- Konu Sahibi avoncucansu
-
bende maybelline yazacaktım tam. çok mor değil göz altlarım, belki de hiç değil ama sürünce daha da güzel gösterdiği için kullanıyorum. onun dışında da pastelin kapatıcısını kullanmıştım bi zamanlar o da iyiydi.
Ben maybelline ve avondan kapatıcılar denedim ancak, istediğim kadar etki etmiyorlar, acaba daha iyi sonuçlar veren bana önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ??[/QUOTE
Ben CLINIQUE markasının All About Eyes 15 ml - Göz altı Morluk Ve Halkalara Karşı Etkili kapatıcısnı kulanıyorum :)
Bu nemlendirici krem -jel göz altı torbalarınını morluklarını inanki kusursuz kapatıyor cok memnunum ve sabahları işe giderken zaman kaybetmeden pratik bir sekılde sürebiliyorum en sevdiğm yönüde kalıcı olması ve akmaması şiddetle tavsiye ediyorum :)
Ben maybelline ve avondan kapatıcılar denedim ancak, istediğim kadar etki etmiyorlar, acaba daha iyi sonuçlar veren bana önerebileceğiniz bir ürün var mıdır ??
Yillardir Garnier roll on göz alti kapaticisini kullaniyorum,
yapay bir görünüm vermiyor en azindan ve ben kendi adima memnunum,
tavsiye ederim
bacım bu üründen bahsetsene bende alma niyetindeyim...çizgilere doluyormu, renkleri nasıl, kurutuyormu...fiyatı ay ne çok sordum yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?