Adamın tipini tahmin edeyim dur, yürüyüşü delikanlı, pozlar delikanlı, muhtemelen kaşlı gözlü, barzo bir tip... Adam geçmiş takıntılı bir hasta. Sizi siz olmaktan çıkartmış bu kesinlikle statü farkından kaynaklı değil sadece hasta saplantılı bir sevgili...
Daha kötüsünü söyleyeyim siz ondan daha hastasınız... Çok seviyor çok kıskanıyorsa 3 kuruş maaşıyla sizi ev hanımı yapıp oturtsun evde. yarım adamlık kimseye lazım değil. çokkkk adam ya kendisi çokkk namuslu ya(!) o namusunu bi zahmet tipinde ve tavrında değil karakterinde, yaşamında görelim...
hastalıklı gibi işler yapmayın, sizin yerinizde olmak isteyip olamayan milyonlarca düzgün beyinli ve çalışkan, sosyal çevresine, ailesine yararlı insanlar var. lütfen o hastalıklı beyinli adamla evlenip, 2 hasta, daha hasta bir çocuk büyütmeyin. tedavi olun o adamı da bir daha görmemek üzere hayatınızdan çıkartın. siz bu hayat çok zor çok zor diye ağlayacak kadar güçlenmemişsiniz yaşadığınız zorluklar da size bi halt öğretememiş... zor hayatın ne olduğunu öğrenmeden de gelip hayatım zordu diye ağlamayın, hayatı zor yaşayan kadın böyle sümüklü bir özgüvensiz için AĞLAMAZ ! kendinize gelin. o kadar sinirlendim ki sizi daha fazla kırmamak için nasıl yazabilirdim bilmiyorum !!