Size cephe aldıklarını düşünmüyorum yukarıya ekleme yaptım mesela bir konu açmıştınız kayınpeder çocukları için kurban kesiyormuş büyütüp dolaba varıncaya kadar yerleştiriyormuş böyle yapan birisi sizi seviyordur bence .Belkide evden çıkmak istemiyolardır yoruluyorlardır artık sonuçta 65 yaş az değil.kp inşaat işi bitmiş su an .. işi yok zaten emekli bazen iş denk geliyor inşaatlarda mesela 10 15 günlük yapıyor bitiyor .. buda onun gibi.. diyorum ya nerdeyse 1 ay oldu hiç böyle yapmazlardı
ben zaten eşim annemlere gidelim mi dedi ya..
bende gidemem dedim sanrm eşim haklı diyerek ses etmedi.. madem öyle onlar bir gelsin biz öyle gideriz demi ?
hep biz gidecek değiliz ya.
ama 1 ay evvel ugrarlardı hep.. yine aynı işler vardı yine yaşları aynıydı.. bz gtmesek kesin torunumuzu özledik diye mutlaka gelirlerdi bilemedim ya ben peki eşime dedm ya gidemem diye.. madem öyle onlar gelmedende gitmeyeyim değil mi ?Size cephe aldıklarını düşünmüyorum yukarıya ekleme yaptım mesela bir konu açmıştınız kayınpeder çocukları için kurban kesiyormuş büyütüp dolaba varıncaya kadar yerleştiriyormuş böyle yapan birisi sizi seviyordur bence .Belkide evden çıkmak istemiyolardır yoruluyorlardır artık sonuçta 65 yaş az değil.
birden bire gelmeyi kesmeleride mi normal peki ?eşiniz haklı ve o kadar mantıklı açıklamasına rağmen hala ailesini mi savunuyor diyorsunuz hiç tatmin olmamışsınız..
şu yazdıklarınız pes dedirtecek ölçüde. resmen kayınvalide rolüne soyunmuşsunuz. söylenecek pek fazla bir şey yok, eşinin cevapları yeterli aslında.
eşimin haklı oldugu yönlerde olabilir fakatValla kv beni aramıyor, bende onu aramıyorum. Bişey olduğunda geçmiş olsun demeyi geçtim,kendi gözüyle rahatsız olduğumu görse bile oralı olmaz
Geçen gün lahana yedim feci halde gaz yaptı,kıvranıyorum resmen ağrıdan. Bir demedi ki uzan istersen yada büyük ya,bişeyler önerir. Yok valla
Amaan ne takıyorsun işte ne güzel gelmiyr gitmiyor. Gelse bu sefer çok geliyor diye takılırsın. Eşin haklı bence.
peki siz arayıp davet mi ediyorsunuzpeki aramaya devam ediym mi arada sırada
evimize gelmiyorlar nedense son zamanlarda bunada mı takılmamam gerekiyor
işte banada değişik gelen bu ama herkes normal karşılıyor1 aya kadar gelip, sonradan gelmemesi, eltini arayıp seni aramaması biraz değişik geldi.
ama 1 ay öncesine kadar gelipde aniden neden kesiyorlar ki gelemeyen o zamanda gelemezdi ne değişti ?Hasta kadın üzerinden kendinize dert çıkarıyorsunuz .
Kadın belki evi dışında olmaktan rahatsız
Evinize gelmiyor oluşu torunlarını sevmiyor anlamına gelmez ayrıca
Eşiniz gayet makul açıklamalarda bulunmuş.
Öfkeliyseniz aramayın ama ben olsam hasta ve yaşlı bir kadını yedi kat el bile olsa arar gönlünü yaparım
eşimin haklı oldugu yönlerde olabilir fakat
biranda gelmeyi bu denli kesmeleri sizce neden ? çünkü bir sorun yok proplem yok ansızın kestiler yani.
bende madem öyle gelmediler bende gidemem dedim
Belki de hastalığı ilerledi ?ama 1 ay öncesine kadar gelipde aniden neden kesiyorlar ki gelemeyen o zamanda gelemezdi ne değişti ?
Eşinizle konuştukları için gerek gormuyorlardir tavir aldiklari soz konusu degil bence. Bu haftasonu siz davet edin mesela.. bilemezlerki cocuk var musait misiniz degil misiniz kv de bana hic gelmez mesela biz gideriz hicte sikinti etmem :)yok girmem zaten.. ama hani, biran görünce ne yalan söyleyim üzüldüm..
peki aramaya devam ediym mi.. ama neden cekiniyolarki tamam mesafeliyim ama buz gibi değilim asla
ben arıyorum sonucda birkerede kızım ne yaptın diye araması lazm değil mi ?
evime gelmedikleri için kaç zamandr bende gitmem dedim bu tavrmda haksızmıyım ?
Cnm yaslilar cok gitmez cocuklarina genelde kv demin 8 cocugu var kv cook nadir gider hep biz toplasiriz pazarlariyok girmem zaten.. ama hani, biran görünce ne yalan söyleyim üzüldüm..
peki aramaya devam ediym mi.. ama neden cekiniyolarki tamam mesafeliyim ama buz gibi değilim asla
ben arıyorum sonucda birkerede kızım ne yaptın diye araması lazm değil mi ?
evime gelmedikleri için kaç zamandr bende gitmem dedim bu tavrmda haksızmıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?