• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce doğru mu yaptım ?

Teşekkür ederim , valla bu yorumları bekliyordum da herkesin bu kadar zıt fikirde olacağı aklıma gelmemişti.Günümüzdeki arkadaşlar zaten burakilerin kafasında olunca zaten samimi ve güzel arkadaşlıklar oluşamaz ki.Herkesin arkadan bu şekilde düşündüğünü düşünsene ne kadar acı ve kötü...
İşte hayata bakış açıları farklı olunca böyle oluyor ..
dediğim gibi kimi için arkadaşlık dostluk yakınlık çok önemlidir .. kimisi için sadece bi kavramdır . Ben şahsen arkadaşlarımı kardeşim yakınım gibi görmek isterim o samimiyeti almak isterim kendime yakın gördüklerimle ..
ama öyle olmuyormuş o işler bende sonra anladım bıraktım artık oluruna ,kimseye haddinden fazla değer vermiyorum ailem olsun yeter

A
İşte hayata bakış açıları farklı olunca böyle oluyor ..
dediğim gibi kimi için arkadaşlık dostluk yakınlık çok önemlidir .. kimisi için sadece bi kavramdır . Ben şahsen arkadaşlarımı kardeşim yakınım gibi görmek isterim o samimiyeti almak isterim kendime yakın gördüklerimle ..
ama öyle olmuyormuş o işler bende sonra anladım bıraktım artık oluruna ,kimseye haddinden fazla değer vermiyorum ailem olsun yeter
Aynen bende o fikirdeyim

Şimdi hem ayrılık yaşadım hemde annem babam covid olunca üstüne birde işsizlik vs baktım kadın herkesle görüşüyor devamlı bir bana zamanı yok bende bu tavra girdim haksız olduğumu da düşünmüyorum ( çünkü cidden sürekli arayan bendim darlamama rağmen ) ama benim de bencil olmayı öğrenmem gerek galiba başıma kötü bişi gelse de zor zamandan geçsem de , buraya da bunun İçin yazdım burdaki kadınlar da gaddar yorum yapıyor zaten ama kimse zaten arkadaş sevmiyormuş demek ki sorun bende...Bencil gaddar ve dik durmayı öğrenmem gerek.Bu kişiyi de hayatımdan çıkarmam bu duruşumun ilk aşımı o zaman
Buradakilerin yorumunu okumadım ama yorumuma gülücük ve beğenmedim ifadeleri koyduklarına göre tahmin edebiliyorum.Ben de arkadaşlarıma çok fazla değer verir bağlanırdım.Sonra sonra öyle olmaması gerektiğini öğrendim.Zaten sağlam dostluğu olanlar yanında kalıyor.Gerisini hatırlamıyorsun bile

Galiba bu böyle...Ama belli bir yaştan sonra çok düşük bir ihtimal olmuyor mu en yakın arkadaşın da sizi en yakın arkadaşı olarak görmesi.Emek vermeyin ve de beklemeyin demiş bi çok kişi böyle düşünürse herkes nasıl olacak bu ve kurulacak bu ilişkiler ?
Her derdini birine anlatmak zorunda değilsinki illa "yakın arkadaş" kavramına ihtiyacın yok zaten inan.

Her derdini birine anlatmak zorunda değilsinki illa "yakın arkadaş" kavramına ihtiyacın yok zaten inan.
Sadece dert paylaşmak değil aslında ayrılık hastalık işsizlik gibi durumlarda yalnız olmadığını hissettirecek birini istiyor insan.Eğer çiftseniz bu eşiniz oluyor ama bekarsanız arkadaşınız yada aileniz.Bazen insan tek başına kaldıramıyor herşeyi.Benim ayrılık acısını unutmam İçin arkadaşlarımla olmam onlarla vakit geçirmem gerek, iyi gelir dediler hani nerde? Yalnız kalıp evde kendini dinledikçe uzuyor olay

Sadece dert paylaşmak değil aslında ayrılık hastalık işsizlik gibi durumlarda yalnız olmadığını hissettirecek birini istiyor insan.Eğer çiftseniz bu eşiniz oluyor ama bekarsanız arkadaşınız yada aileniz.Bazen insan tek başına kaldıramıyor herşeyi.Benim ayrılık acısını unutmam İçin arkadaşlarımla olmam onlarla vakit geçirmem gerek, iyi gelir dediler hani nerde? Yalnız kalıp evde kendini dinledikçe uzuyor olay
Canım ben yalnız kal evde demedimki yanlış anladın. İlla yakın arkadaş olmak zorunda değilsin. Ararsın nerdesin takılalım dersin. Ama sürekli dip dibe ya da her an her şeyde haberdar olmak zorunda değilsin.
Bir de o yakın arkadaş gibi gördüklerinin ilişkilerinin içlerine girdiğinde leş gibi iki yüzlülük akıyor. Bir şey olunca herkes artık story atıyo. Kızın babası ölmüş insta da story atıyo mesela bilmiyorm

şu hesapların yapıldığı arkadaşlıkları da ben samimi bulmuyorum mesela
yok ben aradım, ben anlattım, ben görüşelim dedim, ben gittim.
arkadaşım bunlar bence arkadaşlıklarda hesabı tutulacak şeyler değil ki.
benim mesela en az 15 senelik bir can arkadaşım var. affedersin mıçtığımız şeyin rengini biliriz, ama ayda bir kez telefonda anca konuşuruz, buluştuğumuzda hiçbir şey olmamış gibi can ciğerizdir. ve sadece o değil diğer arkadaşlarımla da öyle. beni aramayan bi arkadaşımı ben ararım mesela konuşamadıysak uzun zamandır.. hiç öyle ince hesaplara girip de kendimi geremem. hiç görüşmek istemeyen de açıkça söylesin kafasındayım ben öyle yapıyorum şahsen.
böyle hesaplar yapmak seni huzursuz eder ne gerek var, boş ver aramak isteyen arar, görüşmek isteyen görüşür net. demek ki o sizin gibi bakmıyor arkadaşlıklara ve ya hoşlanmıyor bu hareketlerden

şu hesapların yapıldığı arkadaşlıkları da ben samimi bulmuyorum mesela
yok ben aradım, ben anlattım, ben görüşelim dedim, ben gittim.
arkadaşım bunlar bence arkadaşlıklarda hesabı tutulacak şeyler değil ki.
benim mesela en az 15 senelik bir can arkadaşım var. affedersin mıçtığımız şeyin rengini biliriz, ama ayda bir kez telefonda anca konuşuruz, buluştuğumuzda hiçbir şey olmamış gibi can ciğerizdir. ve sadece o değil diğer arkadaşlarımla da öyle. beni aramayan bi arkadaşımı ben ararım mesela konuşamadıysak uzun zamandır.. hiç öyle ince hesaplara girip de kendimi geremem. hiç görüşmek istemeyen de açıkça söylesin kafasındayım ben öyle yapıyorum şahsen.
böyle hesaplar yapmak seni huzursuz eder ne gerek var, boş ver aramak isteyen arar, görüşmek isteyen görüşür net. demek ki o sizin gibi bakmıyor arkadaşlıklara ve ya hoşlanmıyor bu hareketlerden
Ben olması gerekeni talep ettim sadece sizin anlattığınız kadarını , onun ki o kadar bile yoktu.

Ben olması gerekeni talep ettim sadece sizin anlattığınız kadarını , onun ki o kadar bile yoktu.
işte o zaman iki seçenek var kızın hisleriyle ilgili.

birincisi seni, senin onu gördüğün gibi görmüyor samimiyet açısından. olabilir yani sonuçta herkes herkesle arkadaş olmak isteyecek ya da başta arkadaş olundu diye bunu sonsuza kadar sürdürecek diye bir şey yok. he istemiyorsa da açık açık söylemeli orası da ayrı bi konu ama

ikinci seçenek de, o arkadaşlık kavramına senin baktığın gibi bakmıyor. yani benim şahsi düşüncelerim gibidir belki de onunkiler de. yani aslında ona göre ortada sorun bile yoktur belki?

işte o zaman iki seçenek var kızın hisleriyle ilgili.

birincisi seni, senin onu gördüğün gibi görmüyor samimiyet açısından. olabilir yani sonuçta herkes herkesle arkadaş olmak isteyecek ya da başta arkadaş olundu diye bunu sonsuza kadar sürdürecek diye bir şey yok. he istemiyorsa da açık açık söylemeli orası da ayrı bi konu ama

ikinci seçenek de, o arkadaşlık kavramına senin baktığın gibi bakmıyor. yani benim şahsi düşüncelerim gibidir belki de onunkiler de. yani aslında ona göre ortada sorun bile yoktur belki?
Bana söylediği de biz iyiydik bence bir sorunumuz yoktu diyor bakış açısı haberim yok şeklinde anlayış tarzı bu.Demek ki benle iyiyken de rol yapıyor yakın oluyor ama 5 dk sonra unutuyor.Ben sadece ilişkilerdeki gibi karşılıklı emek olmayan bir ilişkiyi istemedim artık ve insanların söylediklerine değil yaptıklarına bakın derler ya , paylaşım yoksa onun benim için de yakın olmasına gerek yok.Sadece silmedim ve haber verdim yazarsa yazarım yada açarım telefonu tabiki küslük yok ama ben artık o yokmuş gibi davranacağım.

Back