Sizce bizden olur mu?

kadın sizi insta.dan neden engelledi biliyor musunuz?
Allah bilir ona ne dedi de engelletti
belki peşimde dolanan biri seni rahatsız etmesin dedi
belki de kadın 2. kadın olmayı kabul etti sen onu rahatsız etme diye engelledi veya engelletti
aşk böyle bişey işte
keşke kör etmese :KK43:

aşık mıyım ben yani durum o kadar mı vahim yok ya asık filan değilim.. alıstım sadece bosluktayım birde

Bir arkadaşım sıkıldıysan yerini değiştir sen bir ağaç değilsin gibilerinden bir laf ederdi şimdi aklıma gelmedi tam nasıl olduğu
Devam etmek zorunda değilsin.Başka iş bakabilirsin.Dünyada tek bu adam varmış gibi bu çaba neden? Dipdibe olma uzaklaş ayrıca bu bey ziyadesiyle dilbaz bir şekilde alttan girip üstten çıkıyor seni ikna ediyor.Sende ikna olmayı biraz istiyorsun gibi.Elma kurtlandı bir kere bundan sonra hep kemirecek içini.ne kadar inanmak istersen iste.Yanılıyorsam affet.

işte zor yanı da bu. ben 9 ay evde yattıktan sonra bir daha hiç çalışamayacagım sanıyordum anksiyete problemlerim tavan yapmıstı. bu işe geldiğimde bir ben bir allah bilir nasıl durdum burda o ilk haftalar yerimde zor duruyordum.. simdi alıstım ortama ama bu cocuk hersyei bozdu

işte zor yanı da bu. ben 9 ay evde yattıktan sonra bir daha hiç çalışamayacagım sanıyordum anksiyete problemlerim tavan yapmıstı. bu işe geldiğimde bir ben bir allah bilir nasıl durdum burda o ilk haftalar yerimde zor duruyordum.. simdi alıstım ortama ama bu cocuk hersyei bozdu
İşi bugün bırak hemen eve git demiyorum.Bir cv oluştur kendine uygun işlere bak.Başka işi bulunca istersen sessizce gidersin istersen hoşçakal pislik seni tanıdığıma hiç memnun olamadım dersin.
Bence iki final sahnesi de havalı.Tercihim şarkıdaki gibi kapıyı çarpıp gitmekten yana olurdu

:70: tövbe tövbe sen ukraynalı kadın için mi o yolun yolcusu dedin valla sinirim bozuldu :70: onlarin öyle dertleri yok istedikleriyle sevişirler veya sevişmezler ;) bide son kez görüsüp bitirecek ne yahu sen dur ben bi sevişip geliyorum mu dedi :olamaz: sen bu kafayla daha cok ukraynalilardan nefret etmeye devam edersin sorun onlar çünkü yazık hoşlandığın çocuk napsın zorlamıştır :27:

aşık mıyım ben yani durum o kadar mı vahim yok ya asık filan değilim.. alıstım sadece bosluktayım birde
aşıksınız demedim de keşke bu kadar kör etmese dedim
bence vazgeçin bu sevdadan
yanyana iken nasıl olcak tabi öylesi de zor

biraz içinde bulundugum durum ve psikolojiye göre yorum yaparsan sevinirim yalnız uslubun fazla sert.. bende biliyorum farkındayım ama kıç kıça oturuyorum işyerinde dahi zaten buraya konu acma nedenim kendimi ikna etmek ve dış gözlerin gördüğünü görebilmek
Eee sen psikolojini düşünmüyorsun ki, biz ne yapalım. Konuyu açtığından beri bir Allahın kulu şans ver, sana değer veriyor demedi farkındaysan, sen hala ama şöyle ama böyle diyerek adamı aklama derdindesin. Durum ortada, sırf adamla aynı yerde çalışıyorsun diye olanı söylemeyelim mi? Çok istiyorsanda yaşa ne diyelim. Ama iki gün sonra adam kumaşını belli ettiğinde hiç ona kızma çünkü sen bile isteye yaşayacaksın ne yaşayacaksan. Buda son yorumum zaten sırf kız arkadaşlarım evleniyor ben evleneyim kafasıyla kendine böyle şerefsizi layık görüyorsan biz sana ne desek boş, akşamdan beri onlarca kişi yazdı sen hala acaba diyorsan biz boşa yazıyoruz zaten.

Evet sevişmek için aynı zamanda da sevgili.olmuslar bildiğin bu doğru . Ama onla evlenecek değil bişey degil olmazdı ki .. bu yüzden haz ilişki
Niye evlenmesin kadınla belki senin karaktersiz herif sırf yurt dışı!a kapağı atayım diye evlenir ne biliyorsun ;)

Psikolojik olarak kötü bir dönem geçirdim 9 ay kadar çalışmadım baya kötüydü derken bir iş çıktı karşıma evime de çok yakın işe başladım. Kariyer olarak istediğim tipte degildi lakin para için ve ruh sagligim için gerekliydi. Şuan patronumdan vs bir şikayetim yok .
Burada patronun kuzeni biri var beraber calisiyoruz aynı masayı paylaşıyoruz. İlk zamanalrdan anladım benzer yonlerimiz olduğunu o da çok yalnizdi bende. Hatta onun ailesi bile yanında değil başka bir kuzeniyle yaşıyor. Ailesinden uzak büyümüş hep bana hayatını anlattı içini açtı bnde ona .. zamanla daha da samimi olduk yani aramızda hoşlanti olduğu bariz belliydi. Derkeeen onun mesajlaşmalarını görüyordum en başta baya mesajlasiyordu kim diye sordum yabancı biri ingilizce pratik için dedi üzerinde durmadım. Sonra bir gün o kişiyle aşkım canım cicimli konuştuklarını gördüm tabi ingilizce. Sordum soyeldi Ukraynalı bir kadınmış boşanmış iki çocuklu biriymiş. İngilizce pratik sitesnden tanışmış sonra konuşmalar zamanla samimiyete dönmüş. Bunu öğrenince baya kötü oldum bana söylemediği için söylesem seni kaybederdim dedi flört um var mı deseydim benle konuşmazdın vs dedi . Zaten olacak bir sey değil göreceğim biri bile değil başka ülkede filan dedi. Neyse zamanla tekrar samimi olduk bana baya ilgili davranıyor idi. Mesajlasmalari baya azaldı farketmistim. Sonra birgün sinemaya gittik herşey daha guzellesiyordu ki sabah işyerine girmeden mesajlastigini gördüm ve orda anladım girerken ve çıkınca mesajalstiklarini üzerine gidince daha fazla dayanamadı ve herşey ortaya çıktı WhatsApp ini bilerek açık bırakip gitmisti işyerinde dışarıya bende karistirdim. Gördüm ki kadınla meğer bunlar bulusmuslar Kasım ayında filan . Bu Ukrayna'ya gittiğini söylemişti tek başına gezmeye 3 günlük meğer kadınla buluşmuslar yemiş içmiş gezmiş sevismisler vs vs. Ben bunlari gördüm hepten çöktüm anksiyete atağı yaşadım. Ondan nefret ettim ateş püskürdm işyerinde dip dibeyiz ama konuşmadım günlerce . Hayalkırıklığı çok kötüydü. Sakinlesince konuşmaya başladık herşeyi anlattı. İngilizce kursundan sonra bircok kişiyle konuşmaya başlamış o siteden mesajalsmis vs pratik amaçlı lakin bu kadınla daha çok konuşmaya baslamislar kadın çıplak fotoğraflar atmaya başlamış sonra da bunu yanına çağırmış. Bu da zaten erkek değil mi işte bir tarafları söz konusu olunca aklı ucmustur birde yalnız tabi biliyorum yani ne arkadaşı var ne bişey tek şeyi iş hayatı. Kadınla böyle bir ilişki yaşamışlar iki kez gitmiş yanına. Bana soyleyememis şuanda da benden başka bilen yok bu durumu. Ailemin yanına gitmedim 5-6 aydır annemin yuzune bakacak halim yok filan dedi bana . Son 5-6 ayda yaşanmış bunlar yani. Kasımda gorusmusler 2. Olarak. Bende Aralık'ta işe başladım 3 ay oldu tam. Ben gelince işin içine girince duyguları bana yönelmiş zaten o kadınla da cinsel bir ilişki olduğu için bu ay son kez görüşüp bitirecekmis iletişimi. Ben öğrenince gorusmediler yani zaten haftasonu bile çalışıyordu gorusmemstir diye düşünüyorum. Kadına benden bahsetmiş bizden 10 yaş büyük bir kadın fake hesaptan kadınla başka biriymiş gibi konuştum evliyim diyor ama bizimki 3 kez evlenip boşanmış biri diyor hangisi doğru bilemiyorum. Kadın sürekli online yani tam yolunda macera peşinde belli . Tüm Ukrayna Rus kadınlarından nefret ediyorum. Beni üzen bizimkinin bana yalan söylemesiydi . Açıklaması korktum oldu. Kaybetmekten . Ondan tiksinmemden. Cunku ben cinsel ilişkilerden zamanimizdaki kötü ilişkilerden haz etmedigimi onla konuşmuştum . Bende onlar gibiydim oysa söyleyemedim dedi. Şuan kadını sildi engelledi konuşmuyor . Hem kontrol ettim hemde öyle söyledi. Aslında o ilk öğrendiğim anda asla ona güvenmem demiştim.ama şuan surkeli aynı ortamdayiz hoşlanıyorum ondan ve zamana bırakmak istediğimi söyledim bu durumu. Ona guvenmemin zor olacağını söyledim. İletişim kurmadan da olmuyor iş yerinde her dk dip dibe olunca küçük bir ofis zaten ve basbasayiz. Bir yanım beni anladığı için yanımda olduğu için ona çekiliyor seviyor gibi hissediyorum zamanla ona güvenirsem uzaktan takip edip belki olabilir biseyler diyor. Bir yanım ise bir kez o kadar yalan söylediyse hep söyler diyor. Çok kararsızım . Yani evet sevgili değildik sonuçta beni aldatmış sayılmaz benden önce başlamış bir iliskiydi bu hata olduğunu ve pişman olduğunu söylüyor zaten. Ama yinede kararsız kalıyorum. Sizlere ak danışmak istedim.. biliyorum bazılarınız ya boşver onu salla gitsin diyecek ama yapamıyorum işte fiziki ve duygular şartlar dolayısıyla.
Açık açık söyleyeyim, seni kandırıyor, seninle de tek derdi cinsellik, o kadınla da görüşmeye devam edecek. (Anasının yüzüne bakamazmış puuu yalan kızım bunlar inanma, sen ona aileni bile görmüyormuşsun ama ukraynaya kadar gitmişsin dersin diye kılıf uydurmuş) :KK69:

İşi bugün bırak hemen eve git demiyorum.Bir cv oluştur kendine uygun işlere bak.Başka işi bulunca istersen sessizce gidersin istersen hoşçakal pislik seni tanıdığıma hiç memnun olamadım dersin.
Bence iki final sahnesi de havalı.Tercihim şarkıdaki gibi kapıyı çarpıp gitmekten yana olurdu
aşıksınız demedim de keşke bu kadar kör etmese dedim
bence vazgeçin bu sevdadan
yanyana iken nasıl olcak tabi öylesi de zor
Eee sen psikolojini düşünmüyorsun ki, biz ne yapalım. Konuyu açtığından beri bir Allahın kulu şans ver, sana değer veriyor demedi farkındaysan, sen hala ama şöyle ama böyle diyerek adamı aklama derdindesin. Durum ortada, sırf adamla aynı yerde çalışıyorsun diye olanı söylemeyelim mi? Çok istiyorsanda yaşa ne diyelim. Ama iki gün sonra adam kumaşını belli ettiğinde hiç ona kızma çünkü sen bile isteye yaşayacaksın ne yaşayacaksan. Buda son yorumum zaten sırf kız arkadaşlarım evleniyor ben evleneyim kafasıyla kendine böyle şerefsizi layık görüyorsan biz sana ne desek boş, akşamdan beri onlarca kişi yazdı sen hala acaba diyorsan biz boşa yazıyoruz zaten.

benim korkum kendim aslında. hala aşamadım bu yalnızlık dertlerini.. şuan onla bu konuyu bitiriyorum ya kafamda tüm kaygı korku sıkıntı duygularım aktifleşti inanılma ziçim sıkılıyor rahat olamıyorum iş yapıyorum ama ne halde ağlayasım geliyor bunlar insani durumlar normal değil mi bunları yaşamam ben panikliyorum işte yine depresyona giriyorum hep böyle mutsuz olucam diye düşünüyor beynim

gerçekler yüzüme çarpsın istedm suan ise kıvranıyorum tamam anladım herkes yazdı cok üzgünüm cok mutsuzum karnıma agrı girdi artık bu kadar bahtsız olunur mu die

benim korkum kendim aslında. hala aşamadım bu yalnızlık dertlerini.. şuan onla bu konuyu bitiriyorum ya kafamda tüm kaygı korku sıkıntı duygularım aktifleşti inanılma ziçim sıkılıyor rahat olamıyorum iş yapıyorum ama ne halde ağlayasım geliyor bunlar insani durumlar normal değil mi bunları yaşamam ben panikliyorum işte yine depresyona giriyorum hep böyle mutsuz olucam diye düşünüyor beynim
psikolojik destek alman, bakış açını değiştirecek bir psikoloğa gitmen gerekiyor farkındasın değil mi ?

psikolojik destek alman, bakış açını değiştirecek bir psikoloğa gitmen gerekiyor farkındasın değil mi ?

gittim psikologlara artık para vermek istemiyorum bıktım. inanmıyorum da kaygı dururmuma faydası olmamıstı kendim evde dinliyorum bir psikologu takip ediyorum

ya bn o yokken zaten arabeskteydım 9 ay evde yattım yanlızlıktan acı cektim psikolojik dertlr aile dertleri hepsi karısmıstı. işyeri idealim değil ama patronum iyi evime 5 dk paraya ihtiyacım var
Sana ağır depresyon geçirip hastahanede yatan ilaçlar kullanan biri olarak yazıyorum bunları ki burda daha beterlerini yaşayan kadınlar vardır bahaneleri bırak ve hayatını daha beter içinden çıkılmaz hale getirme güçlü ol bu adamdan bir halt olmaz sende dipdibeyken iradene sahip olabilecek gücü göremiyorum o yüzden 5 dakika patron iyi filan deme iş bak ve çık ordan çünkü adam kuzen yani sabit eleman ben ve burda bir çok kadının midesi bu tarz olayları kaldırmaz bağıra çağıra seni uyarıyoruz zaten pskolojin kötüymüş yoksa yaşa kendin gör derdik ama daha kötü olursun lütfen uyarıları dikkate al

Terketmek mi oluyor bu sence? Düşündüm bunu da. Zaten onla sonu yoktu diyor ki evet yok naoacak evlenecek mi onla hayır. Ben gelince benim gibi biriyle karşılaşınca zamanla sana olan duygularim arttı diyor onu istemiyorm hiçbir şekilde hataydı vs dedi. Hani Ukraynalı bir kız olsa yaşıt vs evlilik de olabilecek bişey anlarım.. ama kadın çok rahat biri. Kadınla fake hespatan başka biri gibi konsuuyorm hatta şuan bile yazdı kadın niye uyumadın diye film izliyormuş bu saatte.. kocam var diyor ama kadın da bu profilden şüpheli başta benim gercek profilimi engelleyip bu profile de kimsin biri mi baktiriyor bana gibi şeyler sordu oyunları sevmem vs demişti mesela. O yüzden kadına tak diye ben şu kişiyim diyip sorasim geliyor ama işte kadın rahat sonuçta konuşsa bile belkide yoo diyecek nasıl olsa genç bir erkekle cilvelesmek hoşuna gidiyor
Valla okudukça sana üzülüyorum yok kadın şöyle yok böyle peki peki adam ne sen kendini kandirmaya devam et

İnsanlar eşlerini boşuyor dan diye,bi kaç çıktığın adamı mi bırakmak zor geliyor. O iş olmaz çok uzulursün sonra .

gittim psikologlara artık para vermek istemiyorum bıktım. inanmıyorum da kaygı dururmuma faydası olmamıstı kendim evde dinliyorum bir psikologu takip ediyorum
Bilmiyorum bana çok faydası oldu psikoloğumun verdiğim paraya helal olsun. Bence iyi bir psikolog araştırın, izmirdeyseniz benimkini tavsiye edebilirim.

Sana ağır depresyon geçirip hastahanede yatan ilaçlar kullanan biri olarak yazıyorum bunları ki burda daha beterlerini yaşayan kadınlar vardır bahaneleri bırak ve hayatını daha beter içinden çıkılmaz hale getirme güçlü ol bu adamdan bir halt olmaz sende dipdibeyken iradene sahip olabilecek gücü göremiyorum o yüzden 5 dakika patron iyi filan deme iş bak ve çık ordan çünkü adam kuzen yani sabit eleman ben ve burda bir çok kadının midesi bu tarz olayları kaldırmaz bağıra çağıra seni uyarıyoruz zaten pskolojin kötüymüş yoksa yaşa kendin gör derdik ama daha kötü olursun lütfen uyarıları dikkate al

Canim cidden o değil işten çıkmama sebebim . Bunu ciddi söylüyorum. İşsiz kaldım uzun süre babam ameliyatlı calisamiyor. Para alma yönünden sıkıntısı olmayan bir yer buldum evime yürüme mesafesinde çıkmak istemmee nedenim bu birde bu meslekten sıkıldım bu süreçte kpss hazirlanmak istiyorum. Sınava çalışmak. Burası bu yönden az iş yükü yol yok iyi. Evet çocuk sıkıntı burada şuan

Bende 2 sene terapiye gittim ücretli ondan önce bir yıl belediyenin ama yok yani psikologlar olmadı.. bu sorunların temelinde algı problemi var . Sana yardımcı olabilirim . İzzet güllü sen hasta değilsin kitabını al lütfen netten oku.

Neden peki ? O da yalnızken boyle hatalar yapmış ama şimdiden sonra benle düzgün bir ilişki içine giremez mi ? Bana çok ilgili davranıyor

umarım yakın zamanda bilinciniz açılır ve Olmayacağını görürsünüz
Böyle birine güvenmek hata
Ama siz güvenip hayal kırıklığı yaşayacak gibisiniz
Umarım inşaAllah bu adamdan kurtulursunuz

Çünkü hoşlanıyorum. Yalnızım . Paylaşıma ihtiyacım var ve herkes anlamıyor o anlıyordu beni. Ortak noktalarımız var. Kadınla şuan konuşmayı kesti ama beni kazanmaya çalışıyor.. başta beraber götürmeyi düşündü bencede kararsizdi çünkü benle de kesin bişey olmadığı için ki bunu söylemişti açıkça. Şimdiden sonrasina bakmam.gerekmez.mi

herşeyi geç, hastalık mı kapmak istiyorsun? inan daha iyisini bulursun bırak bunu.

Back
X