- 14 Haziran 2022
- 153
- -90
- 11
- 28
- Konu Sahibi minikserce24
zaten kabul etmedim başta kesin ayrılıyorum diyince inandım. Mutsuzuz onda beni sevmiyor diyince. güvendim ama sonuçKandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.
he allahtan bulacaktır o ayriKandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.