Eşimle 3 yıldır evliyiz ikimiz de memuruz aynı kurumda çalışıyoruz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Evlenirken kültür farklarımız olduğunu biliyorduk ama ailelerden uzakta yaşayacağımız için çok problem olmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş :) neyse iyi kötü bir şekilde evliliği sürdürmeye çalışırken eşime azospermi tanısı kondu geçen sene. tüp bebekle bile %5 şansımız olduğu söylendi. Bir çok hastaneyi aradık durumumuzu anlattığımızda tedaviye gelin görüşelim bile demiyorlar. Zaten eşim de pek tedaviye istekli değil. Sorun ondan kaynaklı olduğu için ısrar edip kırmak da istemedim bir senedir bu konuyla alakalı hiçbir şey yapmadık. Ve ben sağlıklı bir birey olarak çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu umursamazlığı beni deli ediyor yapacak bişey yok diyor sürekli ben de boşanmayı düşünmeye başladım. Üstüne eşimin erkek kardeşi evlenecek ve bana düğün döneminde yapılmayan her şey müstakbel eltime yapılıyor. bu durum da canımı sıkıyor ben de eşimin ailesine mesafe koydum. Ne arayıp soruyorum ne onlar aradıklarında telefonu açıyorum artık. Hem eşimden hem ailesinden soğudum bu süreçte. Boşansam maddi kaygım yok. Çocuk zaten yok. Ama yine de çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Azospermi olup tüp bebek ile hatta doğal yolla gebe kalan bir çok insan var, sevmiyorsanız eşinizi siz bilirsiniz tabi ama , eşinizi tedaviye başlatmak ta bir seçenek olabilir. Forumdan da bakabilirsiniz azospermi olup gebe kalan arkadaşların yazdıklarınıEşimle 3 yıldır evliyiz ikimiz de memuruz aynı kurumda çalışıyoruz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Evlenirken kültür farklarımız olduğunu biliyorduk ama ailelerden uzakta yaşayacağımız için çok problem olmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş :) neyse iyi kötü bir şekilde evliliği sürdürmeye çalışırken eşime azospermi tanısı kondu geçen sene. tüp bebekle bile %5 şansımız olduğu söylendi. Bir çok hastaneyi aradık durumumuzu anlattığımızda tedaviye gelin görüşelim bile demiyorlar. Zaten eşim de pek tedaviye istekli değil. Sorun ondan kaynaklı olduğu için ısrar edip kırmak da istemedim bir senedir bu konuyla alakalı hiçbir şey yapmadık. Ve ben sağlıklı bir birey olarak çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu umursamazlığı beni deli ediyor yapacak bişey yok diyor sürekli ben de boşanmayı düşünmeye başladım. Üstüne eşimin erkek kardeşi evlenecek ve bana düğün döneminde yapılmayan her şey müstakbel eltime yapılıyor. bu durum da canımı sıkıyor ben de eşimin ailesine mesafe koydum. Ne arayıp soruyorum ne onlar aradıklarında telefonu açıyorum artık. Hem eşimden hem ailesinden soğudum bu süreçte. Boşansam maddi kaygım yok. Çocuk zaten yok. Ama yine de çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Eşimle 3 yıldır evliyiz ikimiz de memuruz aynı kurumda çalışıyoruz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Evlenirken kültür farklarımız olduğunu biliyorduk ama ailelerden uzakta yaşayacağımız için çok problem olmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş :) neyse iyi kötü bir şekilde evliliği sürdürmeye çalışırken eşime azospermi tanısı kondu geçen sene. tüp bebekle bile %5 şansımız olduğu söylendi. Bir çok hastaneyi aradık durumumuzu anlattığımızda tedaviye gelin görüşelim bile demiyorlar. Zaten eşim de pek tedaviye istekli değil. Sorun ondan kaynaklı olduğu için ısrar edip kırmak da istemedim bir senedir bu konuyla alakalı hiçbir şey yapmadık. Ve ben sağlıklı bir birey olarak çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu umursamazlığı beni deli ediyor yapacak bişey yok diyor sürekli ben de boşanmayı düşünmeye başladım. Üstüne eşimin erkek kardeşi evlenecek ve bana düğün döneminde yapılmayan her şey müstakbel eltime yapılıyor. bu durum da canımı sıkıyor ben de eşimin ailesine mesafe koydum. Ne arayıp soruyorum ne onlar aradıklarında telefonu açıyorum artık. Hem eşimden hem ailesinden soğudum bu süreçte. Boşansam maddi kaygım yok. Çocuk zaten yok. Ama yine de çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Seni değersiz hissettiriyor , kıymetini bilmiyorsa haklısın. Şöyle düşünelim; bir çocuğunuz olsa yine boşanma fikri aklınıza gelir mi? Eger yine geliyorsa öyleyse hazır çocuğunda yokken bosan . Veya çocuğu olmayan taraf sen olsan onun tepkisi basil olurdu analiz etmeye çalış. Birde en önemlisi o bu durumunu bekarken biliyor muydu , biliyorsa gizledi mi söyledi mi ? Bile bile aldıysan boşanma, kandırıldın biseyler senden gizlendiyse özellikle boşan.Eşimle 3 yıldır evliyiz ikimiz de memuruz aynı kurumda çalışıyoruz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Evlenirken kültür farklarımız olduğunu biliyorduk ama ailelerden uzakta yaşayacağımız için çok problem olmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş :) neyse iyi kötü bir şekilde evliliği sürdürmeye çalışırken eşime azospermi tanısı kondu geçen sene. tüp bebekle bile %5 şansımız olduğu söylendi. Bir çok hastaneyi aradık durumumuzu anlattığımızda tedaviye gelin görüşelim bile demiyorlar. Zaten eşim de pek tedaviye istekli değil. Sorun ondan kaynaklı olduğu için ısrar edip kırmak da istemedim bir senedir bu konuyla alakalı hiçbir şey yapmadık. Ve ben sağlıklı bir birey olarak çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu umursamazlığı beni deli ediyor yapacak bişey yok diyor sürekli ben de boşanmayı düşünmeye başladım. Üstüne eşimin erkek kardeşi evlenecek ve bana düğün döneminde yapılmayan her şey müstakbel eltime yapılıyor. bu durum da canımı sıkıyor ben de eşimin ailesine mesafe koydum. Ne arayıp soruyorum ne onlar aradıklarında telefonu açıyorum artık. Hem eşimden hem ailesinden soğudum bu süreçte. Boşansam maddi kaygım yok. Çocuk zaten yok. Ama yine de çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Eşinizin vurdumduymazligi çok bencilce.elinden geleni yapsa, uğraşsa sizin duygunuzu anlasa iyi günde kötü günde der insan ancak siz de öyle bir durum yok. Bosanin hiç vakit kaybetmeyin.Eşimle 3 yıldır evliyiz ikimiz de memuruz aynı kurumda çalışıyoruz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Evlenirken kültür farklarımız olduğunu biliyorduk ama ailelerden uzakta yaşayacağımız için çok problem olmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş :) neyse iyi kötü bir şekilde evliliği sürdürmeye çalışırken eşime azospermi tanısı kondu geçen sene. tüp bebekle bile %5 şansımız olduğu söylendi. Bir çok hastaneyi aradık durumumuzu anlattığımızda tedaviye gelin görüşelim bile demiyorlar. Zaten eşim de pek tedaviye istekli değil. Sorun ondan kaynaklı olduğu için ısrar edip kırmak da istemedim bir senedir bu konuyla alakalı hiçbir şey yapmadık. Ve ben sağlıklı bir birey olarak çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu umursamazlığı beni deli ediyor yapacak bişey yok diyor sürekli ben de boşanmayı düşünmeye başladım. Üstüne eşimin erkek kardeşi evlenecek ve bana düğün döneminde yapılmayan her şey müstakbel eltime yapılıyor. bu durum da canımı sıkıyor ben de eşimin ailesine mesafe koydum. Ne arayıp soruyorum ne onlar aradıklarında telefonu açıyorum artık. Hem eşimden hem ailesinden soğudum bu süreçte. Boşansam maddi kaygım yok. Çocuk zaten yok. Ama yine de çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
Yazdıklarınızdan en ufak bı sevgı kırıntısı gormedım. Sanırım eşinizin çabasızlığı sizi soğuttu. İnsan umudunu kaybedınce buz gıbı oluyor gerçekten. Sızınde çocuğunuz olmayabılırdı. Ama eşler arasındakı sevgı saygı çaba evlılıgı ılerıye götürüyor. Sız her şeyden çok çok sıkılmılsınız. Cinsel hayatınız nasıl? Oturup sohbet edermısınız. İş paylaşımları fln nasıl. Bunlar onemlı mevzular.Eşimle 3 yıldır evliyiz ikimiz de memuruz aynı kurumda çalışıyoruz ailelerimizden uzakta yaşıyoruz. Evlenirken kültür farklarımız olduğunu biliyorduk ama ailelerden uzakta yaşayacağımız için çok problem olmayacağını düşünmüştüm ama öyle olmuyormuş :) neyse iyi kötü bir şekilde evliliği sürdürmeye çalışırken eşime azospermi tanısı kondu geçen sene. tüp bebekle bile %5 şansımız olduğu söylendi. Bir çok hastaneyi aradık durumumuzu anlattığımızda tedaviye gelin görüşelim bile demiyorlar. Zaten eşim de pek tedaviye istekli değil. Sorun ondan kaynaklı olduğu için ısrar edip kırmak da istemedim bir senedir bu konuyla alakalı hiçbir şey yapmadık. Ve ben sağlıklı bir birey olarak çocuk sahibi olmak istiyorum. Bu umursamazlığı beni deli ediyor yapacak bişey yok diyor sürekli ben de boşanmayı düşünmeye başladım. Üstüne eşimin erkek kardeşi evlenecek ve bana düğün döneminde yapılmayan her şey müstakbel eltime yapılıyor. bu durum da canımı sıkıyor ben de eşimin ailesine mesafe koydum. Ne arayıp soruyorum ne onlar aradıklarında telefonu açıyorum artık. Hem eşimden hem ailesinden soğudum bu süreçte. Boşansam maddi kaygım yok. Çocuk zaten yok. Ama yine de çok kararsızım fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?