• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce doğru mu yaptım ?

Acikcasi arkadasinizin bencil oldugunu düşünmüyorum. Yanlis anlamayin insan bazen dert dinlemekten kendini aglama duvari gibi hissediyor. Anladigim kadariyla siz de dertlerinizi paylasmak icin gorusmek istiyorsunuz. Onun aramak sormak icinden gelmiyor olabilir demek ki sartlar degismis ve cok ortak noktaniz kalmamis
Yogun is hayati ev vs ben kendi adima sizin gibi bir arkadasi kaldiramazdim tabi onun dedigi gibi sorun yok vs de demezdim vaktim yok kusurabakma derdim.

Ben böyle bir insanla arkadaşlık yapamazdım. Sürekli hesap soran insanlar karşısındaki yorar ve onunla görüşülmek istenmez. Lütfen bu yanınızı törpüleyin.

Sanki sen baştan karar veriyorsun biz çok yakınız en iyi arkadaşı benim gibi.
Oysa zaman içinde en iyi arkadaş konumuna geçersin aradaki mesafe artar yada azalır.
Biraz akışına bırak. ilişkiler kendi rayına oturur.
kadını bunaltmışsın sanırım seni kırmak da istemiyor belli ama sen kocanmış gibi davranıyorsun .

Niye herkes çocuk gibi sürekli görüşmeyi istediğimi zannetti ki ? Öyle bir olay yok.O kadar bile yok işte o yüzden kestim bende arkadaşlığı

Ben karşılıklı emek olması gerektiğini düşünenlerdenim.Herkes çok darladığımı neden düşündü bilmiyorum ama öyle değil asla.Karşı taraf fazla aramıyor sadece o yüzden kestim zaten iletişimi

Belki de arkadaşınıza göre sizinle görüşüp konuşup zaman ayırması, derdinizi dinlemesi, size destek olması emektir. İlla arayıp sormak değil ki mesele koskoca kadın eğer istemiyorsa sizinle hiç görüşmezdi. Yazdıklarınızdan karşı tarafı darladığınız sonucu çıkıyor çünkü bunu sadece sürekli aramak sormak veya aranmak istemek gibi düşünmeyin. Neden bana derdini anlatmıyorsun demişsiniz mesela bazı insanların tarzı öyledir, içini açmaz. Siz bunu bile ben anlatıyorum o neden anlatmıyor tek taraflı emek veriyoruma bağlamışsınız

Size uymuyorsa arkadaşlığınızı bitirin ama hep aynısı oluyorsa muhtemelen insanları sıkiyorsunuz ben okurken sıkıldım mesela
Yok hep aynısı olmuyor bende hep arayan olmak istemedim ve bitirdim yani kafamda artık

Belki de arkadaşınıza göre sizinle görüşüp konuşup zaman ayırması, derdinizi dinlemesi, size destek olması emektir. İlla arayıp sormak değil ki mesele koskoca kadın eğer istemiyorsa sizinle hiç görüşmezdi. Yazdıklarınızdan karşı tarafı darladığınız sonucu çıkıyor çünkü bunu sadece sürekli aramak sormak veya aranmak istemek gibi düşünmeyin. Neden bana derdini anlatmıyorsun demişsiniz mesela bazı insanların tarzı öyledir, içini açmaz. Siz bunu bile ben anlatıyorum o neden anlatmıyor tek taraflı emek veriyoruma bağlamışsınız
O zaman tarzımız uymuyor diyelim.Aramak sadece dert dinlemek değil hal hatır da sormak,belki beni böyle düşündüren onun diğer arkadaşlarıyla çok haşır neşir olduğunu görmem olmuştur.İstediğine zamanı var demek ki diye düşündürmüştür beni buna

Yani biri beni storylareden gizlese farketmeyi birak silse bile farketmiyorum. Hayat sartlari gercekten zor. Cok buyuk ameliyat gecirdim bak kanser diyim size. Erken teshis. Ve herkes duydu ogrendi aradi agladi 3 gun sonra herkes kabuguna cekildi. Oyleki cocukluktan bu yana yedigim ictigim ayri gitmeyen arkadasimla en son gunler once konustuk. Yani bende istemem surekli birileri yazsin arasin. Yorgunum yorgunuz cunku. Asta olmadan once cakisiyordum ailemden uzaktim. Iste yogun calis teli elime arada alirdim yemek yerdim annem babam disinda kimseyi pek aramazdim. Isten cikip eve gidene kadar yolda cok yakim akrabalarimi arardim hal hatir sorardim oda 5 dakika en fazla teli kapatirdim. Daha bidaha aylar sonra arardim. Isen cik eve gel teli atardim bir kenara evi topla yemek yap ust bas cikar yikan yemek ye yat. Yani hayatlarimiz cogumuzn bu sekilde. Ben arayanada aramayanada kizmiyorum.cok sukurki cevremde benim gibi. Yani alinmayin bence bogmayin insanlari

O zaman tarzımız uymuyor diyelim.Aramak sadece dert dinlemek değil hal hatır da sormak,belki beni böyle düşündüren onun diğer arkadaşlarıyla çok haşır neşir olduğunu görmem olmuştur.İstediğine zamanı var demek ki diye düşündürmüştür beni buna

Evet o da bir ihtimal. Siz onu en yakın arkadaşınız görürken o sizi sadece arkadaşı görüyor da olabilir. Bence de tarzlarınız hiç uymuyor, arkadaşlığı kesmeniz ikinizin de yararına olur

Üzgünüm ama siz onun yakın arkadaşı degilmişsiniz demekki.. Ben yakin arkadaşıma hikayemi gizlemem çünkü.

Sevgilin mi arkadaşın mı? Sanki peşinden koştuğun sevgilin gibime geldi. Bu kadar kasma. İstemiyorsan görüşme

Yani biri beni storylareden gizlese farketmeyi birak silse bile farketmiyorum. Hayat sartlari gercekten zor. Cok buyuk ameliyat gecirdim bak kanser diyim size. Erken teshis. Ve herkes duydu ogrendi aradi agladi 3 gun sonra herkes kabuguna cekildi. Oyleki cocukluktan bu yana yedigim ictigim ayri gitmeyen arkadasimla en son gunler once konustuk. Yani bende istemem surekli birileri yazsin arasin. Yorgunum yorgunuz cunku. Asta olmadan once cakisiyordum ailemden uzaktim. Iste yogun calis teli elime arada alirdim yemek yerdim annem babam disinda kimseyi pek aramazdim. Isten cikip eve gidene kadar yolda cok yakim akrabalarimi arardim hal hatir sorardim oda 5 dakika en fazla teli kapatirdim. Daha bidaha aylar sonra arardim. Isen cik eve gel teli atardim bir kenara evi topla yemek yap ust bas cikar yikan yemek ye yat. Yani hayatlarimiz cogumuzn bu sekilde. Ben arayanada aramayanada kizmiyorum.cok sukurki cevremde benim gibi. Yani alinmayin bence bogmayin insanlari
İşte diyorum ya aslında bunu farkettim onla paylaştım ama en son bende zor zamandan geçtiğim için beklentim çok oldu belki de.Sonucta sizin başka kimseye vaktiniz olmamış ama onun diğer insanlarla sürekli görüştüğünü gördüğüm İçin bu kararı aldım.

size de çok geçmiş olsun, insanlar artık yorgun ve bıkkın ben sadece emek gördüğüm yere emek vermek istedim artık

Üzgünüm ama siz onun yakın arkadaşı degilmişsiniz demekki.. Ben yakin arkadaşıma hikayemi gizlemem çünkü.
Yanlıslıkla yapmış güya.Eski işyerinden birine gizleyecekmiş aynı isimde ona gizleyeceğim diye bana gizlemiş.İnanmadım bende zaten ondan kestim iletişimi

Evet o da bir ihtimal. Siz onu en yakın arkadaşınız görürken o sizi sadece arkadaşı görüyor da olabilir. Bence de tarzlarınız hiç uymuyor, arkadaşlığı kesmeniz ikinizin de yararına olur
O senede bir iki defa boşa çıktığında canı sıkıldığında görüşecek ( o da karşı taraf ararsa ) birini arıyor demek ki ama ben en azından sık görüşülmese de arada sesimizi Duysak zor zamanlarımızda yanımızda olsak kafasındayım.Ama asla darlama değil bu olması gereken kadar.Hep bir taraf yapınca bunu iyi olmuyor karşılıklı bir ilişki var gibi görünmüyor bende o yüzden bu tavsa girdim

Bu arkadaşlıktan anladığım..

Sizin onun arkadaşlığına ihtiyacınız var..

Ama onun sizin arkadaşlığınıza ihtiyacı yok üzgünüm 😐
Bence de bende o yüzden yazmayı iletişimi kestim

Sevgilin mi arkadaşın mı? Sanki peşinden koştuğun sevgilin gibime geldi. Bu kadar kasma. İstemiyorsan görüşme
Bende farkettim bunu ondan zaten hislerimi düşüncemi söyledim geri aldım attım

Back