• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

tam tersi para yediren bendim hep enayiligime yanıyorum en çok ona ragmen o üç kuruşluk yüzüğü verdim geri
Öffff duble rezillik. Metres oluyorsanız bari para yiyin ya, şu rezilligin üstüne bir de para vermeye değer mi gözünü seveyim.

Boşanıp gelse umurunuzda olur çünkü en son bu vaade kanmıştınız. Her iki tarafı kandırdığını da yeni anlamış gibi yapmayın gözünüzü seveyim. Az dürüst olun. Bizbizeyiz şurada, yemeyin bizi yeriz sizi.
hic olmaz ben tanidigimda düzgün dürüst biri gibiydi. oyle derdim olsa yüzüğü bahane edip cagirirdim muhattap olmamak adına parasını yolladim.ama boyle insanın mutlu yaşamasını hazmedemiyorum

Şu evli adamlarla takılmayın ya. Adam boşanacak olsa boşanır. Hadi boşandı diyelim hiç demiyor musunuz niye ayrıldı bu adam, hadi onu geçtim karısını senle aldatan seni kimlerle aldatır. Anlamıyorum ki bu neyin kafası. Sanki bekar erkeklerin köküne kıran girdi de kala kala bu sebzeliğin dibinde kalmış pörsük hıyar gibi heriflerle takılıyorsunuz. Hof sistim ben gidiyorum. 🙄

Kandırılan tek kişi karısı. Evli olduğunu bilerek “metreslik” yapmak kandırılmak değildir. Metres olmaktır. Mutsuzum demesi o adamın evli olmadığı anlamına geliyor da biz mi bilmiyoruz.
ayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor mu

hic olmaz ben tanidigimda düzgün dürüst biri gibiydi. oyle derdim olsa yüzüğü bahane edip cagirirdim muhattap olmamak adına parasını yolladim.ama boyle insanın mutlu yaşamasını hazmedemiyorum
Düzgün dürüst ve karısını aldatan adam flflglglv. Siz baya komiksiniz ya.

Yuzuk parasini da hırsından ve dikkat çekmek için yolladın, senden ayrılıp evliliğe devam etmek istedi çünkü.

şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Kandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.

Kandırılmışsın düpedüz gibisi yok. Muhtemelen eşi ya hamileydi bu süreçte ya araları kötüydü. Kendine yeni birini aradı ve seni buldu. Kimisi saklar derler ama seninki düpedüz evliyim demiş sende tamam demişsin. Bence burada suçun büyüğü senin. Duygularının esiri olmuşsun. Belki araları hiç bozuk bile değildi seni oyaladı sadece. Asla bir daha arama ne adamı ne eşini. Bekar erkek dolu dışarıda. Bir daha da böyle bir ilişkiyi seçme kendine. En azından kendine saygın olsun.
zaten kabul etmedim başta kesin ayrılıyorum diyince inandım. Mutsuzuz onda beni sevmiyor diyince. güvendim ama sonuç bu oldu

Back