Sizce dp'deki en güzel parfüm?

ya aynı benim gibi konuşuyosun sen yeminle falan :d bütün param dpye zaten haftasonu gidiyim de bakıyım kokusuna :lepi:

:) Benim de taze bitti bu sabah, akşam gidip alıcam.
Bugün de birisi çok kadınsı bi koku olduğunu söyledi.
Len sırf bu yorumlardan dolayı parfüm değiştiremiyorum.
Halbuse ne güzel bi sürü başka koku vardır orada. kaydirigubbakcemile3

Dur la bende bi deniyim bu kokuyu.

Mona, eğerki bana parfüm adını sormazlarsa elimden çekeceğin varkaydirigubbakcemilesempatiksalakcinni

çok merak ettim kokusunu ya inşallah banada sorarlar ne kokusu bu diye

Hulen vallah ben yorum yapanların yalancısıyımm...
Yoksa bana sorsan bence çok daha güzel kokular vardır emme işte millet bu kaa beğenince değiştiremiyorum.
Vurmayın abalıya sempatiksalakcinni

gerçekten şu Touch of Pink çok güzel parfüm ya bayıldım bende aldım çıktım sonrada saoll monapisa opuyorumnanaktan

Oooo ne kadar da övülmüşşş Ben de denemek istiyorummmmmm hihoyyyt

tommy hilfiger kesinlikle! üni yıllarımda çok kullandım ..ben de esmerim ..parfümümü soran çok oldu ..hafif hoş bir koku kalıcı da..uzun yıllar çok severek kullandım..

kızlar selammm touch of pink herkezin tenine gitmez haberiniz olsun öle olduğunu sanıpta alıp yanılan çok kişi tanıorum çünkü herkezin bi beden kokusu var onla örtüşmeyebiliyor benden demesi bence kendi teninize uygun parfüm kullanın bide touch of pink i dp çok güsel yapamamış önce bi orjinalini koklayın !!!

ya bide beyaz tenlilere göre bi koku söyleyin bari bende kokumu değiştirmek istiyorum şuan amor amor'u kullanıyorum çok sıkıldım artık

tommy hilfiger kesinlikle! üni yıllarımda çok kullandım ..ben de esmerim ..parfümümü soran çok oldu ..hafif hoş bir koku kalıcı da..uzun yıllar çok severek kullandım..

merak ettim denemem lazım gittiğimde kesindelikafadulden bu arada nick ini de çok sevdim canım Cold Play:lepi::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…