kızlar ben yılardır dp den parfüm alırım ,kullandıgım çok fazla parfüm oldu şu aralar favorim escada collection(deneyin derim),yaza dogru isseymiyake vital(bu da cok hoş bir koku).arkadaslarım parfüm zevkimin ve bilgimin iyi oldugunu söylerler ama ben hiç orjinal parfüm almadım,geçen hafta ykm ye gittigimde bi sürü parfüm kokladım , bildiğm parfümlerden ,sanki orjinal parfümlerin kokuları bana daha farklı geldi.Orjinal kullanan arkadaşlar bir kokunun orjinaliyle açığı birbirinden farklı mı sizce?
d21- donna karan.
dp'deki çalışana bana nasıl bir koku gider dediğimde bunu vermişti. içeriğinde glb yeşil elma var ama herkes başta salatalık gibi koktuğumu söylüyordu. ama sonradan çok hoş bir koku bırakıyor. ben çok memnunum.
beyaz tenliyim ama 5 yıl kadar kullandım inanılmaz kalıcı adı cristobal bir denemeni tavsiye ederimadını bilmiyorum ama kodu c17 olan bi koku var esmerlere çok yakıştırıyorum ben
D&P de diesel loverdose varmi??
bende dpdeki beğendiğim ve en başarılı bulduğum parfümleri yazıyım.
miss dior cherie.
escada collection.
lolita lift.
amor amor.
britney spears fantasy.
burbery'nin kokuları.
dolce gabbana light blue.
armani she-code.
ysl cinema.
noa.
donna karan.
sg_ceyda listeni aynen kaydettim fantasy ve amor amor hariç onları sevmiyorum çünkü. Ve DP den hem yazlık hem kışlık kokumu buldumm sana teşekkür ederim çok. Kışlık Lolita Lift yazlık Noa. Bebek gibi kokuyor insan noa sıkınca muhteşemmm lolita liftte tam kurabiye vanilya vanilya kokuyor. :)))
DP de Diesel loverdose varmii??
yok canım dp'de.
dp de sexy graffiti yı cok begenıyorum..bıde alien vvar ama oda herkese olmuyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?