• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Eşim Haklımı Yoksa Ailesinimi Savunuyor ??

Siz ne yapiyorsunuz ya? Zorla aranizi bozmak istiyorsunuz.. aramazsa dunyami yanacak, mutlulugunuz buna mi bagli.. dertsiz basiniza dert acacaksijniz. Ararsa ararlar Allah allah! Siz cekirdek ailenise bakin, kocaniz ve evladinizla mutlu mesut yasayin gidin.. takintiyi birakin yoksa omru billah mutlu olmazsiniz

peki madem öyle en iyisi ben arada araym gideym .. inşallah kasıtlı birşey yoktur öyle birşey varsa üzülürüm bu kadar iyi niyetli davrandığım için

Olan bir şey yoksa aranızda, bence kasıtlı değil.
Olan düzeni bozmayın derim. Eşinizle de bu konuda hiç konuşmayın.
En azından ben olsam böyle yapardım.

Aynı bizimkiler yakınlar markete kadar gelirler ugramazlar.Kv kolu catladı aradı bana haber verdi hemen gittim.
Benim oglan hastalandı kızın kolu çatladı aynı ne geldiler ne bişe kendim için değil ama insan sonuçta bir meyvesuyu alır gelir.
En son eşime durumu anlattım bize gelmeyeli uzun zaman oldu belki 5 ay dedim ki bende çocuklarımı götürmeyecegim.
Mesafeliyim zaten ben de aramıuyorum artık.

Aynı bizimkiler yakınlar markete kadar gelirler ugramazlar.Kv kolu catladı aradı bana haber verdi hemen gittim.
Benim oglan hastalandı kızın kolu çatladı aynı ne geldiler ne bişe kendim için değil ama insan sonuçta bir meyvesuyu alır gelir.
En son eşime durumu anlattım bize gelmeyeli uzun zaman oldu belki 5 ay dedim ki bende çocuklarımı götürmeyecegim.
Mesafeliyim zaten ben de aramıuyorum artık.
sizinkilerin kasıtlı oldugu resmen belli iyi demissiniz..

birden bire gelmeyi kesmeleride mi normal peki ?
Bak bence şöyle yap git kv ile özel konuş bi kusurum mu oldu gelmiyorsunuz hiç kırılıyorum vallahi tarzında(ıyk hiç tarzım değil)
Ama sen böyle bi ilişki isiyorsun galiba
Kocana söylemek iyi değil böyle şeyleri
Kiminle sorun yaşıyorsan onunla konuşmalısın böylece kocam savunıyor mu diye kurmazsın
Aramaması da dert değil sen de hal hatır için arama aynı şehirdesiniz ne hal hatrı

ayyy bu kaynanalar ne yapsa suç,arasalar suç,aramasalar suç.
gelseler suç gelmeseler suç.mesafeyi gelin koyunca iyi,kaynana mesafe koyarsa gene suç.

gerçi konu sahibinin derdi elti.elti olmasa kaynananın gelip gitmesini dert edeceğini düşünmüyorum.

peki aramaya devam ediym mi arada sırada
evimize gelmiyorlar nedense son zamanlarda bunada mı takılmamam gerekiyor

bizde 4 atanın hakkı birdir. karı koca birbirine senin annen benim annem dememeli. sen küçüklüğünden, saygından aramaya devam et. zaten sana ekstra saygısızlıkları olmadığını, kendi hallerinde olduklarını söylüyorsun. görmüyor musun burda yazılan gelinlerin tepesinde at nallayan kv kp leri? bırak kocanı aradıklarında seni soruyorlarmış işte seni aramasalar ne gam.. sen aramana devam et senden bir şey eksilmez.

peki aramaya devam ediym mi arada sırada
evimize gelmiyorlar nedense son zamanlarda bunada mı takılmamam gerekiyor
onlar da sizin için bizi davet etmiyor arayıp sormuyor biz yaşlı insanlarız hastayız aranmak sorulmak hakkımız degil mi diye düşünüyor olabilirler
neden eltimi eşimi diye sorgulamayın
siz onlara nekadar yakınsanız onlar da size okadar yakın durım onu gösteriyor

Eşim 3 kardeş. sadece biz kvlerin bulunduğu memleketteyiz diğerleri ist. da
Kaynanam (60) kp (65) yaşında kv parkinson hastası.. iki geliniz ailede öyle hiç birşeyimize karışmazlar kendi hallerindeler.. bir olay oldu mu mesela eltim, kaynım ,eşim ve ben arasında olmuştu.. haklı bizim olduğumuzu gördüler, lakin diyorum ya ne kaynıma birşey dediler ne de eşime.. iki gelin arasında ayrımcılık yapıyorlar mı bilmiyorum. onlar burada olmadığı için ..
Haftada 1 kere gideriz yemek yeriz bir çay içer kalkar geliriz. saygı mı ve mesafemi hep korudum afedersiniz yüz vermeye gelmiyor hemen B'kunu cıkartıyolar. özelikle kp
Eşim, annesini hergün arar telefonda hergün görüşürler.. o aramasa annesi yahut eşim arar.
Bende nadir ararım hal hatır sorarım, hastalandıkları zaman ararım birde.. ama onlar beni hiç aramazlar..
Bende üzüldüm düşündüm kendi kendime birkere de olsa neden aramıyorlar acaba ?? diyerek.
Eşimle bu konuyu konuştum geçenlerde , oglum hastalandı. beni hiç aramadılar mesela. evime 1 aydır felan gelmiyorlar. biz en son 10 gün önce gittik
Eşim: beni arıyorlar bu işin seni beni mi var, beni aradıkları için seni arama gereği duymuyorlardır, oglumuzu kaç kere sordular nasıl oldu iyileştimi diyerek..
Örnegin senin annen oglumuza birşey oldumu seni arıyor değil mi ? kalkıpda bana sormuyor.. ha benide aramasalar tamam haklısn derim , aradıklarında senide soruyorlar dedi.. (gecen aksam aradılar eşimi ,beni ve oglanıda sorup kapattılar teli).
Ben: peki madem öyle diyorsan öyle olsun peki ya normal zamanlarda ben arıyorum soruyorum birkerede annenin yahut babanın arayıp hal hatır sorması gerekmez mi ? Dedim.
Eşim: diyorum ya benimle hergün telefonda görüştükleri için gerek duymuyorlardır annemin zaten cogu zaman telefondan bile haberi olmuyor sende o zaman seni ararlarsa ararsın aramazlarsa aramazsın birdaha, ama yine söylüyorum ailemin bir sorunu yok seninle dedi.. ha annem mesela senin annen yaşlarında olsa diri olsa, biraz ortak noktalarınız olsa konusacagınız konular olsa .. sen arasan o hiç aramasa tamam art niyet arardım fakat zaten yaşlı hasta o yüzden bu durumda birşey yok dedi sizce haklı mı ? yaşlı ve hasta diyerek bu durumda art niyet görmüyor.. ben aramama ragmen 1 kere olsun aramadıklarını normal karşılıyor
Gecen kv evine gittimiz zaman kv telefonu bozulmuş rehberden silinenler olmuş titreşimi acmış yanlışlıkla bana bir bakarmısın diye verdi ,telefondan felan anlamazlar pek .. arama kaydında eltimi aradığını gördüm yani istenince aranabiliyormuş . ama beni neden hiç aramıyorlar anlam veremedim neyse..
Oglum hastalandı evime birkere ugramadılar henüz.. eşime nedenini sordugumda babam bu aralar inşaat işi aldı orda çalışıyor eve yorgun argın geliyordur sonra ineklere bakıyor vs vs dedi.. yoksa ugralardı dedi.. zaten geliyorlar gidiyorlar vs dedi.. inşaat işi biteli 3 gün olmuş kp in
Ve bugun bana annemgile gidelim mi dedi benim verdiğim cevap;
K. bkma ama kaç zaman oldu evime gelmediler cocugum hastalandı yine gelmediler.. torunum torunum diyolar lakin bir ugramıyorlar özlediklerini söylüyorlar o yüzden bende gidemem dedim.
Şimdi eşim haklı mı yoksa ailesinin her konumda acıgını mı kapatıyor
Sizce ben arada da olsa kv aramalımıyım yoksa o beni aramadığı için bende aramayı kesmelimiyim ?
Evime neden gelmiyolar artık bilemiyorum benden kaynaklı birşey yok kesinlikle .. cok sık gelmemekle birlikte gelirlerdi mutlaka bir hafta biz gitmesek onlar gelirlerdi.. ama şu an ne olduğunu anlayamıyorum. yahut birşey yok ben mi kuruntu yapıyorum.. eğer varsa da muhtemelen eltim kaynm vss durumları vardır diye düşünüyorum
ekleme yapyım.. ( benm en cok takıldıgım aramayı vs geçtim 1 ay evvel de bu insanlar yaşlıydı hastaydı inekleri vs vardı durduk yere kelmeyi kesmeleri normal mı şimdi hiç gelmiyor olsalardı önceden de yine takılmazdım.)
Kv beni de aramazdı
Ben bir iki sene aradım
Baktım o beni hiç aramıyor bıcak gbi kestim aramayı
Eşimi arada arar
Beni sorar kapar
Beni aramayanı aramazdım acıkcası
Siz 10 arasanız o da bir arayabilir

Eşim 3 kardeş. sadece biz kvlerin bulunduğu memleketteyiz diğerleri ist. da
Kaynanam (60) kp (65) yaşında kv parkinson hastası.. iki geliniz ailede öyle hiç birşeyimize karışmazlar kendi hallerindeler.. bir olay oldu mu mesela eltim, kaynım ,eşim ve ben arasında olmuştu.. haklı bizim olduğumuzu gördüler, lakin diyorum ya ne kaynıma birşey dediler ne de eşime.. iki gelin arasında ayrımcılık yapıyorlar mı bilmiyorum. onlar burada olmadığı için ..
Haftada 1 kere gideriz yemek yeriz bir çay içer kalkar geliriz. saygı mı ve mesafemi hep korudum afedersiniz yüz vermeye gelmiyor hemen B'kunu cıkartıyolar. özelikle kp
Eşim, annesini hergün arar telefonda hergün görüşürler.. o aramasa annesi yahut eşim arar.
Bende nadir ararım hal hatır sorarım, hastalandıkları zaman ararım birde.. ama onlar beni hiç aramazlar..
Bende üzüldüm düşündüm kendi kendime birkere de olsa neden aramıyorlar acaba ?? diyerek.
Eşimle bu konuyu konuştum geçenlerde , oglum hastalandı. beni hiç aramadılar mesela. evime 1 aydır felan gelmiyorlar. biz en son 10 gün önce gittik
Eşim: beni arıyorlar bu işin seni beni mi var, beni aradıkları için seni arama gereği duymuyorlardır, oglumuzu kaç kere sordular nasıl oldu iyileştimi diyerek..
Örnegin senin annen oglumuza birşey oldumu seni arıyor değil mi ? kalkıpda bana sormuyor.. ha benide aramasalar tamam haklısn derim , aradıklarında senide soruyorlar dedi.. (gecen aksam aradılar eşimi ,beni ve oglanıda sorup kapattılar teli).
Ben: peki madem öyle diyorsan öyle olsun peki ya normal zamanlarda ben arıyorum soruyorum birkerede annenin yahut babanın arayıp hal hatır sorması gerekmez mi ? Dedim.
Eşim: diyorum ya benimle hergün telefonda görüştükleri için gerek duymuyorlardır annemin zaten cogu zaman telefondan bile haberi olmuyor sende o zaman seni ararlarsa ararsın aramazlarsa aramazsın birdaha, ama yine söylüyorum ailemin bir sorunu yok seninle dedi.. ha annem mesela senin annen yaşlarında olsa diri olsa, biraz ortak noktalarınız olsa konusacagınız konular olsa .. sen arasan o hiç aramasa tamam art niyet arardım fakat zaten yaşlı hasta o yüzden bu durumda birşey yok dedi sizce haklı mı ? yaşlı ve hasta diyerek bu durumda art niyet görmüyor.. ben aramama ragmen 1 kere olsun aramadıklarını normal karşılıyor
Gecen kv evine gittimiz zaman kv telefonu bozulmuş rehberden silinenler olmuş titreşimi acmış yanlışlıkla bana bir bakarmısın diye verdi ,telefondan felan anlamazlar pek .. arama kaydında eltimi aradığını gördüm yani istenince aranabiliyormuş . ama beni neden hiç aramıyorlar anlam veremedim neyse..
Oglum hastalandı evime birkere ugramadılar henüz.. eşime nedenini sordugumda babam bu aralar inşaat işi aldı orda çalışıyor eve yorgun argın geliyordur sonra ineklere bakıyor vs vs dedi.. yoksa ugralardı dedi.. zaten geliyorlar gidiyorlar vs dedi.. inşaat işi biteli 3 gün olmuş kp in
Ve bugun bana annemgile gidelim mi dedi benim verdiğim cevap;
K. bkma ama kaç zaman oldu evime gelmediler cocugum hastalandı yine gelmediler.. torunum torunum diyolar lakin bir ugramıyorlar özlediklerini söylüyorlar o yüzden bende gidemem dedim.
Şimdi eşim haklı mı yoksa ailesinin her konumda acıgını mı kapatıyor
Sizce ben arada da olsa kv aramalımıyım yoksa o beni aramadığı için bende aramayı kesmelimiyim ?
Evime neden gelmiyolar artık bilemiyorum benden kaynaklı birşey yok kesinlikle .. cok sık gelmemekle birlikte gelirlerdi mutlaka bir hafta biz gitmesek onlar gelirlerdi.. ama şu an ne olduğunu anlayamıyorum. yahut birşey yok ben mi kuruntu yapıyorum.. eğer varsa da muhtemelen eltim kaynm vss durumları vardır diye düşünüyorum
ekleme yapyım.. ( benm en cok takıldıgım aramayı vs geçtim 1 ay evvel de bu insanlar yaşlıydı hastaydı inekleri vs vardı durduk yere kelmeyi kesmeleri normal mı şimdi hiç gelmiyor olsalardı önceden de yine takılmazdım.)
Valla hepsini okumadım ama ben şöyle düşünüyorum aramamaları daha iyi nolacak ki arayınca nasılsın iyi misin çocuk nasıl siz nasılsınız gerisi gelmez ekstra bir olay olmadığı sürece sırf aramak için de aramasın kimse takılmayın bu kadar ya senin ailen her zaman arar mı eşini mesela onun gibi düşün

Anladım ki kk'nın çok renkli bir yelpazesi var :)) Birçok hemcinsimin sizin gibi ''aramıyor'' durumunu yaşamak istediğine eminim. Hakikaten bazen kendimize dert arıyoruz herhalde, aman dert ettiğiniz şeye bakın. Ne kadar az insan o kadar çok huzur...

Abartmışsınız sanki.çok yüz vermiyorum demişsiniz zaten.sizin de önemsemediğinizi düşünerek(eşinizle de konuşurken soruyorlarmıs)böyle davraniyor olabilirler.eltinizle iletişimleri daha başka demek ki.

Bizde de sohbet, hal hatir sorma amacli ne esimin annesi beni arar ne benim annem eşimi, herkes memnun halinden.
Zaten 40 yilda bir konusacak olsak muhabbet, nasilsin, iyiyim sen nasilsin, ben de iyiyim, x nasil y nasil, aman aman maasallah, hadi selam soyle... bunun otesine gecmiyor, neden bu yapay diyaloglara girelim ki.

Durduk yere değil bence

Sen Kv istanbuldan gelince elti var diye evine bile gitmedin

Bu arada Kv burada eltinin çocuğuna kim bakıyor

Kv çok da hasta değil İstanbul da çocuk bakabiliyor

Lakin beklentiye girmeyin

Aramasın ne olacak ki ne önemi var

Bu ne ya vıcık vıcık olunca ne olacak ? Her gün arasalar nolcak daha mı iyi? Beni aramıyorlar deme! eltini kıskandın sadece. O uzak olduğu için arayabilir senle 10 gün önce görüşmüş. Kavga çıkarmak için bahane üretmişin yok bahane değil diyorsan EŞİN HAKLI

Back