Sizce Eşim Haklımı Yoksa Ailesinimi Savunuyor ??

Abartiyosun.. benim kv kp de aramazlar beni.. bende onlari aramiyorum :) odesiyoruz.. cok merakli degilim onlarin sesine tuylerim dikwn diken oluyo zaten

E sen mesafe koydum diyosun onlar da sana mesafe koymuş bence.Her şey karşılıklı sonuçta, sen onlara uzak davranırken onlar seni niye arayıp sormalı ki.

_MAJESTE_
Kafana çok takıyorsun, konularından biliyorum
Herşeyi bu kadar ciddiye alma derim
Akışına bırak
Arayan ararsa konuşur geçersin
Aramazsa da kendileri bilir
Bu kadar dert etme

Sanırım hiç derdiniz yok ve kendize dert arıyorsunuz :) Gelseler de onu sorun ederdiniz bence, yaşlı başlı size hiç bir zararı olmayan insanlara bu kadar takmayın kafayı..

valla beni de aramasa çok memnun olurum. dertsiz başına dert alma boşver :)

Gelip gelmemelerini bu kadsr onemsiyorsaniz bunu esinize degil onlara sormalisiniz, bir sey mi oldu diye.
Ben olsam gelmemelerinden memnun olurdum. Yuvanizds mutlu huzurlu iseniz gerisini bosverin. Kapim gelene acik der gecerim.

Mesafemi koruyorum yüz vermeye gelmiyor diyen sensin, beni aramıyorlar diyende sensin. Ne istediğine karar vermelisin önce. Kvde de mesafe koymuş aramayarak ve hatta belkide senin bu mesafeli duruşunun farkında olup saygı gösteriyor da olabilir. Dert arıyorsun bence yada eltini kıskanıyorsun. Kvnin bi suçu yok gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…