sanrm haklsınız ama kv niz mesela size hiç gelmiyormuş.. değil mi o nedenle siz gittiğiniz için takmıyorsunzEşinizle konuştukları için gerek gormuyorlardir tavir aldiklari soz konusu degil bence. Bu haftasonu siz davet edin mesela.. bilemezlerki cocuk var musait misiniz degil misiniz kv de bana hic gelmez mesela biz gideriz hicte sikinti etmem :)
Takilmayin boyle seylere.. arayın siz davet edin gerekirse eşiniz gitsin alsın. Başka bir probleminiz yokmus bunlar kafaya takmaya değecek şeyler değil ..
teşekkür ederim güzell dilekleriniz için cok sagolun =)Kusura bakmayın ama kendinize dert çıkarıyorsunuz. O kadar basit şeyleri takmışsınız ki. Ben sizin şu anki ilişkinizi tam ayarında buldum. Kv ideal bir kv. Gelin aramak isterse arar, gelmek isterse gelir. Kimisine iki günde bir konuşmak fazla gelir, kimisine haftada bir, kimisine ayda bir. Sizden bir beklentisi yoksa, arama ve ziyaret etme sıklığını size bırakması çok güzel bir durum bence.
Siz aradığınızda güzelce konuşuyorsa, evine gittiğinizde sorun çıkarmıyorsa ne ala. Oğluyla zaten her gün konuşuyormuş.
Kendi halinde, yaşlı insanlar. Aramaya da gitmeye de devam edin. Güzel ve mesafeli bir ilişkiniz var, tüm ipler sizin elinizde, daha ne olsun?
İlla onlar da bana misafir olsun derseniz ayda bir arayın yemeğe davet edin. Onun dışında eski düzen, haftada bir gitmeye devam edin.
Samimi olarak söylüyorum, kıymetlerini bilin, yaşlı insanları üzmeyin, eşinizi de boş yere sıkmayın. Hepimizin arayıp da bulamadığı aileyi bulmuşsunuz :) güle güle yaşayın.
peki aramaya devam ediym mi arada sırada
evimize gelmiyorlar nedense son zamanlarda bunada mı takılmamam gerekiyor
peki madem öyle en iyisi ben arada araym gideym .. inşallah kasıtlı birşey yoktur öyle birşey varsa üzülürüm bu kadar iyi niyetli davrandığım içinHer zaman rutin olmayabiliyor gelmeler gitmeler. Hayatın akışı değişebiliyor.
Bence hiç konu bile etmeyin.
Siz yine arayın derim.
Hastalıkta vs de geçmiş olsun diye gelir birşeyler getirir okadar. Kayinpeder gelir bana surekli cocuklarla oynar isin varsa yap der bizde roller biraz değişiksanrm haklsınız ama kv niz mesela size hiç gelmiyormuş.. değil mi o nedenle siz gittiğiniz için takmıyorsunz
benim takıldıgım bu insanlar 1 ay evvel öncesine kadar gelirken ansızın gelmeyi kesmiş olmaları zaten hiç gelmiyor olsalardı bende sizin gibi takılmazdım
1 ay uzun bir süre değil ki insan nasıl geçtiğini anlamıyor.ama 1 ay öncesine kadar gelipde aniden neden kesiyorlar ki gelemeyen o zamanda gelemezdi ne değişti ?
bende karsılıklı gitmiyordum zaten ama 1 ay öncesi gelipde ara sıra ugrayıpda sizce biranda kesmeleri anormal değil mi bir bana mi anormal geliyor bu durum.. daha öncede gelmiyor olsalardı takılmaz karsılıksız gitmeye devam ederdim.Sorun olacak bir şey yok anlattıklarınızda.
Hastayken falan arasalar hoş olur ama aramıyorlarsa da ne olacak.
Aileye gelme gitme karşılıklı olmaz diye düşünüyorum.
Hiç gelmeseler bile haftada bir ziyaret etmeye çalışırız biz.
Bir de çocuğun hastalığı önemli bir şey değilse gelmemeleri daha iyi değil mi?
Bizim çocuk hastaysa ben eşime geçiştirmeye bak derim, zaten perişan olmuşuz gelip ne yapacaklar.
teşekkür ederim güzell dilekleriniz için cok sagolun =)
sanrm haklısınız ben biraz fazlaca dert etmişim ama yine diyorum takıldıgım tek nokta
hani herkes burda demiş .. yaslı insanlar yorgundurlar vs vs vs sıralamışlar
ama bende diyorum ki zaten hiç gelmiyor olsalardı tamam eyvallah bende takmazdm yinede giderdm
ama bu insanlar 1 ay evvel gelipde 1 ay sonra ne değişti durduk yere ?
birde böyle deneyim.. zaten sorun yoksa davet edince illaki gelinir ama yok ona ragmen gelinmiyorsa o zaman art niyetli birşeyler var demektir.Hastalıkta vs de geçmiş olsun diye gelir birşeyler getirir okadar. Kayinpeder gelir bana surekli cocuklarla oynar isin varsa yap der bizde roller biraz değişik
Valla sizin konulariniza denk geliyorum hassas bir yapınız var sanırım... Evet onceden gelip son zamanlarda kesmesi biraz tuhaf ama bilemeyiz belki hastalanmistir kp yorgundur. Ustune düşünüp kendinizi uzmeyin esiniz bir sikinti olsa paylasirdi, arayin hal hatir sorup siz davet edin bakalim. Ona ragmen gelmemezlik ve aramamazlik ederlerse sizde gitmeyi kesersiniz.
Benim ailem bazen gelip geçerken sık sık uğrar, bazen 2-3 ay gelmezler.bende karsılıklı gitmiyordum zaten ama 1 ay öncesi gelipde ara sıra ugrayıpda sizce biranda kesmeleri anormal değil mi bir bana mi anormal geliyor bu durum.. daha öncede gelmiyor olsalardı takılmaz karsılıksız gitmeye devam ederdim.
eşimin haklı oldugu yönlerde olabilir fakat
biranda gelmeyi bu denli kesmeleri sizce neden ? çünkü bir sorun yok proplem yok ansızın kestiler yani.
bende madem öyle gelmediler bende gidemem dedim
işte banada değişik gelen bu ama herkes normal karşılıyor
ama 1 ay öncesine kadar gelipde aniden neden kesiyorlar ki gelemeyen o zamanda gelemezdi ne değişti ?
belki bilmediginiz bir rahatsizliklarivardir parkinson kolay bir hastalik degil anlatmiyorlardir gizliyoardirpeki durduk yere evime gelmeyi kestiler sizce neden yani anlam veremiyorum inanın geldiklerindde cok güzel agırlarm gülerim şaka yaparm espriler yaparız hiç bir saygısızlıgım yahut surat asmam yoktur asla.
bir tek aramaları değil hadi diyelim ki önemli değil tamam ama 1 ay öncesine kadar gelipde şimdi kesmeleri tuaf geldi bana hiç bir zaman böyle yapmazlardı çünkü.Neden bu kadar taktiniz ki bu konuyu. Ben telefonda konusmaktan hic hoslanmam arada mecbur konusuyorum kendileriyle keske beklemeseler aklima gelmez niye konusmadik diye..
bir tek aramaları değil hadi diyelim ki önemli değil tamam ama 1 ay öncesine kadar gelipde şimdi kesmeleri tuaf geldi bana hiç bir zaman böyle yapmazlardı çünkü.
ara ara 15 günde bir mesele hal hatır sormak için arayın , neden gelmiyorsunuz derlerse koşuşturmaca işte kusura bakmayın deyip geçiştir derim ..büyüklerle kötü olmaya lğzum yok malum size zararları da yokmuş..bir de hem gelmeyip hem size gel diye baskı yapsalar karı koca arasını bozsalar daha mı iyi boşverin böylesi emin olun daha güzeldirsanrm haklısınız..
peki aramaya devam edeym mi arada büykler nasılsa diye ?
evime gelmiyolar son zamanlarda.. bende gelmedikleri için gitmem dedim.. madem öyle onlar gelsin hele bi burada haksızmıyım sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?