Sizce Eşim Haklımı Yoksa Ailesinimi Savunuyor ??

sanrm haklsınız ama kv niz mesela size hiç gelmiyormuş.. değil mi o nedenle siz gittiğiniz için takmıyorsunz
benim takıldıgım bu insanlar 1 ay evvel öncesine kadar gelirken ansızın gelmeyi kesmiş olmaları zaten hiç gelmiyor olsalardı bende sizin gibi takılmazdım

teşekkür ederim güzell dilekleriniz için cok sagolun =)
sanrm haklısınız ben biraz fazlaca dert etmişim ama yine diyorum takıldıgım tek nokta
hani herkes burda demiş .. yaslı insanlar yorgundurlar vs vs vs sıralamışlar
ama bende diyorum ki zaten hiç gelmiyor olsalardı tamam eyvallah bende takmazdm yinede giderdm
ama bu insanlar 1 ay evvel gelipde 1 ay sonra ne değişti durduk yere ?

Her zaman rutin olmayabiliyor gelmeler gitmeler. Hayatın akışı değişebiliyor.
Bence hiç konu bile etmeyin.
Siz yine arayın derim.
peki madem öyle en iyisi ben arada araym gideym .. inşallah kasıtlı birşey yoktur öyle birşey varsa üzülürüm bu kadar iyi niyetli davrandığım için

Sorun olacak bir şey yok anlattıklarınızda.
Hastayken falan arasalar hoş olur ama aramıyorlarsa da ne olacak.

Aileyle gelme gitme karşılıklı olmaz diye düşünüyorum.
Hiç gelmeseler bile haftada bir ziyaret etmeye çalışırız biz.
Bir de çocuğun hastalığı önemli bir şey değilse gelmemeleri daha iyi değil mi?
Bizim çocuk hastaysa ben eşime geçiştirmeye bak derim, zaten perişan olmuşuz gelip ne yapacaklar.

Hastalıkta vs de geçmiş olsun diye gelir birşeyler getirir okadar. Kayinpeder gelir bana surekli cocuklarla oynar isin varsa yap der bizde roller biraz değişik

Valla sizin konulariniza denk geliyorum hassas bir yapınız var sanırım... Evet onceden gelip son zamanlarda kesmesi biraz tuhaf ama bilemeyiz belki hastalanmistir kp yorgundur. Ustune düşünüp kendinizi uzmeyin esiniz bir sikinti olsa paylasirdi, arayin hal hatir sorup siz davet edin bakalim. Ona ragmen gelmemezlik ve aramamazlik ederlerse sizde gitmeyi kesersiniz.

bende karsılıklı gitmiyordum zaten ama 1 ay öncesi gelipde ara sıra ugrayıpda sizce biranda kesmeleri anormal değil mi bir bana mi anormal geliyor bu durum.. daha öncede gelmiyor olsalardı takılmaz karsılıksız gitmeye devam ederdim.

İnanın normal insanın ruh hali saat içinde bile değişiyor. Bugün akşama dek gezeyim diyorum, yarın bir ay evden çıkmam diyorum. :)

Yaşlılıkta daha değişken oluyor. Bence hoş görün. Bir ay içinde evinize gelmekten vazgeçecek kadar olumsuz duygulara bürünmüş olamazlar. Hem öyle olsa, hiçbir erkek eşiyle ailesinin bozuk olmasını istemez, emin olun ki eşiniz, buna bozulmuş olabilirler, bir gönüllerini al, derdi. Eşiniz de bir şey demiyorsa, gerçekten rahat olun. Yine şakalaşın, güleryüz gösterin, hiç içiniz rahat etmiyorsa, gittiğiniz bir günde oturun dizinin dibine, alın elini elinize, çok yumuşak bir sesle "anne uzun zamandır bize gelmediniz, farkında olmadan sizi üzecek bir şey mi yaptım?" deyin. Cevabına göre de ne yapacağınıza karar verirsiniz ama dediğim gibi. İdeal gelin-kv ilişkisi, bırakın böyle kalsın derim.

birde böyle deneyim.. zaten sorun yoksa davet edince illaki gelinir ama yok ona ragmen gelinmiyorsa o zaman art niyetli birşeyler var demektir.

Bence siz aramaya da gitmeye de devam edin.

Benim kv bir kere birle aramadı beni 5 yıllık evliyiz.Ben arada sırada ararım. Onlardan telefon beklemem. Çünkü büyükler. Görümcem de büyük. O da beni aramaz ama ben ararım giderim. Ben art niyet görmem. Mesela benim kv eltimi sever, kollar, ilgilenir. Ama bunu dert etmem. Çnkü eltim de onlara karşı daha ilgilidir. Kendi anne-babası gibi davranır.

Yani beklenti içine girmeyin. Yeter ki sizin huzurunuzu bozacak yaşlılardan olmasınlar.

Benim ailem bazen gelip geçerken sık sık uğrar, bazen 2-3 ay gelmezler.
Her zaman aynı olmaz, her şeyin sebebi var diye düşünmeyin.

eşimin haklı oldugu yönlerde olabilir fakat
biranda gelmeyi bu denli kesmeleri sizce neden ? çünkü bir sorun yok proplem yok ansızın kestiler yani.
bende madem öyle gelmediler bende gidemem dedim

işte banada değişik gelen bu ama herkes normal karşılıyor

ama 1 ay öncesine kadar gelipde aniden neden kesiyorlar ki gelemeyen o zamanda gelemezdi ne değişti ?

Canım.kv kp 60 yaş üzeri şunun sırasında kaç yıl yazacaklar(tabiki kimsenin bir an garantisi yok yaş olarak yazdım ) bunun için aramalıson canım boşver gelip gelmemelerini ilk evlendigimiz de KV köyden buraya geldi benim evime geçmeden kardeşine gitti bende eşime dedim bız dururken neden orası diye takmiştım keşke takmasam KV köye gidene kdr eşime zindan ettim hayatı adam eve gelmek istemedi resmen benim yüzümden bu şekilde devam edersen adam sıkılır malesef

amma konu açıyorsun kız lady
ben olsam senin yerinde eşime söyleyeceğime kv ye söylerim

peki durduk yere evime gelmeyi kestiler sizce neden yani anlam veremiyorum inanın geldiklerindde cok güzel agırlarm gülerim şaka yaparm espriler yaparız hiç bir saygısızlıgım yahut surat asmam yoktur asla.
belki bilmediginiz bir rahatsizliklarivardir parkinson kolay bir hastalik degil anlatmiyorlardir gizliyoardir

Neden bu kadar taktiniz ki bu konuyu. Ben telefonda konusmaktan hic hoslanmam arada mecbur konusuyorum kendileriyle keske beklemeseler aklima gelmez niye konusmadik diye..

Neden bu kadar taktiniz ki bu konuyu. Ben telefonda konusmaktan hic hoslanmam arada mecbur konusuyorum kendileriyle keske beklemeseler aklima gelmez niye konusmadik diye..
bir tek aramaları değil hadi diyelim ki önemli değil tamam ama 1 ay öncesine kadar gelipde şimdi kesmeleri tuaf geldi bana hiç bir zaman böyle yapmazlardı çünkü.

bir tek aramaları değil hadi diyelim ki önemli değil tamam ama 1 ay öncesine kadar gelipde şimdi kesmeleri tuaf geldi bana hiç bir zaman böyle yapmazlardı çünkü.

Ay gerçekten gına geldi kız yeter boşver neden yaptıklarını sen saygini bozma aynı şekilde devam et :)

sanrm haklısınız..
peki aramaya devam edeym mi arada büykler nasılsa diye ?
evime gelmiyolar son zamanlarda.. bende gelmedikleri için gitmem dedim.. madem öyle onlar gelsin hele bi burada haksızmıyım sizce ?
ara ara 15 günde bir mesele hal hatır sormak için arayın , neden gelmiyorsunuz derlerse koşuşturmaca işte kusura bakmayın deyip geçiştir derim ..büyüklerle kötü olmaya lğzum yok malum size zararları da yokmuş..bir de hem gelmeyip hem size gel diye baskı yapsalar karı koca arasını bozsalar daha mı iyi boşverin böylesi emin olun daha güzeldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…