Sizce bizden olur mu?

Siz evli değil miydiniz? Boşandınız mı? Eğer öyleyse üzüldüm. Yalancıdan bi cacık olmaz, zaman içinde daha fazla canınızı yaktırırsınız. Hele bir de kendinizi kaptırırsanız. Erkek mi yok bırakın Allah aşkına.

Karekter olarak nasıl? birbirimize uyumluyuz derken hangi konuda uyum var,

Psikolojik olarak kötü bir dönem geçirdim 9 ay kadar çalışmadım baya kötüydü derken bir iş çıktı karşıma evime de çok yakın işe başladım. Kariyer olarak istediğim tipte degildi lakin para için ve ruh sagligim için gerekliydi. Şuan patronumdan vs bir şikayetim yok .
Burada patronun kuzeni biri var beraber calisiyoruz aynı masayı paylaşıyoruz. İlk zamanalrdan anladım benzer yonlerimiz olduğunu o da çok yalnizdi bende. Hatta onun ailesi bile yanında değil başka bir kuzeniyle yaşıyor. Ailesinden uzak büyümüş hep bana hayatını anlattı içini açtı bnde ona .. zamanla daha da samimi olduk yani aramızda hoşlanti olduğu bariz belliydi. Derkeeen onun mesajlaşmalarını görüyordum en başta baya mesajlasiyordu kim diye sordum yabancı biri ingilizce pratik için dedi üzerinde durmadım. Sonra bir gün o kişiyle aşkım canım cicimli konuştuklarını gördüm tabi ingilizce. Sordum soyeldi Ukraynalı bir kadınmış boşanmış iki çocuklu biriymiş. İngilizce pratik sitesnden tanışmış sonra konuşmalar zamanla samimiyete dönmüş. Bunu öğrenince baya kötü oldum bana söylemediği için söylesem seni kaybederdim dedi flört um var mı deseydim benle konuşmazdın vs dedi . Zaten olacak bir sey değil göreceğim biri bile değil başka ülkede filan dedi. Neyse zamanla tekrar samimi olduk bana baya ilgili davranıyor idi. Mesajlasmalari baya azaldı farketmistim. Sonra birgün sinemaya gittik herşey daha guzellesiyordu ki sabah işyerine girmeden mesajlastigini gördüm ve orda anladım girerken ve çıkınca mesajalstiklarini üzerine gidince daha fazla dayanamadı ve herşey ortaya çıktı WhatsApp ini bilerek açık bırakip gitmisti işyerinde dışarıya bende karistirdim. Gördüm ki kadınla meğer bunlar bulusmuslar Kasım ayında filan . Bu Ukrayna'ya gittiğini söylemişti tek başına gezmeye 3 günlük meğer kadınla buluşmuslar yemiş içmiş gezmiş sevismisler vs vs. Ben bunlari gördüm hepten çöktüm anksiyete atağı yaşadım. Ondan nefret ettim ateş püskürdm işyerinde dip dibeyiz ama konuşmadım günlerce . Hayalkırıklığı çok kötüydü. Sakinlesince konuşmaya başladık herşeyi anlattı. İngilizce kursundan sonra bircok kişiyle konuşmaya başlamış o siteden mesajalsmis vs pratik amaçlı lakin bu kadınla daha çok konuşmaya baslamislar kadın çıplak fotoğraflar atmaya başlamış sonra da bunu yanına çağırmış. Bu da zaten erkek değil mi işte bir tarafları söz konusu olunca aklı ucmustur birde yalnız tabi biliyorum yani ne arkadaşı var ne bişey tek şeyi iş hayatı. Kadınla böyle bir ilişki yaşamışlar iki kez gitmiş yanına. Bana soyleyememis şuanda da benden başka bilen yok bu durumu. Ailemin yanına gitmedim 5-6 aydır annemin yuzune bakacak halim yok filan dedi bana . Son 5-6 ayda yaşanmış bunlar yani. Kasımda gorusmusler 2. Olarak. Bende Aralık'ta işe başladım 3 ay oldu tam. Ben gelince işin içine girince duyguları bana yönelmiş zaten o kadınla da cinsel bir ilişki olduğu için bu ay son kez görüşüp bitirecekmis iletişimi. Ben öğrenince gorusmediler yani zaten haftasonu bile çalışıyordu gorusmemstir diye düşünüyorum. Kadına benden bahsetmiş bizden 10 yaş büyük bir kadın fake hesaptan kadınla başka biriymiş gibi konuştum evliyim diyor ama bizimki 3 kez evlenip boşanmış biri diyor hangisi doğru bilemiyorum. Kadın sürekli online yani tam yolunda macera peşinde belli . Tüm Ukrayna Rus kadınlarından nefret ediyorum. Beni üzen bizimkinin bana yalan söylemesiydi . Açıklaması korktum oldu. Kaybetmekten . Ondan tiksinmemden. Cunku ben cinsel ilişkilerden zamanimizdaki kötü ilişkilerden haz etmedigimi onla konuşmuştum . Bende onlar gibiydim oysa söyleyemedim dedi. Şuan kadını sildi engelledi konuşmuyor . Hem kontrol ettim hemde öyle söyledi. Aslında o ilk öğrendiğim anda asla ona güvenmem demiştim.ama şuan surkeli aynı ortamdayiz hoşlanıyorum ondan ve zamana bırakmak istediğimi söyledim bu durumu. Ona guvenmemin zor olacağını söyledim. İletişim kurmadan da olmuyor iş yerinde her dk dip dibe olunca küçük bir ofis zaten ve basbasayiz. Bir yanım beni anladığı için yanımda olduğu için ona çekiliyor seviyor gibi hissediyorum zamanla ona güvenirsem uzaktan takip edip belki olabilir biseyler diyor. Bir yanım ise bir kez o kadar yalan söylediyse hep söyler diyor. Çok kararsızım . Yani evet sevgili değildik sonuçta beni aldatmış sayılmaz benden önce başlamış bir iliskiydi bu hata olduğunu ve pişman olduğunu söylüyor zaten. Ama yinede kararsız kalıyorum. Sizlere ak danışmak istedim.. biliyorum bazılarınız ya boşver onu salla gitsin diyecek ama yapamıyorum işte fiziki ve duygular şartlar dolayısıyla.
Yanlız olduğunuz icin ilgi beklediğiniz icin bir erkekle olmayın yanı sırf sizinle ilgileniyor e oda yanlız bende yalnızım beni evlenebilecek kız olarak görüyor diye avutmayın kendinizi İnan’ın bunları yazan kardeşim olsaydi onada aynen bu cümleleri kurardım beni yanlış anlamayın ama sanki siz de bu konuyu açıp da bir iki kişinin “ya nolacak sanki geçmişte kalmış sen önüne bak bir şans ver “ demesini bekliyor gibisiniz yanı sanki böyle deyince iciniz rahatlatacak gibi bir izlenim aldım ben. Size ilgi duymaya başlayınca yanı flört seviyesine geldiğiniz zaman da bu kadınla konuşuyordu anladığım kadarıyla . Bakın flört dönemi en heyecanlı en kıpır kıpır en çiftlerin birbirinden sıkılmayacağı , bir bakışmanın bile midede kelebekle uçuştuğu zaman . Bu zaman da bile daha önce iliski yaşadığı kadınla görüşüyorsa mesajlaşıyorsa o adam ilerde buna benzer seyler yine yapar. Bundan emin olabilirsin . Bir insan 7 sinde neyse 70 inde odur . Sonuçta ayni yerde çalışıyor olabilirsiniz denediniz olmadı güzel bir şekilde oturup seviyeli bir biçimde tabiki de is arkadaşlığımız devam ediyor ama is dışında sana güvenemem yolun basındaydık zaten olmadı diyebilirsiniz bence . Size ve duygularınıza gelecek olursak yanlız olduğunuz icin biriyle olacaksanız bence hiç olmayin . Daha çok yanlız olursunuz bir süre kafanızı dinleyin işinize odaklanın kendinize vakit ayırın sağlıklı yaşayın . Su sıralar değil ama ülkemiz malum durumu atlatınca insallah gezin dolaşın yaz geliyor tatile gidin . İnan’ın bana çoğul yanlizliktansa tekil yalnızlık daha güzel . Sürç-ü lisan ettiysem affola kendinize iyi bakın 🙏

Bende 2 sene terapiye gittim ücretli ondan önce bir yıl belediyenin ama yok yani psikologlar olmadı.. bu sorunların temelinde algı problemi var . Sana yardımcı olabilirim . İzzet güllü sen hasta değilsin kitabını al lütfen netten oku.
Ben psikiyatriye gittim cnm ilaçlı ve yatışlı tedavi İzzet beyin yardımcı olabileceği bir konu değildi yani : neyse ki geçti gitti 4 yıl oldu ilaç kullanmayı bırakalı benim tedavim gayet başarılıydı bilime güven doğru doktoru bulmalısın

Ben psikiyatriye gittim cnm ilaçlı ve yatışlı tedavi İzzet beyin yardımcı olabileceği bir konu değildi yani : neyse ki geçti gitti 4 yıl oldu ilaç kullanmayı bırakalı benim tedavim gayet başarılıydı bilime güven doğru doktoru bulmalısın

Canim milyonlarca insan yıllarca ilaç içiyor kurtulamıyor. Belki snn durumun farklıydı bilemem ama panik atak anksiyete bunlar hastalık değil bozukluk. Bizi duygulardan korkar hale getirmişler farkındaydım aslında ben. Bilinçaltı sıkıntılı. Yani uzulunce neden üzülüyorm diye sorgular mi insan. Ağlamaktan korkar mı bunlar vardi bende hep artık . İlaç ise yarasa 6-7 yidlir içiyorum duzelirdi. Onu egctim 15-20 yıl içenler var İzzet Bey'in grubunda hepsiyle konuştum tamamen algimi değiştirince hepsi bitti diyorlar. Örnekler olmasa inanmazdım zaten bende asla. Duzelmene çok.sevindim. inşallah bir daha hiç yaşamazsın o durumları.

Karekter olarak nasıl? birbirimize uyumluyuz derken hangi konuda uyum var,

Mesela sorgulayan biriyim herşeyi ben o da öyle. Herkesle deri konuşulmuyor felsefik açıdan onla konusabiliyorum . Aynı şeylere gulebiliyorum. Kısıtlayıcı olmak yerine şunu yap bunu yap diye akıl verebiliyor. Bu Ukrayna muhabbeti olmasa diğer ilişkileri gayet güzel düşünceli ve masum şeylerdi. Ama işte o herşeyi bozdu ve yalan söyleyip saklaması.

Siz evli değil miydiniz? Boşandınız mı? Eğer öyleyse üzüldüm. Yalancıdan bi cacık olmaz, zaman içinde daha fazla canınızı yaktırırsınız. Hele bir de kendinizi kaptırırsanız. Erkek mi yok bırakın Allah aşkına.

Ben hicbi zaman evli.olmadim başka üyeyle karistirdiniz galiba. Aynen haklısın erkek çok ama.adam bulunmuyor uygun biri bulunmuyor. Çıkmıyor karşıma .

En basta sunu diyeyim. Is yerinde iliskilerden uzak dur uzulursun. Bu adamdan da ayrica olmaz. Rus Ukraynali kadin olayini biliyor. Yasi buyuk diyprsun o olmaz 18 ligini bulur. Sen de oyle bakakalirsin.

En basta sunu diyeyim. Is yerinde iliskilerden uzak dur uzulursun. Bu adamdan da ayrica olmaz. Rus Ukraynali kadin olayini biliyor. Yasi buyuk diyprsun o olmaz 18 ligini bulur. Sen de oyle bakakalirsin.

biliyorum uzak durmak istiyorum zaten de bu mümkün dğil. İş arkadası olmam lazım sadece ama dip dibeyiz samimi oluyoruz hep . sürekli kafamı kurcalıyor sorular bu nedenle

Canim milyonlarca insan yıllarca ilaç içiyor kurtulamıyor. Belki snn durumun farklıydı bilemem ama panik atak anksiyete bunlar hastalık değil bozukluk. Bizi duygulardan korkar hale getirmişler farkındaydım aslında ben. Bilinçaltı sıkıntılı. Yani uzulunce neden üzülüyorm diye sorgular mi insan. Ağlamaktan korkar mı bunlar vardi bende hep artık . İlaç ise yarasa 6-7 yidlir içiyorum duzelirdi. Onu egctim 15-20 yıl içenler var İzzet Bey'in grubunda hepsiyle konuştum tamamen algimi değiştirince hepsi bitti diyorlar. Örnekler olmasa inanmazdım zaten bende asla. Duzelmene çok.sevindim. inşallah bir daha hiç yaşamazsın o durumları.

O zaman o kadar insan boşuna okuyor psikoloji doktor filan oluyorlar :) İzzet bey de peygamber gibi adammış yani te Allam ya

'Pratik yapıyordum' konusuyla sizi kandırmaya çalışmış pabucumun playboy'u. Playboy'luğun Casanova'lığın bile karizması duruşu vardır. Bu İnsanı Aptal Yerine Koymaya Çalışan Ucuz Bir Abaza. İnsanın aklını hafife alan bir akılsız.

Ya o evlenmelik eğlenmelik muhabbetlerine ne demeli. Zihniyet rutubet kokuyor.

Burada çok kişi çok şey söyledi de sizce olur mu peki? Bize sormadan önce kendinize sorduğunuzda ne cevap veriyorsunuz ? Böyle bir adamı kendinize, ailenize yakıştırıyor musunuz? Ben de sizin cevabınızı merak ettim doğrusu.

Neden peki ? O da yalnızken boyle hatalar yapmış ama şimdiden sonra benle düzgün bir ilişki içine giremez mi ? Bana çok ilgili davranıyor
Burada insanlar ne derlerse desin sizin ne yapacağınız belli akıl almak değil destek almak istiyorsunuz gibi! Desteklenmeyince de savunma moduna geçiyorsunuz..

O zaman o kadar insan boşuna okuyor psikoloji doktor filan oluyorlar :) İzzet bey de peygamber gibi adammış yani te Allam ya

Onyargilisin. Keramet onda değil anlattiklari doğru sadece. Bende çok.sayhi duyuyordum psikiyatriye filan ama artık duyamıyorum. İlaç iç iç dur.

Psikolojik olarak kötü bir dönem geçirdim 9 ay kadar çalışmadım baya kötüydü derken bir iş çıktı karşıma evime de çok yakın işe başladım. Kariyer olarak istediğim tipte degildi lakin para için ve ruh sagligim için gerekliydi. Şuan patronumdan vs bir şikayetim yok .
Burada patronun kuzeni biri var beraber calisiyoruz aynı masayı paylaşıyoruz. İlk zamanalrdan anladım benzer yonlerimiz olduğunu o da çok yalnizdi bende. Hatta onun ailesi bile yanında değil başka bir kuzeniyle yaşıyor. Ailesinden uzak büyümüş hep bana hayatını anlattı içini açtı bnde ona .. zamanla daha da samimi olduk yani aramızda hoşlanti olduğu bariz belliydi. Derkeeen onun mesajlaşmalarını görüyordum en başta baya mesajlasiyordu kim diye sordum yabancı biri ingilizce pratik için dedi üzerinde durmadım. Sonra bir gün o kişiyle aşkım canım cicimli konuştuklarını gördüm tabi ingilizce. Sordum soyeldi Ukraynalı bir kadınmış boşanmış iki çocuklu biriymiş. İngilizce pratik sitesnden tanışmış sonra konuşmalar zamanla samimiyete dönmüş. Bunu öğrenince baya kötü oldum bana söylemediği için söylesem seni kaybederdim dedi flört um var mı deseydim benle konuşmazdın vs dedi . Zaten olacak bir sey değil göreceğim biri bile değil başka ülkede filan dedi. Neyse zamanla tekrar samimi olduk bana baya ilgili davranıyor idi. Mesajlasmalari baya azaldı farketmistim. Sonra birgün sinemaya gittik herşey daha guzellesiyordu ki sabah işyerine girmeden mesajlastigini gördüm ve orda anladım girerken ve çıkınca mesajalstiklarini üzerine gidince daha fazla dayanamadı ve herşey ortaya çıktı WhatsApp ini bilerek açık bırakip gitmisti işyerinde dışarıya bende karistirdim. Gördüm ki kadınla meğer bunlar bulusmuslar Kasım ayında filan . Bu Ukrayna'ya gittiğini söylemişti tek başına gezmeye 3 günlük meğer kadınla buluşmuslar yemiş içmiş gezmiş sevismisler vs vs. Ben bunlari gördüm hepten çöktüm anksiyete atağı yaşadım. Ondan nefret ettim ateş püskürdm işyerinde dip dibeyiz ama konuşmadım günlerce . Hayalkırıklığı çok kötüydü. Sakinlesince konuşmaya başladık herşeyi anlattı. İngilizce kursundan sonra bircok kişiyle konuşmaya başlamış o siteden mesajalsmis vs pratik amaçlı lakin bu kadınla daha çok konuşmaya baslamislar kadın çıplak fotoğraflar atmaya başlamış sonra da bunu yanına çağırmış. Bu da zaten erkek değil mi işte bir tarafları söz konusu olunca aklı ucmustur birde yalnız tabi biliyorum yani ne arkadaşı var ne bişey tek şeyi iş hayatı. Kadınla böyle bir ilişki yaşamışlar iki kez gitmiş yanına. Bana soyleyememis şuanda da benden başka bilen yok bu durumu. Ailemin yanına gitmedim 5-6 aydır annemin yuzune bakacak halim yok filan dedi bana . Son 5-6 ayda yaşanmış bunlar yani. Kasımda gorusmusler 2. Olarak. Bende Aralık'ta işe başladım 3 ay oldu tam. Ben gelince işin içine girince duyguları bana yönelmiş zaten o kadınla da cinsel bir ilişki olduğu için bu ay son kez görüşüp bitirecekmis iletişimi. Ben öğrenince gorusmediler yani zaten haftasonu bile çalışıyordu gorusmemstir diye düşünüyorum. Kadına benden bahsetmiş bizden 10 yaş büyük bir kadın fake hesaptan kadınla başka biriymiş gibi konuştum evliyim diyor ama bizimki 3 kez evlenip boşanmış biri diyor hangisi doğru bilemiyorum. Kadın sürekli online yani tam yolunda macera peşinde belli . Tüm Ukrayna Rus kadınlarından nefret ediyorum. Beni üzen bizimkinin bana yalan söylemesiydi . Açıklaması korktum oldu. Kaybetmekten . Ondan tiksinmemden. Cunku ben cinsel ilişkilerden zamanimizdaki kötü ilişkilerden haz etmedigimi onla konuşmuştum . Bende onlar gibiydim oysa söyleyemedim dedi. Şuan kadını sildi engelledi konuşmuyor . Hem kontrol ettim hemde öyle söyledi. Aslında o ilk öğrendiğim anda asla ona güvenmem demiştim.ama şuan surkeli aynı ortamdayiz hoşlanıyorum ondan ve zamana bırakmak istediğimi söyledim bu durumu. Ona guvenmemin zor olacağını söyledim. İletişim kurmadan da olmuyor iş yerinde her dk dip dibe olunca küçük bir ofis zaten ve basbasayiz. Bir yanım beni anladığı için yanımda olduğu için ona çekiliyor seviyor gibi hissediyorum zamanla ona güvenirsem uzaktan takip edip belki olabilir biseyler diyor. Bir yanım ise bir kez o kadar yalan söylediyse hep söyler diyor. Çok kararsızım . Yani evet sevgili değildik sonuçta beni aldatmış sayılmaz benden önce başlamış bir iliskiydi bu hata olduğunu ve pişman olduğunu söylüyor zaten. Ama yinede kararsız kalıyorum. Sizlere ak danışmak istedim.. biliyorum bazılarınız ya boşver onu salla gitsin diyecek ama yapamıyorum işte fiziki ve duygular şartlar dolayısıyla.
eger ılıskınızın bellı bır noktaya geldıgını dusunuyorsan ona sunu soyle, ama bellı bır noktaya gelmedıyse ve daha yolun basındaysa sana hala baglılılgı oluşmadıysa bu dedıgım pek ıse yaramaz:
ben bu konuda cok sıkıntılıyım. o kadınla ılgılı ne yasadın ne yasayacaksın ben bılmek ıstemıyorum. benle berabersen başka kimseyle olmanı ıstemıyorum. eger olacaksan bunu bana soyle, bu durumda senle olamam de ıkılemden kurtul.
eger iliskının baslarındaysan, hıc o konuyla ılgılenme - biliyorum cok cok zor ama yapmak zorundasın- o konuyla ılgılı soru sorma, ona şirin ve güzel gorun, zamanla onu kendıne cekmeyı başarırsın.ama su da var bu adamın aklı rustu, Ukraynalıydı veya yabancı uyruklu kadınlarda çapkın bırıyle onun huyunu suyunu degıstıremezsın , umarım gecıcı bısıdır.

sizden olur bence. o hem karnım doysun hem pastam dursun tavrında, siz onun ayıplarına kılıf bulmaya çalışıyorsunuz. bu şekilde devam edebileceğinize inanıyorsanız neden olmasın?

Onyargilisin. Keramet onda değil anlattiklari doğru sadece. Bende çok.sayhi duyuyordum psikiyatriye filan ama artık duyamıyorum. İlaç iç iç dur.
Hayır önyargı değil bu bilime doktorlara saygı duyuyorum sadece hiç bir işe yaramadığını düşündüğün o uzmanlığı almak için yıllarını veriyorlar benim gibi işletme mezunu biri için saygı duyulacak bir meslek sen doğru doktora denk gelmemişsin bence kişisel gelişim olaylarına hiç girmek istemiyorum açıkcası bilimsel kanıtı olmayan hiç birşeye inanmam ben

Neden hesap açıp kadınla iletişime giriyorsunuz ki anlamadım.adam sevişmek için taa ukraynaya gidiyor :) ilişkide bazı çizgileriniz olsun lütfen. Bu adam sadık biri değil sizle ilişki yasada değişmez çünkü bunun karşısındaki kişiyle ilgisi yok. Adamın kendi karakteri iradesi bozuk. Sırf boşluktan kötünün kötüsünü napacaksiniz allah aşkına.

Hayır önyargı değil bu bilime doktorlara saygı duyuyorum sadece hiç bir işe yaramadığını düşündüğün o uzmanlığı almak için yıllarını veriyorlar benim gibi işletme mezunu biri için saygı duyulacak bir meslek sen doğru doktora denk gelmemişsin bence kişisel gelişim olaylarına hiç girmek istemiyorum açıkcası bilimsel kanıtı olmayan hiç birşeye inanmam ben

Zaten sorun bu psikiyatri diğer tıp dallarından farklı olarak göreceli bir bilim. Sana diğer branşlar testler yapar kan tahlili röntgen vs vs. Ama psikiyatrinin mesela anti akımı bile vardır. Neden antidahiliye yok anticildiye yok mesela yada antinoroloji ? Psikiyatrinin bir bilim dalı bile olduğu mechul. Sadece büyük bie ilaç lobisi sorunu var doktorlar göz yumuyor. O kadar okuyup işsiz kalmak.istemezler. Hic mi hasta yok dersen tabiki var ama onlar değişik vakalar mesela şizofreni gibi. Oysa biz doktora gideriz panik atağa anksiyete OKB hersyee ilaç verilir deneme yanilma yapılır binlerce kez denenebilir ilaçlar etrafımda çok gördüm. İşe yarayani bulana dek derler çünkü testi yok bizzat doktorlara sordum ölçülemez serotonin dedi ve beynin röntgeni filan da yalan nevzat tarhanin yaptığı bunu da zaten doktorlar söylüyor. Madem İzzeti begenmedin İbrahim Bilgen var mesela. O da çok ünlü. Yurtdışında eğitim aldım ve bunlar hastalık değilmiş demeye başladı birden bire. YouTube kanalı var hatta. Yani ben nasıl iyileştim diçeksin belki geçmeyen acı var mı sence ? İlaçlar hormona direkt etki ettiği için zaten illaki etkisini görüyoruz uyuşturuyor gecistiriyor bizi . Bırakınca yine aynisin bunun adı tedavi mi. İlaca olan güven benim bilincaltim mesela guvenmis durumda hala değiştiremedim bilgileri bilsem de. Oysa bir sürü de yan etkisi var bu ilaçların unutkanlık kilo uyku vs vs. Düşünsene tedavi aldığın zamandaki inancını o kadar hastaneye yatiriliyosun belki şok alıyorsun ilaçlar iciyosun zaten uyusuyosun bide inancın olunca doktor gördü duzeldin dedi diyosun beyne verdiğin komutlar cidden baya etkili biseye inanmak yani gönülden. Ve o sırada hayatında illa biseyler de değişiyor bunların hiç mi etkisi yok insanın düzelmesinde. Bana inan yada aynı düşün demiyorum sadece biraz soyeldiklerimi düşün bu kadar net çizgili olma lütfen. Bak ben hala acı çekiyorum. P..il kullanıyorm antidepresan yinede kaygı nöbeti gelebiliyor . Ve ağlamak kötü lmaktan korkuyorum neden çünkü kodlamisim bu duygular kötü diye beynine malesef ki . Olumlama ve telkin ile bilinçaltını değiştiren bir sürü insanla sohbet etmesem inan bende umutsuz olurdum. Allah bidaha o günlere dondurmesin seni de canım biliyosun çok zor. Bana da şans dile lutfen

Kendi adıma birinden gerçekten hoşlansam diğer insanlar zerre umurumda olmaz. Siz cinselliğe bakış açınızı belirtmişsiniz, arkadaş da"bu yabancı kadın burada dursun lazım olur"gibisinden iğrenç bir düşünceye girmiş bence. Bahane uyduruyor. Ayrıca bence de hala konuşuyor.
Olur tabi. Ama huyu degısmeyecek.
Bu konuda aklasa kendısını benzer konu baska insanla olacak, gene onune cıkacak
İnsanlar degısmez.
Bizi ikna etmeye calısma.. Herkesin görüşü ayni.. Kendini ikna etmeye calıs K. K doğru söylüyor diye.. Dilerim rabbim den karısınıza iyi dürüst helal süt emmiş insan çıkar. Rabbim sana Hayırlı kısmetler versin..
Yani konularından bildiğim kadarıyla sen kimseye tam olarak güvenmeyen birisin daha doğrusu ilişkide güven olmasını isteyen birisin. Bu yüzden bu kişiyle ilişkiyi yürütmek senin için çok zor olur. Çünkü biraz takıntı durumu da var sende. Burada bilr konu açtığına göre ileride ısıtıp ısıtıp önüne koyacağını eminim. Ama bu kötü birşey değil, kim olursa olsun güvenemez, sürekli aklında bir soru işareti olur. Bence ileride psikolojinin daha da bozulmaması için bu adamdan uzak durmalısın.
Olmaz inşallah.
Adamla tanıştığında seni gözüne kestirmiş, mesajlaşmasını görmüşsün inkar etmiş, sonra mesajları görmüşsünüz, görüşmedim telefon ilişkisi diye inkar etmiş, görüşmeyeceğim demiş yalan söylemiş, siz sevgili değilsiniz ama flört etmeye başlamışsınız, adamı gene yakalamışsınız, üstelik bu sefer arada cinsellikte olduğunu öğrenmişsiniz adam hala görüşüyor ve tekrar buluşma planı yapıyor ve siz hala adamın laflarına inanmayı seçiyorsunuz farkındamısınız bu adam size sürekli yalan söylüyor. Birde beni kırmaktan korkar diyorsunuz, sizi kırmaktan korkar hali bu mu yani? Hala da son defa görüşmenin cinsellik yaşanmadan ayrılmak için olduğu söylemine inanıyorsunuz. Sizin gözünüze perde inmiş, alemin uçkur düşkününü romeo yerine koyuyorsunuz onu anladık da burada hiçbir kadın erkek arkadaşınızın saçma sapan bahanelerine inanmaz, sen kararını vermişsin ayrıca bize ne soruyorsun. İlerde kadının üstünde de yakalasan, adam ben seni seviyorum bu ihtiyaç dese inanacak gibi görünüyorsun. Neden konu açtın ben anlamadım. İki lafından biri ilişkileri ciddi değil, eee ciddi değilde adam kadını koynuna almış mı almış, kadını görmek için o kadar yol gitmiş , sana rağmen görüşmeye devam etmiş, eee sonunda nikah kıymayacak diye bu senin için ciddi bir ilişki değilse biz ne diyebiliriz. Sana tek tavsiyem kendine biraz saygın olsun erkek arkadaşının sende kabul etmeyeceği şeyleri kabul edecek kadar acizmisin? Aynı ilişkiyi o çocuğa rağmen sen yaşayıp devam ettirsen o seni ne yerine koyardı bir düşün istersen?
Kendini adamın çok masum iyi olduğuna filan inandırmaya çalışıyorsun, yapma bunu. Mümkün olduğu kadar uzak dur, duyguların bir anda bitmez ama duygularının çok derin olduğuna da inandırma kendini. Sen şu an boşluktasın ve onunla flört muhtemelen iyi hissettirdiği için çok hoşlandığına inandırdın kendini. Zannetmiyorum çok derin duygulara sahip olduğunu. Ne o kadınla bir daha iletişime geç, ne de o adamla iş dışında muhatap ol benim tavsiyem. Zamanla anlayacaksın nasıl bir belayı savdığını eğer uzak durursan.
Siz birlikte olmayı kafayı koymuşsunuz. Bin kişi de olmaz dese siz oldurtacaksınız. O yüzden boşverin o ilişkiyi yaşayın. Ömrünüzde bundan daha iyi bir fırsat asla çıkmazdı. Kendinizi travmatize edin. Üzün. Hayatınızda asla unutamayacağız çok büyük hatalar yapın. Hatta gidin sırf çok yalnızım bahanesine sığınarak size en büyük kötülüğü yapacak o adamla evlenin. Bulunmaz hint kumaşı çünkü. Birde sizi anlamıyor o. Sizin hoşunuza gidecek lafları söylemiş. Kafasını sallayıp dinlemiş. Sizin dostunuz değil. Dost ihanet etmez. O daha ilişkinin en başında ihanet etmiş. Ama ne fark edeer siz aksi her şeyi reddediyorsunuz zaten. Boşverin evlenin ve ömrünüzü hep 'yazık şu kadına' cümlesindeki kadın olarak geçirin
her verilen akıla tavsiyeye aynı şeyi yazmissin yani sonuçta başka çaren yok görünüyor.. Madem aynı masada çalışıyorsunuz duyguların da yoğun kaçış yok mutluluklar. Yalnız ufak bi sorun var adam karaktersiz.
Başına bela arıyorsun resmen. Konunun tamamını okumayı bile içim almadı. Bu adamla evlenmeyi bırak slm bile vermezdim.
Göz göre göre kendinizi ateşe atmayın.
Zaten psikolojik olarak sıkıntılı günler geçirmişsiniz. Bu adamla bir şeyler yaşarsanız inanın ki o günlerden daha daha kötü günler geçirirsiniz ve kimbilir belki toparlanmanız yıllar alır. Adam %100 karaktersiz. Ha bi de yazan oldu mu bilmem, bu adam o ukraynalıdan büyük ihtimal cinsel yolla bulaşan hastalık da kapmıştır. Bence hem beden hem ruh sağlınız için bu şahıstan uzak durun.
Her şey apaçık ortada.

Deneyin, görün, üzülün, ne diyelim.
Sizden önce başlamış ve ciddi olmayan bir ilişki anladığım kadarıyla ama sizden gizleyip konuşmaya devam etmesi hata, Hadi diyelim ki konuşmaya devam etti, sizden hoşlanıyor ama durumunuz belirsizdi yani çıkmıyordunuz, size söylemek zorunda değildi ama "sana söyleseydim benimle konuşmazdın" demesi hatasını ele veriyor; bir nevi sizi kandırmış oluyor bence yanlış bir şey.
Bir kez yalan söylememiş çok kez yalan söylemiş. Ayrıca yalan söylerken gayet yüzüne bakıp konuşuyor. Hiç sevmedim bu seni çok üzer
adam size açılmamış bile sizi ilgilendirmez ne yaptıgı yanlış düsünüyosunuz sizinle herseyi konustu diye bence fazla hayal kurmuşsunuz boşluktan oldugunu düsünüyorum yalnız bir döneminizde biri yanınızda olunca farklı anlamışsınız bence. Hii oldu ki sevgili oldunuz nasıl güvenceksiniz adam ne ugruna başka ülkeye gitmiş bi kadının yanına.Ve o tarz kadınlar yüzünden cinsel birliktelik yasadıgı birine hastalık bulastırabilir. Uzak durulması gereken bir tipleme
Her yalanı çıktığında ayrı kıvırmış belli ki güvenilmez birisi.
Ama ne dersek diyelim sizin vazgeçmeyeceğiniz de ortada.
Dil dile değmeden öğrenilmiyor işte 😬😬

Güvenmeyin adama. Sizi saf bulmuş yalan söylüyor. Ayrıca hayat görüşleriniz çok farklı. Şu an en fazla yapacağı sizin gözünüze girmek için belli bir süre olmadığı bir kalıba girmek olacaktır ama adamın özü değişmez. Zaten ortada bie ilişki de başlamamışken hiç girişmeyin buna. Başka adam mı yok.
"Dil dile değmeden dil öğrenilmez" mottosunun yılmaz savunucusu olmuş adam. Siz hala "ama beni anlıyor" bilmem ne diyorsunuz.
Anlamıyor, anlamayacak. Kadın ruhundan anlayan bir tip olsa, ikinci kadınla sevişmek bir kenara aklından geçirince kötü hisseder.

Olsun ben seviyorum kabul ediyorum derseniz de; evlenin siz bu adamla, yarın bir gün kuma falan getirir, metres tutarsa; "tüm kadın cinsinden nefret ediyorum ama o beni anlıyor." dersiniz.
Sizden olmaz.Velev ki oldu sevgilim yada kocam Ukrayna'lı bir kadınla beni aldatıyor dersin bu seferde.
Ukrayna defteri kolay kolay kapanmaz.Allah vere kadın kucağında çocuk seninkinin kapıya dayanmasa
Üç ihtimal var;
1-çok safsınız.
2-körkütük aşıksınız gözünüzün önünde olup biteni görmek istemiyorsunuz.
3-özgüven-sevgi eksikliği kaynaklı psikolojik sıkıntılarınız var, çaresini de bu adam tarafından sevilmek zannediyorsunuz.

Kesin olan şu ki:
Her halükarda sizden olmaz.

Tahminin şu ki:
Biz ne dersek diyelim, siz, bu işi oldurmaya çalışacaksınız ve adama tekrar şans verip, süreçte daha çok üzüleceksiniz.
Yanlız olmak bu kadar mı kötü birşey? Hayatta herşey gelebilir insanın başına neden kendi başınıza dik durmak istemiyorsunuz.Sürekli böyle erkek desteği aramak hayatta sizi çok üzebilir biliyorsunuz değil mi?Lütfen yanlış anlamayın ama çok naif karakterlisiniz üzerler sizi.
siz bu adamı affedersiniz falan. mutluluklar dilerim sürekli onu korumaya çalışıyorsunuz belli ki. sonra burada konu açarsınız beni chat sitelerinden biriyle aldatmış ama ben yine de onu seviyorum diye.
Annemin yüzüne bakacak halim kalmadı mı dedi?? Hahahaha tam bir çakal...Sen daha çoook üzülürsün bu adamla devam et
Ben nicklere pek dikkat etmiyorum malesef..
Neresi sen yokken ya, sana mavi boncuk verirken mesajlasıyormus işte
Bizden bişi olmaz dedin ve ağlamaklı gördün onu, sağa sola gidip geliyordu...
Yok anasının yüzüne bakamıyormuş...
Vay arkadaş şu çakal herifler tam oscarlık oyuncu...Bir de görmüyor musun seni enayi yerine koymaya çalışıyor...
Adam bi yandan senden ilgi alıp ego beslerken, arka planda üstelik senden aşırı gizlemeye bile gerek görmeden ukraynalıyla mesajlasıyordu...Sen bunu gördüğün halde hala benden önceymiş diosun...Sana da "ingilizce pratik yapıyoruz" diyordu..."Yaz kızım 5 kilo çimento" ...Yaw he he...

Allahım yarabbi çok safsın harbiden..
Seninki sadece ihtiyaç, boşluktasın ama yanlış yerdesin...Buraya yazıyorum bu herif asla seni mutlu etmez
'Pratik yapıyordum' konusuyla sizi kandırmaya çalışmış pabucumun playboy'u. Playboy'luğun Casanova'lığın bile karizması duruşu vardır. Bu İnsanı Aptal Yerine Koymaya Çalışan Ucuz Bir Abaza. İnsanın aklını hafife alan bir akılsız.

Ya o evlenmelik eğlenmelik muhabbetlerine ne demeli. Zihniyet rutubet kokuyor.

Burada çok kişi çok şey söyledi de sizce olur mu peki? Bize sormadan önce kendinize sorduğunuzda ne cevap veriyorsunuz ? Böyle bir adamı kendinize, ailenize yakıştırıyor musunuz? Ben de sizin cevabınızı merak ettim doğrusu.
sizden olur bence. o hem karnım doysun hem pastam dursun tavrında, siz onun ayıplarına kılıf bulmaya çalışıyorsunuz. bu şekilde devam edebileceğinize inanıyorsanız neden olmasın?
Neden hesap açıp kadınla iletişime giriyorsunuz ki anlamadım.adam sevişmek için taa ukraynaya gidiyor :) ilişkide bazı çizgileriniz olsun lütfen. Bu adam sadık biri değil sizle ilişki yasada değişmez çünkü bunun karşısındaki kişiyle ilgisi yok. Adamın kendi karakteri iradesi bozuk. Sırf boşluktan kötünün kötüsünü napacaksiniz allah aşkına.

Arkadaşlar son olarak durumu söyleyin aldığım kararı ve sizden yardım istiyorum şuan.
Evet onla olmaz biliyorum anladım bana göre dgeil olgun biri değil hala çocuk gibi. Bütün bunlar oldu etti dün konuştum rol kesti çok uzgun gibi ama mesela ben eve gittim arkadaşım geldi oturdum bn baya üzgün kötüydüm. O ise daha normal bence psikolojimen zaten alışmış yalnızlığa. Belkide onun anksiyete sorunalri olmadığı için her insan gibi rahat tepkiler veriyor. Bende asicam inşallah bu sorunlarımı birgün tamamen .bu konuda kendime haksızlık etmek istemiyorum çabalıyorum. Şimdiki sorun şu, isim şimdilik gayet rahat olan bir yer eve 5 dk yürüme mesafesinde patronum onun kuzeni abisi gibi yalnız adam çok iyi biri hani patron olmayan patronlar olur ya öyle biri. Bana çok iyi davranıyor genel oalrak herkese. Bu yüzden başka iş bakasim gelmiyor ki zaten iş problemi var ülkede cidden ilk defa iş bulamadım baya ve umutsuzdum buraya girene dek. Esas sorun kısmı biz bu çocukla aynı masayı paylasiyoruz karşılıklı da değil yani baya yan yana oturuyoruz aynı masada küçük ofis olduğu için imkan bu. Mayıstan sonra küçük bölmeler yapmayı düşünüyor patronumuz odacık şeklinde. Mesela bugün gittim sabah çok normal konuşuyor filan bende normal.konustum sonuçta sürekli asık surat Tripoli hiç calisamam orda .. bu şekilde de içimde devamlı bir sıkışma oluştu aklıma geliyor devamlı kinleniyorum mideme ağrı giriyor aglayasim geliyor bu da benim psikolojik sikintimdan oluyor iste normalde herkes bu kadar takmaz . Ama ben zaten yalnız ve boşluk sıkıntısı yaşadığım için içimde bunlar oluyor. Acı yaşamayı göze alamıyorum herşey hemen olup bitsin istiyorum belirsizlik böyle yapiyor beni. Birde hayatımda amaç bulamıyorum bu dönem çalışıyorum ama para için yani sevdiğim bir mesleğim yok. Geçenlerde konu açmıştım kpss ile ilgili baya umutsuz yorumlar gelmişti bu ülke için kpss zor biliyorum ama mesleğimde de şartlar baya zorlaştı özel sektör zaten zor. Kendime tutunacak bişey bulmam lazım . Ne bileyim böyle sureclerden geçen olduysa aranızda neler yaptı bilmek isterim. Ve işyerinde nasıl davranmalıyım bu hislerim zamanla geçecek mi azad edecek mi beni .. beni etkilenmesinden nefret ediyorum onun yüzünden gerilmekten iyi biri çıkmadığı için öfke duymaktan . Yerimde olsanız naparsiniz? Şuan eve geldim düşünüyorum . Bu içimdeki boşluk neden bitmiyor diye bıktım artık ben

Arkadaşlar son olarak durumu söyleyin aldığım kararı ve sizden yardım istiyorum şuan.
Evet onla olmaz biliyorum anladım bana göre dgeil olgun biri değil hala çocuk gibi. Bütün bunlar oldu etti dün konuştum rol kesti çok uzgun gibi ama mesela ben eve gittim arkadaşım geldi oturdum bn baya üzgün kötüydüm. O ise daha normal bence psikolojimen zaten alışmış yalnızlığa. Belkide onun anksiyete sorunalri olmadığı için her insan gibi rahat tepkiler veriyor. Bende asicam inşallah bu sorunlarımı birgün tamamen .bu konuda kendime haksızlık etmek istemiyorum çabalıyorum. Şimdiki sorun şu, isim şimdilik gayet rahat olan bir yer eve 5 dk yürüme mesafesinde patronum onun kuzeni abisi gibi yalnız adam çok iyi biri hani patron olmayan patronlar olur ya öyle biri. Bana çok iyi davranıyor genel oalrak herkese. Bu yüzden başka iş bakasim gelmiyor ki zaten iş problemi var ülkede cidden ilk defa iş bulamadım baya ve umutsuzdum buraya girene dek. Esas sorun kısmı biz bu çocukla aynı masayı paylasiyoruz karşılıklı da değil yani baya yan yana oturuyoruz aynı masada küçük ofis olduğu için imkan bu. Mayıstan sonra küçük bölmeler yapmayı düşünüyor patronumuz odacık şeklinde. Mesela bugün gittim sabah çok normal konuşuyor filan bende normal.konustum sonuçta sürekli asık surat Tripoli hiç calisamam orda .. bu şekilde de içimde devamlı bir sıkışma oluştu aklıma geliyor devamlı kinleniyorum mideme ağrı giriyor aglayasim geliyor bu da benim psikolojik sikintimdan oluyor iste normalde herkes bu kadar takmaz . Ama ben zaten yalnız ve boşluk sıkıntısı yaşadığım için içimde bunlar oluyor. Acı yaşamayı göze alamıyorum herşey hemen olup bitsin istiyorum belirsizlik böyle yapiyor beni. Birde hayatımda amaç bulamıyorum bu dönem çalışıyorum ama para için yani sevdiğim bir mesleğim yok. Geçenlerde konu açmıştım kpss ile ilgili baya umutsuz yorumlar gelmişti bu ülke için kpss zor biliyorum ama mesleğimde de şartlar baya zorlaştı özel sektör zaten zor. Kendime tutunacak bişey bulmam lazım . Ne bileyim böyle sureclerden geçen olduysa aranızda neler yaptı bilmek isterim. Ve işyerinde nasıl davranmalıyım bu hislerim zamanla geçecek mi azad edecek mi beni .. beni etkilenmesinden nefret ediyorum onun yüzünden gerilmekten iyi biri çıkmadığı için öfke duymaktan . Yerimde olsanız naparsiniz? Şuan eve geldim düşünüyorum . Bu içimdeki boşluk neden bitmiyor diye bıktım artık ben
Bence herşeyde önce sen bi psikolojik destek al. Olmuyor, insan yalnız aşamıyor.
Sonra adım adım ilerleyebilirsin ancak.
Duygusal olarak zorlanıyorsun, destek şart.

Back
X