Adamla tanıştığında seni gözüne kestirmiş, mesajlaşmasını görmüşsün inkar etmiş, sonra mesajları görmüşsünüz, görüşmedim telefon ilişkisi diye inkar etmiş, görüşmeyeceğim demiş yalan söylemiş, siz sevgili değilsiniz ama flört etmeye başlamışsınız, adamı gene yakalamışsınız, üstelik bu sefer arada cinsellikte olduğunu öğrenmişsiniz adam hala görüşüyor ve tekrar buluşma planı yapıyor ve siz hala adamın laflarına inanmayı seçiyorsunuz farkındamısınız bu adam size sürekli yalan söylüyor. Birde beni kırmaktan korkar diyorsunuz, sizi kırmaktan korkar hali bu mu yani? Hala da son defa görüşmenin cinsellik yaşanmadan ayrılmak için olduğu söylemine inanıyorsunuz. Sizin gözünüze perde inmiş, alemin uçkur düşkününü romeo yerine koyuyorsunuz onu anladık da burada hiçbir kadın erkek arkadaşınızın saçma sapan bahanelerine inanmaz, sen kararını vermişsin ayrıca bize ne soruyorsun. İlerde kadının üstünde de yakalasan, adam ben seni seviyorum bu ihtiyaç dese inanacak gibi görünüyorsun. Neden konu açtın ben anlamadım. İki lafından biri ilişkileri ciddi değil, eee ciddi değilde adam kadını koynuna almış mı almış, kadını görmek için o kadar yol gitmiş , sana rağmen görüşmeye devam etmiş, eee sonunda nikah kıymayacak diye bu senin için ciddi bir ilişki değilse biz ne diyebiliriz. Sana tek tavsiyem kendine biraz saygın olsun erkek arkadaşının sende kabul etmeyeceği şeyleri kabul edecek kadar acizmisin? Aynı ilişkiyi o çocuğa rağmen sen yaşayıp devam ettirsen o seni ne yerine koyardı bir düşün istersen?