- 19 Temmuz 2015
- 1.776
- 3.823
Bebis soyle dusun bi de makyaj yasak, sac yasak, guzel giyinmek yasak, kafeye arkla gitmek yasak, sosyal medya yasak, islerinde isimle hitap edilmek yasak, market yasak, psikolog yasak. Yari acik ceza evinde kalanlar bile bu kadar hapis hayati yasamiyor. Gercekten mutlu musin bu hayatla? Ve bu kadar yasaga ragmen mesela otur calisma evin hanimi ol demiyor. Neden? Cunku senin 50k maasini ezme pesinde sen de saf saf cok asikim cok asikim diyorsun.Doğum tarihim de yanlış
evet yaşadığım şehir de yanlış
ne bulsam işaretledim bugün kayıt oldum
Aranızda gerçek doğum tarihini yazan var mı ?
Öyle acele kayıt oldum ki ark dedi ki böyle bir site var yaz iyi gelecek tavsiyeler vs . Hızlıca kayıt oldum
Ben şunu anlamadım mesleğim ile özel hayatım arasında kurduğun bağı? Doktor olan insanlar da hata yapamaz mı özelmhayatında herşeyde mükemmel olmak zorundaymışız gibi neden davranıyorsunuz mesleğimi konula ilgili olduğu için arada ki maaş farkını anlatmak için o yazıyı yazarken söylemiş bulundum ki herşeyiyle değerlendirsin insanlar çünkü bu yönden de ilişki de bir problem var .
bir fikre ihtiyacım var dertleşmeye ihtiyacım var . İnsani olarak bir yardım istedim bu kadar.
Evet benim doğum tarihim de mesleğim de doğru, yanlış bilgiler yazmak aklıma gelmez pek. Her şeyimizle mükemmel olmak zorunda elbette değiliz ama o kadar zor bir bölümü kazanıp bitirmeyi başarabilen insanın en azından iki imla bilmesini ve kendisine bu denli zarar veren bir ilişkiyi, liseliler gibi ama seviyorum seviyorum demek yerine kesip atmasını bekliyor insan. Kadınların okuyup çalışmasını istememizin nedeni böyle zorttiriklere pabuç bırakmaması zira.Doğum tarihim de yanlış
evet yaşadığım şehir de yanlış
ne bulsam işaretledim bugün kayıt oldum
Aranızda gerçek doğum tarihini yazan var mı ?
Öyle acele kayıt oldum ki ark dedi ki böyle bir site var yaz iyi gelecek tavsiyeler vs . Hızlıca kayıt oldum
Ben şunu anlamadım mesleğim ile özel hayatım arasında kurduğun bağı? Doktor olan insanlar da hata yapamaz mı özelmhayatında herşeyde mükemmel olmak zorundaymışız gibi neden davranıyorsunuz mesleğimi konula ilgili olduğu için arada ki maaş farkını anlatmak için o yazıyı yazarken söylemiş bulundum ki herşeyiyle değerlendirsin insanlar çünkü bu yönden de ilişki de bir problem var .
bir fikre ihtiyacım var dertleşmeye ihtiyacım var . İnsani olarak bir yardım istedim bu kadar.
Fake bence
Size asla kızamadım. Çünkü narsist bir kişiyle ilişkiniz varsa, sizde olduğu gibi; önce size öyle bir değer verdiğini sevdiğini gösterir ki benim için ölüyor, beni nasıl sahipleniyor, asla bana zarar gelmesine izin vermez vb. hislere kapılmanızı sağlar ve buna gerçekten inanırsınız. Ama yavaş yavaş giyiminiz değişir, arkadaşlarınız, mesleğiniz ve aileniz yavaş yavaş hayatınızdan gitmeye başlar ve bunu yaparken gayet normal bir durum gibi yapar ve bunu sizin kendinizin yaptığını size inandırarak yapar. Zamanla kendinizi beğenmemek, küçük görmeye bütün herşeyde hatanın sizde olduğunu size öyle bir benimsetir ki hiç karşı tarafın suçlu bile olabileceğini düşünmezsiz bile. Yaptığı hastalıklı kıskançlıkları sizi çok sevdiği için yaptığına sizi öyle bir inandırmıştır ki başka bir şey aklınıza bile gelmez ve zamanla kendinizden bile şüphe etmeye başlarsınız ve dersiniz ki benim davranışlarımda demek ki birşey var ki bana güvenmiyor. Bunda bile kendinizi suçlarsınız maalesef. Psikolojik şiddetin yanında fiziksel şiddet de olmaya başlar ve siz utanıp kimseye söyleyemezsiniz.
Size tavsiyem ise şu: Bu narsist kişilikten evlilik olmadan acilen kurtulun. Kendinizi suçlamayı bırakın. Kendi ayağı üzerinde duran genç bir kadınsınız bunun kıymetini bilin ve ayağınıza prangalar vurmayın asla. İnanın böyle insanlar kendinize olan güveninizi kaybetmenize neden oluyor ve bu durumdan kurtulmak inanın hiç kolay değil. Gerekirse terapi alın.
Bu anlattıklatımın hepsini birebir yaşadım. Ben kendimi kurtaramadım herşwhin farkında olmama rağmen kendime güvenim öyle bir yerle bir olmuştu ki sanki ruhu ölmüş bir insan gibi 10 yılımı geçirdim. Nefes alıp veren bir bedenim vardı sadece duygum kalmamıştı sanki. Sonra bazışeyler yaşandı ve ben bir aydınlanma yaşadım sanki şimdi bu kişi hala hayatımda ama bana yaşattığı şeyleri şimdi kendisi yaşıyor. Bir insan kendine değer vermezse hiç kimse vermez bunu asla unutmayın.
Biraz uzun yazmışım kusura bakmayın
Türkçem de yazdım da berbattır bunu yazdığıma şükrediyorum genelde mesaj da hep kısaltırım dedim burada anlaşılmaz uzun uzun yazdım üşenmedim
Hmm ilişkideki tek derdimiz sevgi yani ?Bana kardeşi diyor ki seni çok seviyor siz tanışmaya geleceğiniz zaman çok heyecanlandı hatta temizliği bile o yaptı çok mutluydu diyor . Bana yalnız kaldığımız da sarılıyor seninki seviyorum diyor çok içten sarılıyor hissediyorum diyorum ki seviyor ama işte bir tarafım da diyor seven böyle mi yapar