peki aramaya devam ediym mi arada sıradaKeşke kv kp beni de aramasa ne güzel
Dert etmeyin bu kadar herkes herkesi sevmek zorunda değil eşini haklı gördüm.
Benim annem babam da benim eşimi aramaz.. Eşim bi kaç kez söyledi. Sonradan kabullendi. Sizde kabullenin bence.
Boş yere aranızı bozmayın.
bu yorumu bir çok kişinin yapacagını tahmin ettimKeşke beni de aramasalar gelmeseler
peki aramaya devam ediym mi arada sırada
evimize gelmiyorlar nedense son zamanlarda bunada mı takılmamam gerekiyor
sanrm haklısınız..eşiniz mantıklı açıklamalar yapmış ailesinin açığını da kapatmış tercih etmiyorlar demekki ama aranızda kötü ve çirkin bir muhabbet olmadığına göre ben üzerinde durmazdım...kaba tabirle iş aramayın bence kendinize
bu kadar mesafeli birini ben de aramazdimEşim 3 kardeş. sadece biz kvlerin bulunduğu memleketteyiz diğerleri ist. da
Kaynanam (60) kp (65) yaşında kv parkinson hastası.. iki geliniz ailede öyle hiç birşeyimize karışmazlar kendi hallerindeler.. bir olay oldu mu mesela eltim, kaynım ,eşim ve ben arasında olmuştu.. haklı bizim olduğumuzu gördüler, lakin diyorum ya ne kaynıma birşey dediler ne de eşime.. iki gelin arasında ayrımcılık yapıyorlar mı bilmiyorum. onlar burada olmadığı için ..
Haftada 1 kere gideriz yemek yeriz bir çay içer kalkar geliriz. saygı mı ve mesafemi hep korudum afedersiniz yüz vermeye gelmiyor hemen B'kunu cıkartıyolar. özelikle kp
Eşim, annesini hergün arar telefonda hergün görüşürler.. o aramasa annesi yahut eşim arar.
Bende nadir ararım hal hatır sorarım, hastalandıkları zaman ararım birde.. ama onlar beni hiç aramazlar..
Bende üzüldüm düşündüm kendi kendime birkere de olsa neden aramıyorlar acaba ?? diyerek.
Eşimle bu konuyu konuştum geçenlerde , oglum hastalandı. beni hiç aramadılar mesela. evime 1 aydır felan gelmiyorlar. biz en son 10 gün önce gittik
Eşim: beni arıyorlar bu işin seni beni mi var, beni aradıkları için seni arama gereği duymuyorlardır, oglumuzu kaç kere sordular nasıl oldu iyileştimi diyerek..
Örnegin senin annen oglumuza birşey oldumu seni arıyor değil mi ? kalkıpda bana sormuyor.. ha benide aramasalar tamam haklısn derim , aradıklarında senide soruyorlar dedi.. (gecen aksam aradılar eşimi ,beni ve oglanıda sorup kapattılar teli).
Ben: peki madem öyle diyorsan öyle olsun peki ya normal zamanlarda ben arıyorum soruyorum birkerede annenin yahut babanın arayıp hal hatır sorması gerekmez mi ? Dedim.
Eşim: diyorum ya benimle hergün telefonda görüştükleri için gerek duymuyorlardır annemin zaten cogu zaman telefondan bile haberi olmuyor sende o zaman seni ararlarsa ararsın aramazlarsa aramazsın birdaha, ama yine söylüyorum ailemin bir sorunu yok seninle dedi.. ha annem mesela senin annen yaşlarında olsa diri olsa, biraz ortak noktalarınız olsa konusacagınız konular olsa .. sen arasan o hiç aramasa tamam art niyet arardım fakat zaten yaşlı hasta o yüzden bu durumda birşey yok dedi sizce haklı mı ? yaşlı ve hasta diyerek bu durumda art niyet görmüyor.. ben aramama ragmen 1 kere olsun aramadıklarını normal karşılıyor
Gecen kv evine gittimiz zaman kv telefonu bozulmuş rehberden silinenler olmuş titreşimi acmış yanlışlıkla bana bir bakarmısın diye verdi ,telefondan felan anlamazlar pek .. arama kaydında eltimi aradığını gördüm yani istenince aranabiliyormuş . ama beni neden hiç aramıyorlar anlam veremedim neyse..
Oglum hastalandı evime birkere ugramadılar henüz.. eşime nedenini sordugumda babam bu aralar inşaat işi aldı orda çalışıyor eve yorgun argın geliyordur sonra ineklere bakıyor vs vs dedi.. yoksa ugralardı dedi.. zaten geliyorlar gidiyorlar vs dedi.. inşaat işi biteli 3 gün olmuş kp in
Ve bugun bana annemgile gidelim mi dedi benim verdiğim cevap;
K. bkma ama kaç zaman oldu evime gelmediler cocugum hastalandı yine gelmediler.. torunum torunum diyolar lakin bir ugramıyorlar özlediklerini söylüyorlar o yüzden bende gidemem dedim.
Şimdi eşim haklı mı yoksa ailesinin her konumda acıgını mı kapatıyor
Sizce ben arada da olsa kv aramalımıyım yoksa o beni aramadığı için bende aramayı kesmelimiyim ?
Evime neden gelmiyolar artık bilemiyorum benden kaynaklı birşey yok kesinlikle .. cok sık gelmemekle birlikte gelirlerdi mutlaka bir hafta biz gitmesek onlar gelirlerdi.. ama şu an ne olduğunu anlayamıyorum. yahut birşey yok ben mi kuruntu yapıyorum.. eğer varsa da muhtemelen eltim kaynm vss durumları vardır diye düşünüyorum
yok girmem zaten.. ama hani, biran görünce ne yalan söyleyim üzüldüm..Çok abartmışsınız. Eşiniz haklı çok takılmayın.
Mesafeliyim diyorsunuz belki aramaya gelmeye çekiniyorlardır. Yaşlı ve hasta insanlar kendi hallerinde evlerinde rahatlardır.
Hayatı çok zorlaştırıyorsunuz, bir gün siz arayın yemeğe yada çaya davet edin. Beraber oturalım diyin.
Elti başka şehirde görmüyorlar araması gayet normal girmeyin kıyaslama işine.
ben cok mesafeli değilim kibu kadar mesafeli birini ben de aramazdim
ben oyle hissettim okurken dogru olmayabilirsiniz soyle bir sey var ki en iyisini yapiyorlar malum gelinlerler pek yuz goz olunmuya gelmiyorben cok mesafeli değilim ki
Eşinizin açıklamaları mantıklı sizin ailenizde birşey olacağı zaman sizi arıyormuş eğer arayayım mı diyorsanız evet arayın ara sıra sonuçta hasta kadın evin için de düşüp bayılsa vs yada bir ihtiyacı olabilir.Kayınpederinizde çalışıyormuş hem hayvan hem inşaat eğer baş bahçede varsa yoruluyordur o yüzden gelemiyordur.Hem bayramda kurban işine vs yardım ediyordu size kesip yerleştirme vs eğer size cephe almış olsa yardım eder mi hiç.Eltiniz şehir dışında olduğu için aramıştır yada oğlu bakmamış o yüzden aramıştır.sanrm haklısınız..
peki aramaya devam edeym mi arada büykler nasılsa diye ?
evime gelmiyolar son zamanlarda.. bende gelmedikleri için gitmem dedim.. madem öyle onlar gelsin hele bi burada haksızmıyım sizce ?
peki durduk yere evime gelmeyi kestiler sizce neden yani anlam veremiyorum inanın geldiklerindde cok güzel agırlarm gülerim şaka yaparm espriler yaparız hiç bir saygısızlıgım yahut surat asmam yoktur asla.ben oyle hissettim okurken dogru olmayabilirsiniz soyle bir sey var ki en iyisini yapiyorlar malum gelinlerler pek yuz goz olunmuya gelmiyor
kp inşaat işi bitmiş su an .. işi yok zaten emekli bazen iş denk geliyor inşaatlarda mesela 10 15 günlük yapıyor bitiyor .. buda onun gibi.. diyorum ya nerdeyse 1 ay oldu hiç böyle yapmazlardıEşinizin açıklamaları mantıklı sizin ailenizde birşey olacağı zaman sizi arıyormuş eğer arayayım mı diyorsanız evet arayın ara sıra sonuçta hasta kadın evin için de düşüp bayılsa vs yada bir ihtiyacı olabilir.Kayınpederinizde çalışıyormuş hem hayvan hem inşaat eğer baş bahçede varsa yoruluyordur o yüzden gelemiyordur.Eltiniz şehir dışında olduğu için aramıştır yada oğlu bakmamış o yüzden aramıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?