- Konu Sahibi avoncucansu
-
clinic mac vs çok ürün denedim bana en iyi gelen lancome effacernes longue tenue
birde doktorum göz altı morluklarım için bir göz kremi yazdı onu aldım 1 ay kullan eğer bu geçirmezse hiç biri geçirmez dedi 1 aydır kullanıyorum güzel açıldı rengi tavsiye ederim, ismi aklımda değil eve gidince yazarım
clinic mac vs çok ürün denedim bana en iyi gelen lancome effacernes longue tenue
birde doktorum göz altı morluklarım için bir göz kremi yazdı onu aldım 1 ay kullan eğer bu geçirmezse hiç biri geçirmez dedi 1 aydır kullanıyorum güzel açıldı rengi tavsiye ederim, ismi aklımda değil eve gidince yazarım
Maybelline affinitone kapatıcı kullandığım en iyi kapaticidir. aloe vera, uzum cekirdegi, salatalık, papatyave birkaç bitkisel içerik daha içeriyor. Çok ağır bir kapatıcı değil, bourjois kullandım ondan daha iyi.
Benim goz altlarim çok problemli değil, en aydınlık ve doğal görüntüyü maybelline den aldım. Bourjois bana daha ağır gelmişti,Mesela bourjous ten hangi konuda daha iyi healty mix i diyorsunuz sanırım?
Benim goz altlarim çok problemli değil, en aydınlık ve doğal görüntüyü maybelline den aldım. Bourjois bana daha ağır gelmişti,
Ve renk olarak en iyi uyumu maybelline de buldum. Bu nedenle tercihim maybelline den yana oldu.evet healthy mix den bahsediyorum. Daha fazla kalıcı maybelline den. Kalıcılığa önem veriyorsaniz healthy mix i de deneyebilirsiniz.
ACİL YARDIM
Arasında kaldığım rimeller
-Alix avien 3 in 1(hem kıvırsın hem uzatsın hem hacim versin istediğim için aklım bunda)
-Alix avien DNA (bunun için çok güzel yorumlar yapmışlar)
-Maybelline sarı (bunada öyle yorumlar yapmışlar ki kullanıp memnun kalmamış olsan yine kullanmaya başlarsın)
Sonuç olarak aklım 3 ın 1 de ama kullanıcı yorumlarıyla fikrim değişebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?