- 18 Ekim 2018
- 7.971
- 32.967
- 548
İş profesyonelliğinizi koruyun yeterli.Arkadaşlar son olarak durumu söyleyin aldığım kararı ve sizden yardım istiyorum şuan.
Evet onla olmaz biliyorum anladım bana göre dgeil olgun biri değil hala çocuk gibi. Bütün bunlar oldu etti dün konuştum rol kesti çok uzgun gibi ama mesela ben eve gittim arkadaşım geldi oturdum bn baya üzgün kötüydüm. O ise daha normal bence psikolojimen zaten alışmış yalnızlığa. Belkide onun anksiyete sorunalri olmadığı için her insan gibi rahat tepkiler veriyor. Bende asicam inşallah bu sorunlarımı birgün tamamen .bu konuda kendime haksızlık etmek istemiyorum çabalıyorum. Şimdiki sorun şu, isim şimdilik gayet rahat olan bir yer eve 5 dk yürüme mesafesinde patronum onun kuzeni abisi gibi yalnız adam çok iyi biri hani patron olmayan patronlar olur ya öyle biri. Bana çok iyi davranıyor genel oalrak herkese. Bu yüzden başka iş bakasim gelmiyor ki zaten iş problemi var ülkede cidden ilk defa iş bulamadım baya ve umutsuzdum buraya girene dek. Esas sorun kısmı biz bu çocukla aynı masayı paylasiyoruz karşılıklı da değil yani baya yan yana oturuyoruz aynı masada küçük ofis olduğu için imkan bu. Mayıstan sonra küçük bölmeler yapmayı düşünüyor patronumuz odacık şeklinde. Mesela bugün gittim sabah çok normal konuşuyor filan bende normal.konustum sonuçta sürekli asık surat Tripoli hiç calisamam orda .. bu şekilde de içimde devamlı bir sıkışma oluştu aklıma geliyor devamlı kinleniyorum mideme ağrı giriyor aglayasim geliyor bu da benim psikolojik sikintimdan oluyor iste normalde herkes bu kadar takmaz . Ama ben zaten yalnız ve boşluk sıkıntısı yaşadığım için içimde bunlar oluyor. Acı yaşamayı göze alamıyorum herşey hemen olup bitsin istiyorum belirsizlik böyle yapiyor beni. Birde hayatımda amaç bulamıyorum bu dönem çalışıyorum ama para için yani sevdiğim bir mesleğim yok. Geçenlerde konu açmıştım kpss ile ilgili baya umutsuz yorumlar gelmişti bu ülke için kpss zor biliyorum ama mesleğimde de şartlar baya zorlaştı özel sektör zaten zor. Kendime tutunacak bişey bulmam lazım . Ne bileyim böyle sureclerden geçen olduysa aranızda neler yaptı bilmek isterim. Ve işyerinde nasıl davranmalıyım bu hislerim zamanla geçecek mi azad edecek mi beni .. beni etkilenmesinden nefret ediyorum onun yüzünden gerilmekten iyi biri çıkmadığı için öfke duymaktan . Yerimde olsanız naparsiniz? Şuan eve geldim düşünüyorum . Bu içimdeki boşluk neden bitmiyor diye bıktım artık ben
Bir dahaki ilişkileriniz için de örnek olsun iş yerinden, ekmek yediğiniz yerden, arada böyle başka insanlara mahçup olacağınız yerden, konudan komşudan gönül işlerine girmeyin.
Son düzenleme: