Sizce beni sevmiyor mu bir erkek neden böyle yapar tavsiye nolur

sizin yaptığınız normal olan zaten. ay üzüldüm sizin adınıza bence hakettiğiniz birini bulun verdiğiniz sevgiyi değeri hakeden biri bu şekilde ne davranır ne hissettirir.

Bi tane erkek için hayatınızı hiç ettiğinize değer umarım. Ne önemliymiş bu erkek, kutuya gir çıkma dese hayatınızı bir kutuda bile yaşarsınız galiba.

Her denilene ama seviyorum yazma o zaman lütfen. Ayrıca böyle bir adamı bırakmakla ilgili karar almak için aklı başında insana iki gün uzun bir süre. Ben iki dakikada verdim karar sen iki gün diyorsun. Emin ol böyle bir adamdan ayrılınca bir kaç gün belki üzülürsün ama sonra haline şükür edersin. Ayrıca eminim çok da güzelsindir. Adam resmen seni manipule etmiş güzelliğinden bile şüphe ediyorsun. Ek olarak doktorsun. İster istemez başka insanlarla muhatap olman gereken bir meslek kolu bunu benden iyi biliyorsun yarın öbür gün birşeyi bahane edip bir kıskançlık anında sana zarar vermeyeceği ne malum? Lütfen mantıkla davran. Aşk sandığın o duyguyu bir kenara bırak.

Hayır bu yaptıkları sevmek değil. Seviyor mu sevmiyor mu diye sormuşsunuz ya sevmiyor işte görün. Sizin iyileşmenize engel olan biri sevmiyordur, sizin özgürlüğünüzü kısıtlayan biri sevmiyordur, size güvenmeyen biri sevmiyordur. Ayrıca size iyice eziklik hissiyatı vermiş ki ben onun yanına yakışmıyorum diye düşünüyorsunuz. Bakın normal değil çok toksik bir ilişkinin içindesiniz. Bir adamın elinde kukla olup mutsuzluğunuzdan zevk alır hale gelmiş. Yarın daha çok her şeyini yapınca da sizden bıkar aldatır kendi hayatın yok diye. Bu sefer oturursunuz öyle evde. Buraya tekrar yazarsınız. O yüzden tekrar devam etmeniz sizin hayrınıza olur. Kendi isteğinizle başlattınız onun isteğiyle bitirmeyin.

Konu bile 5 cümlelik konu bunaldım 2 dakika da aciklama anlamıyorsa salla gitsin ya ne bu? Bu adam çok tehlikeli geldi bana. Kafa da güzel kuruyor.
Kuruyorsun dediğimde senin eski erkek arkadaşın olmasa kurmam diyor değişik ya anlamadım

Konunuzda bircok seye uzgunum ki inanmadim. Inanamadim degil.
Doktormussunuz. Tr sisteminde doktor olmanin ne kadar zor oldugunu biliyoruz hepimiz. Aklinizdan su durumda suphe etmemek lazim fakat etmek zorunda birakiyorsunuz bizi.
Adam kufurbaz. Adam cimri. Adam potansiyel katil. Adam takintili. Adam adam degil. Siz diyorsunuz ki ben olurum onsuz cart curt. Hikayenizde bazi durumlar uzgunum gercek olamayacak kadar berbat. Umuyorum ki uyduruyor olun.
Gercekse de derhal psikolog psikiyatr ne varsa toplayin etrafiniza cunku hic saglikli degilsiniz.

Uydurmuyorum emin olun . Ki ben bu mesleğe sahip olmak için çok çalıştım ki zor bir hayat yaşadım annem çok zor şartlarda okuttu bizi emin olun ki bir ekmek küflü o kuşamını çıkarıp yediğimiz bile oldu bizim . Ben çok zorlandım hayatta çok fazla çabaladım bu seviyeye gelene kadar çok mantıklı biriydim ta ki onu görene kadar ama aşk mıdır nedir bu duygu benş mahvetti

~Ne dese yaptım~bayılıyorum şu cümleye ba-yı-lı-yo-rum.
Kendinize zerre saygınız yok ,adam size zarar veriyor kalkmış sana hanım demedi diye çemkiriyor.
Hanım olduğunuzu düşünüyorsa hanımlara davranılan hareketleri sergilesin.
Sizde ölmek istemeyin celladınız sizi öldürüyor zaten,ezerek,degersizleştirerek yaşan ölü yapmaya gayretli siz yorulmayın

Allah allah niye sevmediğini düşündünüz ki yok bayılıyor (!)

Ya konu fake ya da aşırı safsın ( ban yemiyim diye hafifini yazdım.)

Adam sana bir çayı fazla görmüş hala beni seviyor mu diyorsun adamın sevgisini falan geçtim valla yedirdiğin paralara yan fazla kazıklamıştır bu seni. Ama daha doyamaz bulmuş senin gibi her şeye "tamam ağam" diyen kızı kaçırır mı merak etme evlenirsiniz daha seni sömürmesini tamamlamamış. Daha ev işlerini yapman var, paranın tamamını ona vermen, bedenin, ruh sağlığın var sömürmesi gereken. Gerçi 1-2 yıl sonra da aldatılırsın gibi sana dediği ithama bakıyorum da insanın fikri neyse zikri de o olurmuş. Bu her gördüğü kadını ponpiklemeyi düşünüyor galiba. Valla çok sinirlendim sana kızım. Gelmişsin 30 yaşına doktorum diyorsun bu mağara adamını çok aradın mı? Ayrılmak istesen başına dert olacak tip bu. Boşanamayacağın adamla evlenmeyi düşünme. Elini tutup sevgilim diye gezdirirken hiç mi utanmadın bu yaratıktan???

Şimdi sana gerçekleri diyim de düşünmek düşünmemek sana kalmış. Adam sapık, narsist, merhametsiz, cimri, bencil, egoist, ve kadın düşmanı. Hayatını karartmak istiyorsan devam et biz ileride koca azabı çekmicez forumdakiler olarak buyur

Hayatınız bu kadar ucuz olmamalı, etrafınızda el üstünde tutulan sevilen hiç insan yok mu örnek olarak görebileceğiniz belki kıyaslayıp böyle olmamalı diyebilirsiniz…

Midem bulandı okurken böyle insanlarla konuşmaya sevgili olmaya devam edenlere verecek bi tavsiyem yok umarım aklınızı kullanmayı denersiniz en azından

Aşk diye bu psikolojik rahatsızlıkları hafife almayın. İkinizinki de aşk falan değil tedavi görmeniz gerekiyor.

Sizi omuzlarınızdan tutup "kendine gel" diye sarsmak istedim şu an.
Kendinize bi dışardan bakın.
İstediği gibi yasak koymuş size, boyun eğmişsiniz.
Basbayağı kölelik hayatı yaşıyorsunuz.

Size verilmiş tek bir hayat var, onu da kula kulluk ederek harcıyorsunuz.
Yazık...

Siz doktorsanız ben nasa'da profesörüm. Profilinize de bankacı olarak yazmışsınız mesleğinizi. Hayır hiçbir doktor böyle olamaz, insan en az 6 yıl okuduğu o üniversite sıralarından utanıp şu toksikliğe sokmaz kendini.

Ayyyy içim şişti 60’lık dedeler bu hayatı yaşamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…