• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

Kandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.
zaten kabul etmedim başta kesin ayrılıyorum diyince inandım. Mutsuzuz onda beni sevmiyor diyince. güvendim ama sonuç
Kandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.
he allahtan bulacaktır o ayri

Hımf :işsiz: Düşün evli adamların yakasından diycem olmayacak, esas şerefless adam çünkü. Ama siz de hiç masum değilsiniz:işsiz: Nerden tutsam elimde kalan konulardan biri daha:işsiz:

Hımf :işsiz: Düşün evli adamların yakasından diycem olmayacak, esas şerefless adam çünkü. Ama siz de hiç masum değilsiniz:işsiz: Nerden tutsam elimde kalan konulardan biri daha:işsiz:
ayrılacağım kesin dedi de öyle inandım yoksa mutluysa ben ne diye aralarına gireyim

Niye yüzüğün kendisini yollamadın da satıp parasını yolladın bu arada onu anlamadım. İçinden birazcık para aldın da geri kalanını mı yolladın?
makbuzuyla yolladim. o kavga anında kaynadı geri bir daha gorusmemek içinde yüzügu satıp kendisinin hesabina verdim neyse hesap ortada zaten

Evli adamla boşanmadan gönül ilişkisine giren kadına metres denir ve biz buralarda metresleri pek sevmeyiz. Ayrıca adama metreslik etmek için para yedirmekte ne bileyim.
Yoo ben seviyorum metres. Çok gelmiyorlar artık özlemiştim.

Evli adamla boşanmadan gönül ilişkisine giren kadına metres denir ve biz buralarda metresleri pek sevmeyiz. Ayrıca adama metreslik etmek için para yedirmekte ne bileyim.
Adam boşanacağım o da beni sevmiyor dedi güvendim duruşuna sahtekârmıs ama

Her ne kadar sadakat yükümlülüğü size ait olmasa da yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin. Şayet bir gün evlenirseniz umarım siz de o kadıncağız gibi aldatılırsınız😊
ben kadınla sorun yaşamadım hatta tanımam etmem karısından yana beni sevmiyor diyordu. kendide ilişkinin bittiğini diyordu yalanmış ama

ayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor mu
Olmuyor..
Adamın evli olduğunu bildiğin halde bunlara inanman biraz saçma olmuyor mu ?
Adam kandirmamis ki seni.
Senin zaten bir şeylere kanman gerekiyormuş :)
Yahu şu masum pozlariniz,şu kandırılmış kadın edalariniz da beni bitiriyor.

şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Rutin evli adam yalanları,mutsuzum,karimla yataklari ayırdık,ayrılacağım vb. vb. Yüzüğü satıp parasını ona yollayacak kadar gururluysanız,evli bir adamla olmayı da o gurura yakistirmazsiniz sanıyorum. Karını arayacagim, karina yazacağım da ekstra cirkin. Suç tabi ki sadece sizin değil adam zaten karakter yoksunu. Bence bu size ders olsun,evli adamdan hayır gelmez daha sağlıklı ilişkiler kurun,kendi değerinizi düşürmeyin.Bir erkeğe de asla para yedirmeyin.

Back