Sürekli asla aramam mesela en son görüşmemizden Bu yana nerdeyse bi ay olacak, yani sandığınız gibi yapmıyorum asla .dedim ya 6-7 ayın gözlemi bu.Hep ben arıyorum onu farkettimBeni çok boğardı mesela sizin arkadaşlık tarzınız. Ödev gibi niye belli aralıklarla arkadaşımı arayıp sorayım. Özlersem ararım özlemeye de biraz fırsat vermek lazım ama. Tarzı size uymuyorsa görüşmeyin olsun bitsin. Plantonik triplerini hiç sevmiyorum arkadaşlıkta.
HaklısınızOkurken size kizdim arkadaslik ve dostluk karsilikli duygularla paylasimi olan bir iliskidir siz fazla ustune dusmussunuz birakin sizinle olmak isteyen insanlar dursun yaninizda onunla vakit harcamayin
Kısa vadede yapmadığımı söyledim 6-7 aya yaydım bunu.Mesela karşılıklı öncelik meselesi sadece belki de ama asla darlamadım.Sadece sürekli arayan soran olmak istemedim bencillik var.Sonuçta söyle düşünün karsı taraf aramasa yine sadece sosyal medyada duracak çünkü zaten siz aramıyorsunuzSizin gibi arkadaşım vardı.
Sürekli görüşüp, konuşmak isteyen.
Aramıyorsun hep ben arıyorum falan diyen (ki arardım ama evlilik iş derken arayamadığım da oluyordu)
Şuan sadece sosyal medyamda duruyor.
O kadar bıktırdı beni.
Aynen o bir his oluyor zaten anlıyorsunuzgenelde arkadaşlıklarım benim bu şekilde isteyen istediğini arayıp sorsun modundayız. özellikle hep yazsın hep arasın beklentinizi bence biraz azaltmalısınız. belli ki siz onun için "en iyi arkadaş" sıfatında değilsinizdir.
zaten arkadaşlıklar karşılıklı çaba ve özveriyle oluyor. çok sevdiğim ya da çok sevdiğini hissettiğim insanlarla her zaman görüşüyorum
Arkadaşınız her ay görüşmek istemiyor ama demek ki. Hadi 1 2 ay aradım 3ü asla aramazdım ben. Ben bazı arkadaşlarımla yılda 1 2 görüşürüm ama görüşünce sanki her hafta görüşür gibi samimi oluruz. Bu görüşmek sıklığı bizi daha az arkadaş yapmıyor bence. İnsanların evli veya çalışmıyor olması size zaman ayırmasını gerektirmiyor. Ki arkadaşınızda isteyince istediği kişiye zaman ayırabiliyormuş.Sürekli asla aramam mesela en son görüşmemizden Bu yana nerdeyse bi ay olacak, yani sandığınız gibi yapmıyorum asla .dedim ya 6-7 ayın gözlemi bu.Hep ben arıyorum onu farkettim
Yılda bir iki mi ? PekiArkadaşınız her ay görüşmek istemiyor ama demek ki. Hadi 1 2 ay aradım 3ü asla aramazdım ben. Ben bazı arkadaşlarımla yılda 1 2 görüşürüm ama görüşünce sanki her hafta görüşür gibi samimi oluruz. Bu görüşmek sıklığı bizi daha az arkadaş yapmıyor bence. İnsanların evli veya çalışmıyor olması size zaman ayırmasını gerektirmiyor. Ki arkadaşınızda isteyince istediği kişiye zaman ayırabiliyormuş.
Evet. Noldu arkadaşlığımız mı düştü?Yılda bir iki mi ? Peki
Ben karşılıklı emek olması gerektiğini düşünenlerdenim.Herkes çok darladığımı neden düşündü bilmiyorum ama öyle değil asla.Karşı taraf fazla aramıyor sadece o yüzden kestim zaten iletişimiBen sizi çokta haklı bulmadım. İnsanları olduğu gibi kabul etmek lazım görüştüğü arkadaşı belki onu aramıştır da öyle görüşmüşlerdir, sonunda bıktırmışsınız size hikayelerini gizlemiş. Bana da sizin arkadaşlık tarzınız yorucu geliyor mesela. Annem-babam covid haberin yok demişsiniz de söylemezseniz olmaz elbette. O sizi sizin onu gördüğünüz kadar yakın arkadaşı görmüyor olabilir, sürekli iletişimde olmak istemiyor olabilir bunlar kusur mı derseniz bence değil. Mesajına cevap vermeyip üstüne beni arasın beklentisine girmeniz fazla. Görüşmek istiyorsanız görüşün konuşun ama teklifin sizden gelmesi gerektiğini anlayarak yok eğer istemiyor böyle bir arkadaşlık diyorsanız da kesin iletişimi.
Kısa vadede yapmadığımı söyledim 6-7 aya yaydım bunu.Mesela karşılıklı öncelik meselesi sadece belki de ama asla darlamadım.Sadece sürekli arayan soran olmak istemedim bencillik var.Sonuçta söyle düşünün karsı taraf aramasa yine sadece sosyal medyada duracak çünkü zaten siz aramıyorsunuz
Evet. Noldu arkadaşlığımız mı düş
Bizimkinde kaldığı yerden devam ediyordu mesela aylarca görüşmüyorduk ama görüşelim diye Aylar sonra yine arayan ben olmayı istemiyorum sadece buNe kaybettiysek insanlara fazla degermekten kaybettik..fakat tavrin yanlis kuzum sende mesafeli duracaktin sen onun icin neredeysen oda senin icin orada olmaliydi ...bu genek gecer kural olmali bence
Arkadaslik iliskilerinde de surekli gorusmesemde gorustugumde kaldigin yerden devam edebiliyorsa o arkadaslik tamamdir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?