• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Eşim Haklımı Yoksa Ailesinimi Savunuyor ??

kp inşaat işi bitmiş su an .. işi yok zaten emekli bazen iş denk geliyor inşaatlarda mesela 10 15 günlük yapıyor bitiyor .. buda onun gibi.. diyorum ya nerdeyse 1 ay oldu hiç böyle yapmazlardı
ben zaten eşim annemlere gidelim mi dedi ya..
bende gidemem dedim sanrm eşim haklı diyerek ses etmedi.. madem öyle onlar bir gelsin biz öyle gideriz demi ?
hep biz gidecek değiliz ya.
Size cephe aldıklarını düşünmüyorum yukarıya ekleme yaptım mesela bir konu açmıştınız kayınpeder çocukları için kurban kesiyormuş büyütüp dolaba varıncaya kadar yerleştiriyormuş böyle yapan birisi sizi seviyordur bence .Belkide evden çıkmak istemiyolardır yoruluyorlardır artık sonuçta 65 yaş az değil.

Size cephe aldıklarını düşünmüyorum yukarıya ekleme yaptım mesela bir konu açmıştınız kayınpeder çocukları için kurban kesiyormuş büyütüp dolaba varıncaya kadar yerleştiriyormuş böyle yapan birisi sizi seviyordur bence .Belkide evden çıkmak istemiyolardır yoruluyorlardır artık sonuçta 65 yaş az değil.
ama 1 ay evvel ugrarlardı hep.. yine aynı işler vardı yine yaşları aynıydı.. bz gtmesek kesin torunumuzu özledik diye mutlaka gelirlerdi bilemedim ya ben peki eşime dedm ya gidemem diye.. madem öyle onlar gelmedende gitmeyeyim değil mi ?

eşiniz haklı ve o kadar mantıklı açıklamasına rağmen hala ailesini mi savunuyor diyorsunuz hiç tatmin olmamışsınız..

şu yazdıklarınız pes dedirtecek ölçüde. resmen kayınvalide rolüne soyunmuşsunuz. söylenecek pek fazla bir şey yok, eşinin cevapları yeterli aslında.

eşiniz haklı ve o kadar mantıklı açıklamasına rağmen hala ailesini mi savunuyor diyorsunuz hiç tatmin olmamışsınız..

şu yazdıklarınız pes dedirtecek ölçüde. resmen kayınvalide rolüne soyunmuşsunuz. söylenecek pek fazla bir şey yok, eşinin cevapları yeterli aslında.
birden bire gelmeyi kesmeleride mi normal peki ?

Valla kv beni aramıyor, bende onu aramıyorum. Bişey olduğunda geçmiş olsun demeyi geçtim,kendi gözüyle rahatsız olduğumu görse bile oralı olmaz :KK70:
Geçen gün lahana yedim feci halde gaz yaptı,kıvranıyorum resmen ağrıdan. Bir demedi ki uzan istersen yada büyük ya,bişeyler önerir. Yok valla :KK70:
Amaan ne takıyorsun işte ne güzel gelmiyr gitmiyor. Gelse bu sefer çok geliyor diye takılırsın. Eşin haklı bence.

Valla kv beni aramıyor, bende onu aramıyorum. Bişey olduğunda geçmiş olsun demeyi geçtim,kendi gözüyle rahatsız olduğumu görse bile oralı olmaz :KK70:
Geçen gün lahana yedim feci halde gaz yaptı,kıvranıyorum resmen ağrıdan. Bir demedi ki uzan istersen yada büyük ya,bişeyler önerir. Yok valla :KK70:
Amaan ne takıyorsun işte ne güzel gelmiyr gitmiyor. Gelse bu sefer çok geliyor diye takılırsın. Eşin haklı bence.
eşimin haklı oldugu yönlerde olabilir fakat
biranda gelmeyi bu denli kesmeleri sizce neden ? çünkü bir sorun yok proplem yok ansızın kestiler yani.
bende madem öyle gelmediler bende gidemem dedim :ssz:

Hasta kadın üzerinden kendinize dert çıkarıyorsunuz .
Kadın belki evi dışında olmaktan rahatsız
Evinize gelmiyor oluşu torunlarını sevmiyor anlamına gelmez ayrıca
Eşiniz gayet makul açıklamalarda bulunmuş.
Öfkeliyseniz aramayın ama ben olsam hasta ve yaşlı bir kadını yedi kat el bile olsa arar gönlünü yaparım ;)

mutsuz olmak için bahane arıyormuşsunuz gibi geldi bana
amann aramazsa aramasınlar böyle şeylere takılmayın
önceden ben kv arardım o beni aramazdı eşimde sende arama o zaman dedi
bende hiççç aramadım ondan sonra kandil, bayram, hastalık ve cenaze dışında tabi
ama o aramayan insan şimdi arıyor çünkü hamileyim:-)beni çok sevdiğinden değil yani

peki aramaya devam ediym mi arada sırada
evimize gelmiyorlar nedense son zamanlarda bunada mı takılmamam gerekiyor
peki siz arayıp davet mi ediyorsunuz
eğer son zamanlarda gelmeyi kestilerse yaz sezonu bence herkes yorgun oluyor
şahsen ben evimden çıkmak istemiyorum
anladığım kadarıyla hayvancılık felanda yapıyorlar
bende şahsınıza bir durum yok

Hasta kadın üzerinden kendinize dert çıkarıyorsunuz .
Kadın belki evi dışında olmaktan rahatsız
Evinize gelmiyor oluşu torunlarını sevmiyor anlamına gelmez ayrıca
Eşiniz gayet makul açıklamalarda bulunmuş.
Öfkeliyseniz aramayın ama ben olsam hasta ve yaşlı bir kadını yedi kat el bile olsa arar gönlünü yaparım :KK66:
ama 1 ay öncesine kadar gelipde aniden neden kesiyorlar ki gelemeyen o zamanda gelemezdi ne değişti ?

eşimin haklı oldugu yönlerde olabilir fakat
biranda gelmeyi bu denli kesmeleri sizce neden ? çünkü bir sorun yok proplem yok ansızın kestiler yani.
bende madem öyle gelmediler bende gidemem dedim :KK14:

Bence inatlaşma. Git gel ama arama sorma,oh ne güzel kafan rahat olur:21:
Ben olsam hiç takılmam. Kendi rahatıma bakarkm..

ama 1 ay öncesine kadar gelipde aniden neden kesiyorlar ki gelemeyen o zamanda gelemezdi ne değişti ?
Belki de hastalığı ilerledi ?
Siz kendinizden eminseniz yani gelmemelerine sebep birşey yapmadığınıza bırakın gelmesinler.
Siz de arada arayıp hal hatır sorarsınız oldu bitti.

Cnm gercekten cok takmissin kafana birak nasil isterlerse oyle davransinlar sen arkadaslarinla takilip mutlu olmaya bak
Bence esin hakli
Zaten hafta da bi gidiyormussunuz ne gerek var aramalarina birak sende arama
Kv bana 3-4 ay oluyor gelmeyeli aman ne onemi var zaten her pazar biz ordayiz yani
Kv hic aramaz bende aramam cocuk hastaykende aramaz esim hergun ugrar ona soruyolar sanirim
Hic takilmadim boyle seylere ay daha onemli islerim var benim ;)

yok girmem zaten.. ama hani, biran görünce ne yalan söyleyim üzüldüm..
peki aramaya devam ediym mi.. ama neden cekiniyolarki tamam mesafeliyim ama buz gibi değilim asla
ben arıyorum sonucda birkerede kızım ne yaptın diye araması lazm değil mi ?
evime gelmedikleri için kaç zamandr bende gitmem dedim bu tavrmda haksızmıyım ?
Eşinizle konuştukları için gerek gormuyorlardir tavir aldiklari soz konusu degil bence. Bu haftasonu siz davet edin mesela.. bilemezlerki cocuk var musait misiniz degil misiniz kv de bana hic gelmez mesela biz gideriz hicte sikinti etmem :)
Takilmayin boyle seylere.. arayın siz davet edin gerekirse eşiniz gitsin alsın. Başka bir probleminiz yokmus bunlar kafaya takmaya değecek şeyler değil ..

Benim de kv yemeğe mi çağıracak, dışarı kahvaltıya mı gidilecek hep oğluşuna yazar. Oğlu olmadığı zaman bana yazıyor. Tek cocuk olduğu için art niyet aramıyorum, çünkü kadın ortamda 5 kişi varsa hep oğluna anlatır gibi adını ağzına alarak konuları anlatıyor. x, şöyle oldu, x böyle oldu, x şu aradı gibi. Takılmıyorum böyle şeylere. Dünyası o oğlu çünkü, hem benden uzak olması daha iyi :)

yok girmem zaten.. ama hani, biran görünce ne yalan söyleyim üzüldüm..
peki aramaya devam ediym mi.. ama neden cekiniyolarki tamam mesafeliyim ama buz gibi değilim asla
ben arıyorum sonucda birkerede kızım ne yaptın diye araması lazm değil mi ?
evime gelmedikleri için kaç zamandr bende gitmem dedim bu tavrmda haksızmıyım ?
Cnm yaslilar cok gitmez cocuklarina genelde kv demin 8 cocugu var kv cook nadir gider hep biz toplasiriz pazarlari
Sende her hafta git baskada gorusmene gerek yok yani onlar aramiyonus sende arama

Yahu bırak aramazlarsa aramasınlar. Eşinle huzursuzluk yaratma onlar yüzünden.

Benim ailem de eşimi aramaz özellikle. Benimle konuşurken sorarlar selam söylerler o kadar. Şart da değil.
Ama eşimden bir kaç sefer annemi babamı aramasını istemişimdir. Ben onun ailesini arıyordum nadir de olsa ama o aramıyordu hiç. Gerekçesi ise 'sen gelinsin daha yakınsın' idi. Ki baya mesafeli biriyim. Ama 'sen aramazsan ben de sizinkileri hiç aramayacağım' diye diretmemle aradı bir kaç kere.
Yaşlı insanlar mutlu oluyorlar iyi bir şey boşver.

Elti konusunda da belki sen sandığından daha mesafeliysen ve eltin de daha yakın duruyorsa bir şekilde arama ihtiyacı duyuyordur. Çok da takılma diyeceğim ama sen bu eltiyi ve kaynını çok takıntı haline getirdin bile. Eşinle aran açılacak onlar yüzünden..

Kusura bakmayın ama kendinize dert çıkarıyorsunuz. O kadar basit şeyleri takmışsınız ki. Ben sizin şu anki ilişkinizi tam ayarında buldum. Kv ideal bir kv. Gelin aramak isterse arar, gelmek isterse gelir. Kimisine iki günde bir konuşmak fazla gelir, kimisine haftada bir, kimisine ayda bir. Sizden bir beklentisi yoksa, arama ve ziyaret etme sıklığını size bırakması çok güzel bir durum bence.

Siz aradığınızda güzelce konuşuyorsa, evine gittiğinizde sorun çıkarmıyorsa ne ala. Oğluyla zaten her gün konuşuyormuş.

Kendi halinde, yaşlı insanlar. Aramaya da gitmeye de devam edin. Güzel ve mesafeli bir ilişkiniz var, tüm ipler sizin elinizde, daha ne olsun?

İlla onlar da bana misafir olsun derseniz ayda bir arayın yemeğe davet edin. Onun dışında eski düzen, haftada bir gitmeye devam edin.

Samimi olarak söylüyorum, kıymetlerini bilin, yaşlı insanları üzmeyin, eşinizi de boş yere sıkmayın. Hepimizin arayıp da bulamadığı aileyi bulmuşsunuz :) güle güle yaşayın.

Back