sizce döner mi

şu muhabbetten sonra senin evlilik konusunda ciddi bi adım görmeden barışmaman gerekiyordu
hatayı bu sözümona resti çektikten sonra barışmakla yapmışsın
madem niyetin evlilik o zaman karşındaki adam senin karşına geldiğinde
kabul edebilmenin tek yolu evlilik konusunda somut adım görmek olmalıydı
bitiricem deyip bitirmemek, alınan kararın arkasında durmamak, geri adım atmak falan bizi karşı tarafın gözünde çok garanti gösteren hareketler

bu adamın o dönem özür dilemesi yetmemeliydi
bir yüzükle evlenme teklif etmesi gerekiyordu, ailesini de alıp seni istemeye gelmeliydi
söz nişan vs yapılmalıydı
sen sadece kuru bi özre okey olmuş adamla barışmışsın
sonra adam seni kendisi bırakmış

bir erkek bir kadınla gerçekten evlenmek istiyorsa
ve kız da bu konuda somut adım görmediği sürece geri adım atmıyorsa
o erkek sahiden evlenme yoluna giriyor arkadaşlar

ha sizin ilişkinizde ikiniz de toksiksiniz birbirinize iyi gelmiyorsunuz
ikiniz de farklı insanlarla yolunuza bakın bence
bu adam tekrar geri gelse bile bişeyler düzelmez ikinizden birinin değişmesi lazım

sen ille de bu adamı istiyorum diyorsan tamamen sessiz kal sakın yazma sakın ona bi adım atma
eğer olur da o sana dönmeye kalkarsa evlilik kararının arkasında dur
gelirse ona dersin ki, ben aile olmak istiyorum artık yuvamı kurmak istiyorum ama sende bununla alakalı bi potansiyel yok
bu saatten sonra hayatıma sadece eşim olacak adamı almaya karar verdim
bunca zaman senden somut hiçbir adım gelmedi (evlenme teklifi vs)
yaşadıklarımızı göz önünde bulundurduğumda bu ilişkide evliliğe dair bir umut yok
ikimiz de farklı insanlarla yolumuza bakalım şeklinde konuşman lazım

bu konuşmadan sonra zaten evlilik yolunda ciddi bi adım atarsa atar, atmazsa zaten niyeti o değildir
ha bu aşamada sana sözler verebilir, diyebilir yani tamam ben sana evlenme teklif edicem şöyle yapıcam böyle yapıcam
yüzüğünü alıp gelmediğin sürece seninle konuşacak bişeyim yok deyip uzaklaşman lazım

Dönerse bile bu kadar olaydan sonra kabul etmeyin sanki dünyada tek erkek o

Para konusunda adam haklıymış ama oraları halletmişsiniz zaten. Durup durup sizi aynı konudan vurmaması lazım.

Size "benden uzak dur" yazan adamı engellememek, hakaretlerini dinlemeye devam etmek, bir de üstüne "acaba döner mi" diye düşünmek de sizin hatanız. Dönerse kabul mu edeceksiniz?

Çok eğitimli,kültürlü insan Adil Yıldırım videoları izleyip ders çıkarmaz zaten çok haklısınız

Evleneceğim bana bu kadar altın almanız gerek, 2 ay içinde iste yoksa başkasıyla evlenirim, acele et vs vs bunları duyan adam kaçar tabi. Tek derdiniz evlilik, altın, koca gibi durmuş kusura bakmayın da:)

Sevgilinin kusuru yok mu? Var tabi, sizinle çok ciddi düşünmüyormuş ve sıkılmış sizden bunun da acısını her şeyi size yükleyerek ayrılmak da bulmuş.

Arkadaşlar, anlamadığınız nokta, ben onunla tanışmadan evvel evlenmek istemiyordum. Beni evlenme psikolojisine sokan kişi o. Ayrıca ben 2 ay içinde de evlenmek istemiyorum. Bu yılın sonlarına doğru aileler tanışır. Önümüzdeki yılın başlarında nişan olur sonra da yaza düğün. Benim kafam bu şekildeydi. Ancak karşınızdaki insan size, ben paramı işime yatıracağım, ben evlenmek istemiyorum şu an dediğini düşünün bir yerden sonra. Ki ilk başta seneye bu zamanlar evleniriz demiş.
Ayrıca herkesin hayata bakış açısı farklıdır. Bizim önümüzde okuldur, askerliktir vb engel yok. Parasal birikimi de var her ne kadar inkar etse de. Hatta birikimi olmayan kişi benim öyle söyleyeyim. Evlilik kredisine başvururum felan diye düşünüyordum en son.
Yani son olarak şunu söylemek istiyorum ki, bana göre uzun yıllar birliktelik yaşamak doğru değil. Ki o da en başında bunu belirtti. Sonrasında ben istemiyorum. İşime paramı akıtacağım demesi bence saçma, insanı çileden çıkarıyor

hmm ok. sizin egonuz da altınla tatmin oluyor sanırım.
Benim egom tabiki de altınla tatmin olmuyor. O altınları kendim alabilecek ekonomik bağımsızlıktayım zaten. Bir erkeğin bana bunu almasına ihtiyacım yok:)
ilk başlarda konuşma esnasında en yakın şahit olduğum düğün olan ablamın düğününü örneksemem de son normal. Ki, ben karşımdaki insanın zorlandığını fark ettikten sonra gücünün yettiğini al demişim, bir daha bahsini açmamışım.

Tutarsız biriyle evlenip boşanmaktan iyidir. Siz ne yazarsanız ben karşılığında mantıklı bir açıklama bulurum bu konu dahilinde.
Doğru. bence de tutarsız. Ama insanın içinde nedensiz bir istek var. Böyle düzelsin diye her şey. Kabullenmek de gerekiyor, ancak ben onun bana karşı bu sözlerini hak etmedim.

arkadaşlar, gerçekten ben sizin "sen avukat mısın" diyerek egonozu tatmin edebileceği birisi değilim.
Doğru egomu sizin üzerinizde tatmin etmem yanlıştı.ya Allah aşkına eğitimli insanlarıniz diye üzerine basarak belirttiğiniz kişi sizmisiniz? içinde bulunduğumuz şu devirde bu dönen mevzular normalmi?adamı hasta edip eritmişsin neyseki direkten dönmüş

Yoo gayet doğru anladım. Adam için önemli olan onunlayken olan zaman, öncesi ne düşündüğünüz çok da önemli değil. Onunlayken şu kadar altın, hemen isteyin dedin mi dedin orada bitti koca meraklısı gibi görünmüşsünüz.

Benim sevgilim beni 2 ay için de iste yoksa bak isteyen çok dese öf git o zaman onlarla evlen derdim yani. Adama baskı ısrarla evlenesi varsa da yok etmişsiniz ne diyeyim.

Doğru. bence de tutarsız. Ama insanın içinde nedensiz bir istek var. Böyle düzelsin diye her şey. Kabullenmek de gerekiyor, ancak ben onun bana karşı bu sözlerini hak etmedim.
Onun sözleri kendisiyle ilgili senin sözlerin de kendinle ilgili. Herkes kendi dünyasını dışarıya yansıtabilir. Haketmediğiniz bir yansıma içinde bulunmak için çabalamayın yorulmayın

Dönerse de senin olmasın bence.
Bu adamla hayat geçmez kiiiiii

Doğu memleketlerinde altın kıymetlidir, yani düğün dernek işlerinde takının bayağı önemi var, sevgilinizde doğuluymuş yani dediğiniz şeyi bu kadar büyütmesi çok saçma olmuş.. Onun altın durumu ne diye sorması sıkıntı değilde sizin cevap vermeniz mi sıkıntı olmuş? Maddi durumu yeterli değilse "canım benim durumum bu, ona göre" diye bi konuşma yapabilirdi.. Sizi paragöz diye suçlamasından ben onun cimri olduğunu ve parasına kıyamadığını düşündüm..

Ayrıca sizinde evlilik evlilik diye üstüne gitmeniz, adım attın attın yoksa isteyenim var demeniz olmamış. Kavgayla gürültüyle geçen bi ilişkiyi niye illa evlilikle sonuçlandırmak istiyorsunuz? Size paragöz diyen birinin hala dönmesini beklemeniz falan.. Nereden tutsan elinde kalır bir ilişki..

marmara hukuk :)
diplomamı özelden atarım.
Atmayın diplomanızı lütfen. Eğitimin ne hale geldiğini yeterince biliyoruz, bari gözümüzle görmeyelim. Şehir görmemiş kırsalda büyümüş bir genç kız bile ablamdan aşşaa olmaz, en az o kadar altın alacaksın demez. Evet bunun doğru olmadığını anladım yazdınız ama ablanızdan daha çok altın takılsa istemem mi diyecektiniz?

Pardon nicki yeni fark ettim. Siz istemeyeceksiniz de kim isteyecek?

Birikimim yok dedim, birikim yapamayacak güçte değilim demedim. Çok şükür kendi kazancımla birikimimle bunu yapabilirim. Koca parasına ya da baba parasına ihtiyacım yok:)
Bunu en başında söyleyecektiniz bize değil sevgilinize. Ablamınkinden aşağı olmasın demek ile bu yazdığınız arasında dağlar kadar fark ver. Onun gözünde baştan paragöz imajı çizmişsiniz(acıkçası ben erkek olsam kaçarak uzaklaşırım böyle tiplerden) dönse bile bu algı yıkılmaz boşuna beklemeyin önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…