- 25 Temmuz 2023
- 202
- 238
Arkadaşların dediği gibi yardım almak en iyisi sizin için. Kendinizi neden beğenmeyecekmişsiniz? Herkesin bir güzelliği vardır ama en güzel özellik kendini sevmesidir. Siz daha kendinizi sevmez ve beğenmezken başkalarının beğenip sevebileceğini hicy düşünemezsiniz. Çünkü buna layık değil gibi hissediyorsunuz ve bu normal bir durum değil. Vakit kaybetmeyin online olsun, şehrinizdeki bir yer olsun randevu alın. İlk başkasının sevmesinden önce kendinizi sevmeyi öğrenin. Kendinizi sevmeyi öğrenirseniz size de sizi gerçekten seven insanlar gelir. Bunu görürsünüz.Burada yazan herkese çok hak veriyorum . Ama sürekli söylediğim şey şu ben 30 yaşındayım daha önce iki kişiyle görüştüm ama ben bu kişiyi gördüğümde kendime gelemedim . Bu arada keşke özel de atabilsem ama ben herkes tarafından güzel bulunan biriyim. Bana göre hiç güzel değilim ama . Onu görenler de normal diyor ama bana göre çok yakışıklı geliyor . Çok vicdanlı dışarıya çok yardım eden biri maaşı az ama sürekli erzak alır dağıtır namaz kokar ama beni kodlandığı zaman adam birden değişiyor ya