şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum