

kepelekimeleki sağol canım desteğin için dediğin gibi onlar hayatına devam ediyor olan biz kızlara oluyor ben evden dışarı adım atamazken o bir yandan işine devam ediyor bir yandan dershanesine gidiyor bende salak gibi onun yanına gitmek için işimden bile istifa etmiştim anladım ki kimseye asla fazla değer vermeyeceksin biz kızların hatası hep aynı körü körüne aşık oluyoruz off off yaşta gelip geçiyor şurda bi kaç ay sonra 26 olacağım ama hiç bir düzene sahip değilim Allah aşk yönünden bize acı verdi ama inşallah işimiz gücümüz rast gider...

kepelekimeleki sağol canım desteğin için dediğin gibi onlar hayatına devam ediyor olan biz kızlara oluyor ben evden dışarı adım atamazken o bir yandan işine devam ediyor bir yandan dershanesine gidiyor bende salak gibi onun yanına gitmek için işimden bile istifa etmiştim anladım ki kimseye asla fazla değer vermeyeceksin biz kızların hatası hep aynı körü körüne aşık oluyoruz off off yaşta gelip geçiyor şurda bi kaç ay sonra 26 olacağım ama hiç bir düzene sahip değilim Allah aşk yönünden bize acı verdi ama inşallah işimiz gücümüz rast gider...

canım belkı cok bunalıma gırdı bırden bıre sımdı bılmedıgın sorularda var onun ıcın canın bu kadar yanıo bı zaman sonra nasıl olsa gerı donecek bıraz bekle olayları akısına bırak fevrı davranma acıklamasını bı sekılde yapacaktır uzun bı ılıskı cunku sende bu arada kafanı dınle hayatında yapamadıklarını yap hem calısmıosun bak sınavına hazırlan bende 26 oldumbosver ınsanın mutlulugu kac yasında yakalayacagı bellı degıl onemlı olan hayırlısının olması .sımdı ayaklanmaya calıs erkekler bıraz bızım kadar ınce dusunemıolar maalesefkı bu surec ıcınde kendını cok fazla yıpratma bırden sılıp atıolar sonrada kendılerı yapamıolar bu kadın ıcın erkek ıcın farketmıo aslında hangı psıkolojıde bılemıoruz bende fevrı davranıorum dayanamıorum ama sen sakın olmaya calıs :38:

ah canım ah bende seninle aynı durumdayım onlar hayatlarına çok rahat bir şekilde devam edebiliyorlar ama biz kan ağlıyoruz bende senin gibi evden dışarıya adım atmıyorum canım hiçbirşey istemiyor :14:

Beni çok iyi anladığını biliyorum canım bu arada bişey sorabillir miyim Seni terk eden kalpsiz ne kadar sonra yeniden aradı ? Off o anın gelmesini o kadar çok istiyorum ki bende söyleyemediğim çok şey var...:43:

yıllar önce unv. aynı olay... sözlümdü.... aynı sebep ya... şok oldum..... senıen ıyı anlayan benım suanda...... başkasıyla evlendım cnmcımmm.... tabı 4 ay depresyona gırdım, ustelık aynı sınıftaydık da biz. cok kötüydü... 1 yıl sonra da eşim olck kişiyle tanıstım. devamını mrk edersen özelden yaz bana...

Back