• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce dp'deki en güzel parfüm?

ben touch of pink i hiç sevmiyorum bna kolonyayı andırıyor tbi ben dp dekine baktım orjinalini bilmiyorum..

ben dp de c18di galba kodu ama adından eminim calvin klein euphoria kullandım gerçekten kalıcı ama ağır bi koku ben normalde bir aldığımı bidaha almam ama dp den 212 sexy aldım koduda c26 ilk önce 50lik almıştım 2.seferde 100luk aldım tavisye ederim kızlar

kızlar senelerin araştırması sonucu benim D&P listem şu şekilde:

N6 NARCISSO RORIGUEZ FOR HER
C27 CINEMA
B17 BURBERRY LONDON
D22 DOLCE GABBANA THE ONE
C26 CAROLINA HERRERA 212 SEXY
L12 LANCÔME HYPNÔSE
C21 CK EUPHORIA

kızlar dp den deodorant almak istiyorum ama bi deodorant listeleri yok
neler var neler kullanıyorsunuz kullandıklarınızı yazarmısınız içlerinden gidip seçip alacağımm:51:

bn dpden çok parfüm almadım ama aldıklarımn arasında en iyi olan noa ydıı :) :69::69: çok seviyorum bu kokuyu

donna karan gerçekten çok güzel kokuyo ben kokusunu yeşil elmaya benzettim tavsiye için teşekkürler.. :)

evet bende 2-3 senedir donna karan kullanıyorum herkesin sorduğu bir parfüm gerçekten güzel :))
2 tane donna karan var birisi kırmızı elma biriside yeşil elma kokulu ben kırmızıyı kullanıyorum.ama ağır kırmızı kokulusu ama yeşil kokulusuda çok güzel o daha hafif bir koku :)
şimdi bitmek üzere parfümüm yeşil elma kokulusunu alıcam bende :66:

RAHATLIKLA TAFSİYE EDEBİLECEĞİM BİR KOKU DONNA KARAN:8:

kızlar ben yılardır dp den parfüm alırım ,kullandıgım çok fazla parfüm oldu şu aralar favorim escada collection(deneyin derim),yaza dogru isseymiyake vital(bu da cok hoş bir koku).arkadaslarım parfüm zevkimin ve bilgimin iyi oldugunu söylerler ama ben hiç orjinal parfüm almadım,geçen hafta ykm ye gittigimde bi sürü parfüm kokladım , bildiğm parfümlerden ,sanki orjinal parfümlerin kokuları bana daha farklı geldi.Orjinal kullanan arkadaşlar bir kokunun orjinaliyle açığı birbirinden farklı mı sizce?

Back