- 17 Nisan 2012
- 96
- 29
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben dp den parfüm almak istiyorum
hafif kokuları seviyorum
kokum buram buram geçtiğim yerlerde kokmasın
sadece bana yakın olanlar alsın istiyorum
var mıdr dp de böyle kokuu:26:
Noa'yı deneyebilirsin.
Escada magnetism, lancome la vie est belle, viktor &rolf bonbon(bu dpde var mı bilmiyorum) , bide lolita lift deneyebilirsinarkadaşlar ben esmerim 21 yaşındayım şekerli-meyveli, lezzetli kokuları seviyorum. :) orjinaline benzeyen dpde en iyi taklit edilmiş parfümlerden bana önerir misiniz? listem var aslında ama o kadar çok ki hepsini denemem imkansız en azından öncelik belirlemiş olurum
magnetism kokusunu biliyorum güzel aslında ama henüz almadım. bonbonu bilmiyorum :) sormak lazım. la vie est belle yi önceden ixoradan daha sonradan parfumevinden aldım ama nedense keskin kokusu var acayip kalıcı acaba markalar mı uyduruk tam anlamadım ama o kadarı da boğdu beniEscada magnetism, lancome la vie est belle, viktor &rolf bonbon(bu dpde var mı bilmiyorum) , bide lolita lift deneyebilirsin
Sen bonbonu cok seversin kesin. Ama ilk önce bi mağazada orjinalini dene sonra açığını dene canım.. Çünkü ben açıklarını hiç koklamadım orjinalini kullanıyorum. Sıcak karamelimsi, meyveli bir koku. Tam genç kız kokusu.magnetism kokusunu biliyorum güzel aslında ama henüz almadım. bonbonu bilmiyorum :) sormak lazım. la vie est belle yi önceden ixoradan daha sonradan parfumevinden aldım ama nedense keskin kokusu var acayip kalıcı acaba markalar mı uyduruk tam anlamadım ama o kadarı da boğdu beni
sağol canım pek fırsatım olmuyor öyle yerlere gitmeye ama denicem açığı olduğunu sanmıyorum ama genelde çok kullanılanları yapıyorlar bugün ultraviolet, lift ve gloria aldım :) umarım birkaç kullanım sonrası bir kenara atmam sıkıldım valla bir poşet açık parfüm var evdeSen bonbonu cok seversin kesin. Ama ilk önce bi mağazada orjinalini dene sonra açığını dene canım.. Çünkü ben açıklarını hiç koklamadım orjinalini kullanıyorum. Sıcak karamelimsi, meyveli bir koku. Tam genç kız kokusu.
Hangisi peki kodu nedir dp deki hugo boss un ??hugo boss :) süper süper evden çıkarken sıkıorum şirketin asansöründe herkes kokunun sahibini merak ediyor 09:00 ve 18:00 de :)