- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi avoncucansu
-
DEBORAh 24 ore volume maskara tek gecerım hepsını kullandım dıor blackout ysl loreal maybelıne bunun elıne su dokemezzzzz
vay anasını iyiymiş :)özellikleri nasıl?????:)
teh balm ın henüz bu ürününü denemedim ama tavsiye edildi.hem kapatıclık hem de gün boyu akmayan göz
makyajı için.indirime girmesini bekliyorum yılbaşı ile birlikte.
Eki Görüntüle 873432
Canım bu ürün yani 'put a lid on it' adı üzerinde 'lid' yani göz kapağı için, far bazıdır. Farın kalıcı olması için.
The balmın kapaticisi time balm
Kullanıyorum çok memnunum ama parmakla ya da Real tecniques düz fondoten fırçası ile uyguluyorum. Kuru göz çevreleri için tavsiye etmem kırışıklığı olanların ise hemencecik çizgilerine dolacaktır
Onun dışında ben kapatıcılığından memnunun gözümde sadece koyu halkam olan yerlere kullanıyorum tüm göz altımı sıva yapar gibi sıvazlamıyorum
Canım bu ürün yani 'put a lid on it' adı üzerinde 'lid' yani göz kapağı için, far bazıdır. Farın kalıcı olması için.
The balmın kapaticisi time balm
Kullanıyorum çok memnunum ama parmakla ya da Real tecniques düz fondoten fırçası ile uyguluyorum. Kuru göz çevreleri için tavsiye etmem kırışıklığı olanların ise hemencecik çizgilerine dolacaktır
Onun dışında ben kapatıcılığından memnunun gözümde sadece koyu halkam olan yerlere kullanıyorum tüm göz altımı sıva yapar gibi sıvazlamıyorum
afillim rt fırçaları nerden aldın?
Kozmela diye bir kozmetik sitesinden canım:) Türkiye ye getirdi sonunda bir firma...
ama orda sadece setler varbana blush brush lazımdı gelmesini beklicez artık
bourjois healty mix concealer. hayatımda kullandığım en iyi kapatıcı. çizgilere dolmuyor kuruma yapmıyor kapatıcılık seviyesi süper ve hiçbi şekilde belli olmuyor cilt emiyor. onlarca ürün denemesinden sonra sonunda hayatımın kapatıcısını buldum. kaçıncı tüpüm bilmiyorum. şu an yılbaşı muhabbetine watsons larda bourjoiste %50 indirim var. normal fiyatı 40 civarı. 20 ye inmiştir.kesinlikle bi deneyin derim.
birçok marka denedim içime en sinen the balm oldu kıvamı çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?