Sizce bizden olur mu?

Arkadaşlar son olarak durumu söyleyin aldığım kararı ve sizden yardım istiyorum şuan.
Evet onla olmaz biliyorum anladım bana göre dgeil olgun biri değil hala çocuk gibi. Bütün bunlar oldu etti dün konuştum rol kesti çok uzgun gibi ama mesela ben eve gittim arkadaşım geldi oturdum bn baya üzgün kötüydüm. O ise daha normal bence psikolojimen zaten alışmış yalnızlığa. Belkide onun anksiyete sorunalri olmadığı için her insan gibi rahat tepkiler veriyor. Bende asicam inşallah bu sorunlarımı birgün tamamen .bu konuda kendime haksızlık etmek istemiyorum çabalıyorum. Şimdiki sorun şu, isim şimdilik gayet rahat olan bir yer eve 5 dk yürüme mesafesinde patronum onun kuzeni abisi gibi yalnız adam çok iyi biri hani patron olmayan patronlar olur ya öyle biri. Bana çok iyi davranıyor genel oalrak herkese. Bu yüzden başka iş bakasim gelmiyor ki zaten iş problemi var ülkede cidden ilk defa iş bulamadım baya ve umutsuzdum buraya girene dek. Esas sorun kısmı biz bu çocukla aynı masayı paylasiyoruz karşılıklı da değil yani baya yan yana oturuyoruz aynı masada küçük ofis olduğu için imkan bu. Mayıstan sonra küçük bölmeler yapmayı düşünüyor patronumuz odacık şeklinde. Mesela bugün gittim sabah çok normal konuşuyor filan bende normal.konustum sonuçta sürekli asık surat Tripoli hiç calisamam orda .. bu şekilde de içimde devamlı bir sıkışma oluştu aklıma geliyor devamlı kinleniyorum mideme ağrı giriyor aglayasim geliyor bu da benim psikolojik sikintimdan oluyor iste normalde herkes bu kadar takmaz . Ama ben zaten yalnız ve boşluk sıkıntısı yaşadığım için içimde bunlar oluyor. Acı yaşamayı göze alamıyorum herşey hemen olup bitsin istiyorum belirsizlik böyle yapiyor beni. Birde hayatımda amaç bulamıyorum bu dönem çalışıyorum ama para için yani sevdiğim bir mesleğim yok. Geçenlerde konu açmıştım kpss ile ilgili baya umutsuz yorumlar gelmişti bu ülke için kpss zor biliyorum ama mesleğimde de şartlar baya zorlaştı özel sektör zaten zor. Kendime tutunacak bişey bulmam lazım . Ne bileyim böyle sureclerden geçen olduysa aranızda neler yaptı bilmek isterim. Ve işyerinde nasıl davranmalıyım bu hislerim zamanla geçecek mi azad edecek mi beni .. beni etkilenmesinden nefret ediyorum onun yüzünden gerilmekten iyi biri çıkmadığı için öfke duymaktan . Yerimde olsanız naparsiniz? Şuan eve geldim düşünüyorum . Bu içimdeki boşluk neden bitmiyor diye bıktım artık ben
İş profesyonelliğinizi koruyun yeterli.
Bir dahaki ilişkileriniz için de örnek olsun iş yerinden, ekmek yediğiniz yerden, arada böyle başka insanlara mahçup olacağınız yerden, konudan komşudan gönül işlerine girmeyin.

Son düzenleme:
Çünkü hoşlanıyorum. Yalnızım . Paylaşıma ihtiyacım var ve herkes anlamıyor o anlıyordu beni. Ortak noktalarımız var. Kadınla şuan konuşmayı kesti ama beni kazanmaya çalışıyor.. başta beraber götürmeyi düşündü bencede kararsizdi çünkü benle de kesin bişey olmadığı için ki bunu söylemişti açıkça. Şimdiden sonrasina bakmam.gerekmez.mi
Sadece kendini kandırıyorsun.İlerde ne olacak biliyor musun?Bu kadın bile bile beni kabul etti diyecek.Kusura bakma.O adama ne mecburiyetin var?Flört döneminde aldatılmışsın resmen.Utanmamış yanında mesajlaşmış.Bırakmazsan çok pişman olursun.Hiç yalnızım ilgisizim bahanesine sığınma.Biraz gururun olsun.Lütfen yapma bunj kendine.Adam resmen uçkur peşine Ukrayna’ya gitmiş.Hayır illa evlenip mi aldatması lazım nasıl biri olduğunu göstermek için.Bir an önce bırak şu adamı

O değil de insan haz ilişkisi için Ukrayna’ya kadar gider mi 😂

Giderler...Ben hep derim, şey Fizan'da ise oraya bile giderler...

Konu sahibi bi kendine gelir misin...Adam 2 kere gitmiş gelmiş...Oralarda aids veya hiv veya hpv vs kapmadığı ne malum? Cinsellik yaşayıp geldi bu herif...O kadar istekliymiş ki kalkıp rus hatun buldum diye üşenmeden para döküp oralara gitmiş...Sen de hala burda boşluktayım, yok acılıyım...Allah aşkına bi kendine gel artık...Sen de mi yokluktasın? Ya arkadaş bu adamla aynı masayı paylaşmak zorunda değilsin, söylersin patronuna bişeyi bahane edip...Bu kadar dar ortamdasınız? Ya da git bi bayanla falan paylaş bari masayı...Hem korona var oyle dipdibe çalışmak niye patronun niye önlem almıyor?

Şu pis herifi düşünmekten vazgeç artık lütfen işine gücüne bak allah askına, naparsa yapsın sürekli gözün telefonunda yaptıgı hareketlerde vs...Ondan sana hayır gelmez, onune cıkacak insanları da engelliyorsun...Sinirlendim ya

Bence herşeyde önce sen bi psikolojik destek al. Olmuyor, insan yalnız aşamıyor.
Sonra adım adım ilerleyebilirsin ancak.
Duygusal olarak zorlanıyorsun, destek şart.

Aldım çok gittim cidden . Ama psikologa bağımlı oldum daha çok. Her şeyde ona koşmak istiyordum bir sürü param gitti ve o lüksüm cidden yok. Şuan bulduğum.metoda güveniyorum evd ekendi kendime devamlı o psikoloğu videolarını dinleyip telkin yapıyorum

Konu sahibi bi kendine gelir misin...Adam 2 kere gitmiş gelmiş...Oralarda aids veya hiv veya hpv vs kapmadığı ne malum? Cinsellik yaşayıp geldi bu herif...O kadar istekliymiş ki kalkıp rus hatun buldum diye üşenmeden para döküp oralara gitmiş...Sen de hala burda boşluktayım, yok acılıyım...Allah aşkına bi kendine gel artık...Sen de mi yokluktasın? Ya arkadaş bu adamla aynı masayı paylaşmak zorunda değilsin, söylersin patronuna bişeyi bahane edip...Bu kadar dar ortamdasınız? Ya da git bi bayanla falan paylaş bari masayı...Hem korona var oyle dipdibe çalışmak niye patronun niye önlem almıyor?

Şu pis herifi düşünmekten vazgeç artık lütfen işine gücüne bak allah askına, naparsa yapsın sürekli gözün telefonunda yaptıgı hareketlerde vs...Ondan sana hayır gelmez, onune cıkacak insanları da engelliyorsun...Sinirlendim ya

Küçük bir ofis düşün ki sadece o ben patronumuz ve bir adam daha var.. işyerindeki tek bayan benim. Atölye bölümümüz var çıraklar ustalar olan. Böyle bir ortam suan başka masa yok. Yoklukta misin demen çok ayıp bn duygusal ihtiyaclarim yüzünden bu haldeyim diyorum biraz daha usturuplu olmak gerekmez mi sence de. Psikolojik olarak acı çekiyorum zaten yetrince. Olmayacağını anladım zaten çocuktan uzak durmam lazim. Sorun şuan ise ihtiyacim var ve onla aynı ortamda hep aklımda oluyor beni uzdugu sürekli enerjim ckeiliyo daha çok yeni biliyorum zamanla geçer mi orasını bilemiyorum iste. Kendimden korktugum nokta ise duygusal boşluk anımda vs bigun birden ona daha yakın vs olmam.. o zaten alışmış böyle dengesiz olmaya onu etkilediğini hiç sanmıyorum yalandan üzülür ancak . Eminim kadınla da konusuyosun konuşmaya başlar ben yol verdim diye sinir olucam gördükce . Sanane diçeksin bnce de banane ama malesef bastan gönlüme bak bu pisliğin teki yalancı diyemedim bilmiyordum

Sadece kendini kandırıyorsun.İlerde ne olacak biliyor musun?Bu kadın bile bile beni kabul etti diyecek.Kusura bakma.O adama ne mecburiyetin var?Flört döneminde aldatılmışsın resmen.Utanmamış yanında mesajlaşmış.Bırakmazsan çok pişman olursun.Hiç yalnızım ilgisizim bahanesine sığınma.Biraz gururun olsun.Lütfen yapma bunj kendine.Adam resmen uçkur peşine Ukrayna’ya gitmiş.Hayır illa evlenip mi aldatması lazım nasıl biri olduğunu göstermek için.Bir an önce bırak şu adamı

Biliyorum haklısın.. sadece iş arkadaşı olmak istiyorum şuan nasıl olucam bunu bilmiyorm bu beni endiselendiriyor

İş profesyonelliğinizi koruyun yeterli.
Bir dahaki ilişkileriniz için de örnek olsun iş yerinden, ekmek yediğiniz yerden, arada böyle başka insanlara mahçup olacağınız yerden, konudan komşudan gönül işlerine girmeyin.

Aynen gönlümüze zaten soyleyebiliyoruz şuna kapılma şundan hoşlanma diye. Mantık der ama gönlüm belkide boşluk ve sorunlarım demedi işte.

Zaten sorun bu psikiyatri diğer tıp dallarından farklı olarak göreceli bir bilim. Sana diğer branşlar testler yapar kan tahlili röntgen vs vs. Ama psikiyatrinin mesela anti akımı bile vardır. Neden antidahiliye yok anticildiye yok mesela yada antinoroloji ? Psikiyatrinin bir bilim dalı bile olduğu mechul. Sadece büyük bie ilaç lobisi sorunu var doktorlar göz yumuyor. O kadar okuyup işsiz kalmak.istemezler. Hic mi hasta yok dersen tabiki var ama onlar değişik vakalar mesela şizofreni gibi. Oysa biz doktora gideriz panik atağa anksiyete OKB hersyee ilaç verilir deneme yanilma yapılır binlerce kez denenebilir ilaçlar etrafımda çok gördüm. İşe yarayani bulana dek derler çünkü testi yok bizzat doktorlara sordum ölçülemez serotonin dedi ve beynin röntgeni filan da yalan nevzat tarhanin yaptığı bunu da zaten doktorlar söylüyor. Madem İzzeti begenmedin İbrahim Bilgen var mesela. O da çok ünlü. Yurtdışında eğitim aldım ve bunlar hastalık değilmiş demeye başladı birden bire. YouTube kanalı var hatta. Yani ben nasıl iyileştim diçeksin belki geçmeyen acı var mı sence ? İlaçlar hormona direkt etki ettiği için zaten illaki etkisini görüyoruz uyuşturuyor gecistiriyor bizi . Bırakınca yine aynisin bunun adı tedavi mi. İlaca olan güven benim bilincaltim mesela guvenmis durumda hala değiştiremedim bilgileri bilsem de. Oysa bir sürü de yan etkisi var bu ilaçların unutkanlık kilo uyku vs vs. Düşünsene tedavi aldığın zamandaki inancını o kadar hastaneye yatiriliyosun belki şok alıyorsun ilaçlar iciyosun zaten uyusuyosun bide inancın olunca doktor gördü duzeldin dedi diyosun beyne verdiğin komutlar cidden baya etkili biseye inanmak yani gönülden. Ve o sırada hayatında illa biseyler de değişiyor bunların hiç mi etkisi yok insanın düzelmesinde. Bana inan yada aynı düşün demiyorum sadece biraz soyeldiklerimi düşün bu kadar net çizgili olma lütfen. Bak ben hala acı çekiyorum. P..il kullanıyorm antidepresan yinede kaygı nöbeti gelebiliyor . Ve ağlamak kötü lmaktan korkuyorum neden çünkü kodlamisim bu duygular kötü diye beynine malesef ki . Olumlama ve telkin ile bilinçaltını değiştiren bir sürü insanla sohbet etmesem inan bende umutsuz olurdum. Allah bidaha o günlere dondurmesin seni de canım biliyosun çok zor. Bana da şans dile lutfen
Tabi ki zamanla geçiyor tüm acılar ama senin tarzın insanlar tanıyorum acıda sorunda takıntı yapan bir türlü ileriye gidemeyen herkes acı çekiyor ama bir şekilde ayağa kalkıyor hayata devam ediyor benim hayatım da olan şey çok kötüydü desteğe ihtiyacım oldu ve doktorum süreci çok iyi götürdü annem de panik atak vardı aynı doktor onu da iyileştirdi maneviyat dersen sadece dua ediyorum ben bir arkadaşım var ne olumlama ne dua ne yga ne doktor hiç birşey işe yaramıyor onda çünkü o depresif acı çeken halinden zevk alıyor bir türlü o kısır döngüden çıkamıyor beni bu tarz insanlar geriyor yardımcı olmaya çalışıyorum olmayınca ne yazık ki uzaklaşıyorum tedavi işe yaramaz diyorsan bari bu dediğimi uygula işten çıkmaya çalış iş bak mutlaka bir yer bulursun mutsuz olacağın yer de kalma tek söyleyebileceğim bu artık

Tabi ki zamanla geçiyor tüm acılar ama senin tarzın insanlar tanıyorum acıda sorunda takıntı yapan bir türlü ileriye gidemeyen herkes acı çekiyor ama bir şekilde ayağa kalkıyor hayata devam ediyor benim hayatım da olan şey çok kötüydü desteğe ihtiyacım oldu ve doktorum süreci çok iyi götürdü annem de panik atak vardı aynı doktor onu da iyileştirdi maneviyat dersen sadece dua ediyorum ben bir arkadaşım var ne olumlama ne dua ne yga ne doktor hiç birşey işe yaramıyor onda çünkü o depresif acı çeken halinden zevk alıyor bir türlü o kısır döngüden çıkamıyor beni bu tarz insanlar geriyor yardımcı olmaya çalışıyorum olmayınca ne yazık ki uzaklaşıyorum tedavi işe yaramaz diyorsan bari bu dediğimi uygula işten çıkmaya çalış iş bak mutlaka bir yer bulursun mutsuz olacağın yer de kalma tek söyleyebileceğim bu artık

Benim acidan zevk aldığım filan yok. Saol.

Herkesin problemi ayri . Depresiflik ayrı dert panik ayrı kaygı ayrı. Bağlantılı olsa bile farklıdır. Kaldı ki hayat şartları da farklı insanların. Kimseyi böyle yargılama bence zevk alıyor kendi çıkmıyor bu döngüden diye. Çünkü o kişinin yerinde olandan asla bilemezsin yaşadıklarını. Kıyaslayarak ben çıktım o da çıkabilirdi demek büyük hata. Yine de saol

Cevap vereyim; OLMAZ.
Erkekler her yalanı kılıfına göre uydurmayı çok iyi biliyor ya yok seni kaybetmekten korktum yok pratik içindi şuydu buydu falan. :KK70:
Yurt dışına çıkınca onunla işini görücek buradaykende seninle birlikte olacak işte.
Dip dipe çalışıyorsunuz diye neden onu vazgeçilmez olarak görüyorsun ki ?
Sizden gerçekten hoşlansaydı elinin altında diğer kadını tutmazdı diye düşünüyorum ben.
O değil de insan haz ilişkisi için Ukrayna’ya kadar gider mi 😂

Gönlümüzün her dediğine kulak asarsak...
Ayrıca irade denen bir şey var
Sevgilisi olup boynuzları buradan uzaya giden biri olmak mı istiyorsunuz yoksa yalnız ama gururu kırılmayan biri mi ?
Cevap

Bugün de yine konuşmaya çalıştı ikna etmek için. İstemiyorm dedim yeterince net degilmiyim nasıl anlatmam lazım filan dedim. Baya konuştum neden istemdigimi aynen sizin bana burda soylediklerinizdeki gibi açıkladı. Bu çok asosyal biri. Hic arkadaşı yok mesela ailesinden uzakta hep yaşamış halasigil ile. Şöyle bir inancı var beni kimse istemez ben sıkıcıym beni kimse sevmez diye. Sıkıcı biri olduğuna inanmış. Bana söylediği benim çevremde kimse yok bu kadınla tanıştım ilgi gösterince bana kapıldım ve cinsel durtulerimin de esiri oldum diyor. Senle tanışınca hepsini terketmek istedim bunların hatamdan dönmek istedim ve şuan döndüm neden bana zaman vermiyrosun beni izleyip görmek inanmak icin diyor devamlı. Ben hiç ona inanıp guvenmedigimi söyledim. Kadınla hala konuşuyor olabilirsin yada konusabilirsin o olmaz başkası olur sadakatli değilsin dedim. Yalan söyledin üstelik afedilmez bişey bu dedim. Ağlamaklı oluyor çok pişmanım diye. Yinede inanmıyorum. Zaten bir ton derdim var cidden bok gibi hayatım var birileri de hala acı çekmeye meraklisin diyor. Sanki karaktersize rastlamak da benim suçum. Babam zaten aptalın önde gideni imtihan vermiş Allah başımıza anlayışsız bencil . Evde bir gram huzur yok. Kız kardeşime de üzülüyorm kız pazar günü bile olmadan çalışıyor.

Herkesin problemi ayri . Depresiflik ayrı dert panik ayrı kaygı ayrı. Bağlantılı olsa bile farklıdır. Kaldı ki hayat şartları da farklı insanların. Kimseyi böyle yargılama bence zevk alıyor kendi çıkmıyor bu döngüden diye. Çünkü o kişinin yerinde olandan asla bilemezsin yaşadıklarını. Kıyaslayarak ben çıktım o da çıkabilirdi demek büyük hata. Yine de saol

Bile bile bu adamla birlikte olacaksan evet acıdan zevk alıyorsun kendimi gayette kıyaslarım bu durumlarda çünkü ben kendime değer veriyorum elin adamına değil Allah yardımcın olsun bys.

Bile bile bu adamla birlikte olacaksan evet acıdan zevk alıyorsun kendimi gayette kıyaslarım bu durumlarda çünkü ben kendime değer veriyorum elin adamına değil Allah yardımcın olsun bys.

Ben adamla beraber olucam demedim. Kiyasladigin benim de demedim arkadaşın dan bahsettiğin için örnek verdim. Tavrın kendine değer vermekten çok kibir içeriyor. Saldırgan lasma durudk yere neden olur bir insanda /? Farketmedigin başka sorunların olabilir sanıyorum. Neyse by..

Bu kisiyle olmaz. Ortada guven yok. Guven sarsilmis. Sen de kendini kandiriyorsun bu arada. Adam ilk bastan durus davranmamis zaten. Yok dil ogrenmek icin, yok iki kez falan yok artik gorusmuyormus.... bal gibi de gorusuyor. O olmasa da baskasiyla gorusur. Bu adamdan bir cacik olmaz. Yalniz oldugu icin o boslugu seninle dolduruyor suan. Baskasi olsa ona da gider. Adamin karakteri bu. Sorun sende degil, onda. Bosver bu adami, ugrasmaya degmez.

olur. ideal ilişki süper. kesinlikle kaçırma. ruslardan nefret et sen adam saf masum melek gibi sıkıntı diğer kadınlarda.

Back
X