Sizce dp'deki en güzel parfüm?

armani mania çok güzel, herkes çok beğenmişti o kokuyu bir süre geçtikten sonra güneş kremi gibi kokuyor:)

sexy graffiti de yaz için çok ideal. bir de burberry the beat ya da brit ikisinden birisi çok hoş :)

ben dp den parfüm almak istiyorum
hafif kokuları seviyorum
kokum buram buram geçtiğim yerlerde kokmasın
sadece bana yakın olanlar alsın istiyorum

var mıdr dp de böyle kokuu:26:

orjinal dolce gabbana light blue aldım ama bir sıkıyorum hemen uçuyor dp den aldığım çok kalıcıydı

çok kalıcı yanından geerken kokacak esmerlere yakışan bi parfüm ???:44:

Tecrübelerime göre benim tavsiye ettiklerim ;

C21 cK EUPHORIA
C23 chanel CHANCE
C27 Ysl CINEMA
D5 DOLCE & GABBANA
G1 Gucci ENVY ME
I-3 ISSEY MIYAKE Vital
J1 C.Dior J'ADORE
V4 Givenchy VERY IRRESISTIBLE

Kullanmadıklarım ama en çok tavsiye edilenler ise;

D21 DONNA KARAN BE DELICIOUS
C26 CAROLINA HERRERA 212 SEXY
E4 EMPORIO ARMANI SHE
E9 ESCADA COLLECTION

Herkesden farklı deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum... Umarım benim yazdıklarımı beğenirsiniz yorumlarınızı şimdiden çok merak ettim doğrusu :)

arkadaşlar ben esmerim 21 yaşındayım şekerli-meyveli, lezzetli kokuları seviyorum. :) orjinaline benzeyen dpde en iyi taklit edilmiş parfümlerden bana önerir misiniz? listem var aslında ama o kadar çok ki hepsini denemem imkansız en azından öncelik belirlemiş olurum

Escada magnetism, lancome la vie est belle, viktor &rolf bonbon(bu dpde var mı bilmiyorum) , bide lolita lift deneyebilirsin

Escada magnetism, lancome la vie est belle, viktor &rolf bonbon(bu dpde var mı bilmiyorum) , bide lolita lift deneyebilirsin
magnetism kokusunu biliyorum güzel aslında ama henüz almadım. bonbonu bilmiyorum :) sormak lazım. la vie est belle yi önceden ixoradan daha sonradan parfumevinden aldım ama nedense keskin kokusu var acayip kalıcı acaba markalar mı uyduruk tam anlamadım ama o kadarı da boğdu beni

Sen bonbonu cok seversin kesin. Ama ilk önce bi mağazada orjinalini dene sonra açığını dene canım.. Çünkü ben açıklarını hiç koklamadım orjinalini kullanıyorum. Sıcak karamelimsi, meyveli bir koku. Tam genç kız kokusu.

sağol canım pek fırsatım olmuyor öyle yerlere gitmeye ama denicem açığı olduğunu sanmıyorum ama genelde çok kullanılanları yapıyorlar bugün ultraviolet, lift ve gloria aldım :) umarım birkaç kullanım sonrası bir kenara atmam sıkıldım valla bir poşet açık parfüm var evde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…