sizce döner mi

Sen iyi kalplisin çünkü

Gücün neye yetiyorsa demişsiniz evet ama ablamdan aşağı kalamam dedikten sonra, adam tepki verince. Şimdi burda kanat takıp gezme çabaları bir komik

bu senin ilk ilişkinmiş
yaşın da çok genç
sana bi abla, daha önce ilişkilerden canı yanmış bi hemcinsin olarak şu tavsiyeyi vermek isterim
bazı insanlar dönmesin . valla bak .
ilişkide bazı sınırlar ve saygı durumları aşıldığı zaman o ilişkiden hayır gelmiyor
aşılan sınırları ve yapılan saygısızlıkları geri alamıyorsun
bişey bi kere laçkalaştığı zaman tekrar toparlanmıyor
ilişkilerde bazı çizgilerin en başından aşılmaması gerekiyor . aşıldığı an işler saçma bi hal alıyor
sizinki de toksik bi ilişkiymiş zaten . sen bu adamı geride bırak, bi süre üzülürsün ama sonra karşına
gerçekten doğru düzgün ilişki yaşayabileceğin insanlar nasıl olsa çıkar
gençsin , işin var gücün var
zamanını böyle toksik bi ilişkiyle heba edeceğine bu kapıyı kapat ki hem zaman kaybın olmasın
hem de yeni kapıların açılması için aşk hayatında alan yarat
insan ilişkilerde yıprandıkça, yıpranmaya devam ettikçe daha sonra yeni ilişkilere başlamak bile zor oluyor
baktın bi ilişkide yıpranıyorsun, keseceksin o ilişkiyi
çünkü her yıpranma senden bişeyler götürüyor

oruçlular iftarını yaptığına göre, bu başlığı ilk gördüğüm andan beri aklıma yemek olan dönerin geldiğini yazıp rahatlayabilirim hem de soslu soğanlı kaşarlı ssk aspava (Allah sağlık para afiyet versin amin)
Banlamayın hakime hanım bildirimler suçlu

Neden illede bu gece evlenicem diye tutturdunki?? Hic hos bir sey degil birisinin 3,5 ayda evlilik diye baski yapmasi. Aslinda sizin pek anlasabildiginizide düşünmüyorum 8 ayda 10 kere kusup barisilan iliskiler ileriye gitmiyor genelde.

"kedinin uzanamadığı ciğere mundar demesi" durumu çok fazla bazı insanlarda.
Daha çocuksunuz siz, evlenmek için olgunlaşmayı bekleyin. Konu tamamen arabesk. Beni şu tarihte al yoksa başkası kapacak, iyiliğin için benden uzak dur, stresten zayıfladım, ben de egzama çıkardım.... Bu cümleler size ne zaman aptalca gelirse o zaman evlenmeye karar verin. İleride şu halinizden utanıp yeni üyelik alacaksınız, bu lafımı unutmayın.

Kendisi ne düşünüyor şu an ? Ve sen ne istiyorsun?

Konu sahibinin üstüne neden bu kadar gidilmiş anlamadım. Evlendikten sonra takılan altınlar ister kabul edin ister etmeyin ne kadar kadınındır dense de genelde eşler ya yatırım yapar ya da borçları kapatır. Paragöz diye yaftalanması çok saçma.
İkincisi ilişkinizde daha aileler tanışmamış ciddi adımlar atılmamışken altın meselesinin konuşulması çok saçma. Erkek arkadaşınız ağzınızı aramak için sormuş diye düşündüm.
Son kez de şunu söylemek istiyorum bir erkek istiyorsa ne altın ne borç hiçbirini gözü görmez bunların hepsi bahane. Daha yolun başında pes ediyorsa boşuna vaktinizi almayın

Bu konuyu yeni okuyorum ama azda değilsiniz yani ne istediğiniz belli değil o tepki verince çark edip masumlaştırıyorsunuz kendinizi. Evlilik için hazırlık yapmadım diyor beni aldın aldın almadın taliplerim var ne demek ya. Güvenmem böyle bir kadına ben. Sizin talipleriniz varsa oda bulur kendine. Hiç medeni göremedim sizi eğitiminize rağmen kusura bakmayın dogmasınız son derece.

Doğulular gösteriş için sırf durumu iyi olmayan ne yapsın evlenmesin mi arkadaş? Belli bir mehir veriliyor tamam da bunlar iyice işin show kısmında bir kız vardı alcak tabi edecek tabi kafasındaydı yok altın kemer bilmem ne sanki bana Lübnan prensesi dedim içimden gider yurtdışı bir hanımla evlenirdim doğulu erkek olsam ya da batılı bir hanımla bunların adetlerinden insana gına gelir erkekte onur bırakmıyorlar düşünsene ne kadar mahcup ve ezik hissederler. Bir erkek annesi olsam kafam da saç kalmaz düşünmekten herkes aşiret değil orda yani, bırakın aşiretler yapsın showunu.

Adamın yerinde olsam ben de ayrılırdım Ablamınkinden aşağı olmaz, yok kısmetlerim var istedin istedin yoksa bu iş biter, bu tarz söylemler çok itici ve avamca.. Yani mürekkep yalamış birine yakışmayacak laflar. Okumamış sadece koca bulmaya odaklanmış tiplerin söylemleri. Üstelik devamlı bir tartışmanın içerisindesin.

Sen hayat enerjini kendine harca, onsuz da bir hayatın olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu görsün. Enerjini ondan çekersen dönmesi daha olası olur ama bu dönse eline ne geçer sürekli seni suçluyor. Umursamamak en büyük cezadır. Biraz zor oluyor mesaj atmadan durmak ama hiç yazma, mesajlarına illa cevap vereceksen günler sonra dön. Bırak o çıldırsın biraz.

Eğitimin bir insanın karakterini asla değiştirmeyeceğinin güzel bir örneğisiniz. Genler davranışları belirler. Ataerkil kafa yapısı bulunduğunuz topraklarda yüzyıllar geçse de aynı kalacak. Bunu talep eden de kadınlar ne yazık ki

Siz kendinize bir fiyat biçmişsiniz. Satın alınmayı bekliyorsunuz.

Erkek olsaydım size selam bile vermezdim..

Adamın evlenmeye pek gönlü yok o belli de sizin de söylemleriniz çok tuhaf hatta biraz ergence olmuş. Bak düğüne gittim talibim çıktı nedir gözünüzü seveyim ya?

Bir de Adil Yıldırım ve türevlerinden uzak durun. İzleyip izleyip umut başlayacaksınız boş yere. Her erkek ve her ilişki farklıdır.

Baştan maddiyat konuşmak gereksiz olmuş bence hiç dönmesin sizde kabul etmeyin. Ben doğulu değilim ama doğuluların içindeyim sizi anlıyorum. Sizde altın söz konusunu bile olmayacak bir şey yani en az 150 100 gram takılıyor. Kimse buna biz takacağız veya takmayacağız diyemiyor bu gelinin hakkı zaten. Bu adamdan size olmaz uyumunuz sıfır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…