Sizce beni sevmiyor mu bir erkek neden böyle yapar tavsiye nolur

Bunca insan birlestik yanlis yolda oldugunuzu soyluyoruz. Lutfen destek alin adami da hayatinizdan cikarin. Ama damarina basmadan. Adam tehlikeli.

Arkadaşlar doktor olamaz demişsin ama gayet olabilir. Benim çevremde çok var. Liseden çok yakın bir arkadaşım doktor oldu. Yaptığı evliligi, boşanma sürecini şuraya yazsa herkes fake der.Konu Kk'de en cok okunan konulardan biri olur. Hala psikiyatra gidiyor ve sürekli dediği şey o dönem bana ne oldu?

Ya toksik iliski tamam, hatadir yapilir sasifelek, ama derdini anlatamayacak duzeyde Turkcesizlikle nasil oss'de derece yaptı da tip okudu?

Ya toksik iliski tamam, hatadir yapilir sasifelek, ama derdini anlatamayacak duzeyde Turkcesizlikle nasil oss'de derece yaptı da tip okudu?
Matematik zekası ama duygusal zekası kötüdür. Evet imla benim de dikkatimi çekti. Ben konu sahibi için demiyorum belki doktor değildir ama o kesim içinde de korkunç toksik ilişki var. Doktor bir kadının, doktor bir adamla yıllarca sevgili hayatı yaşadıktan sonra adamın ailesinin baskısı üzerine adamın köyünden bir kızla evlenmesi ve doktor kadının bunu sineye çekip adamın sevgilisi iken metresi olduğunu biliyorum.

Çok seviyorum ailem çok üzülüyor tabi annem şöyle diyormuş hatta kuzenim söyledi annen sen ondan ayrılsan göbek atar
Ay cildiracam artık böyle adamları nerden buluyorsunuz??
Sizi her an başkalarıyla aldatacak karakterde görmesi ağrınıza gitmiyor mu? Namusunuza, şerefinize bu kadar kolay dil uzatıyor olması gururunuza dokunmuyor mu? Kiminle konuşup kiminle konusmayacaginizi söylemesi size köle muamelesi yapması kaniniza dokunmuyor mu? Aşk denen şey insanın karakterini , kişiliğini alıp tuvalete atıp sifonu çekmeyi mi gerektiriyor Adam gibi sevilmek,birbirinin sınırlarını bilmek,çok mu zor. .....

Kaç defa sordum seviyorum dedi ben de inandım çünkü ben çok sevdim
Nasılsa her dediğimi yapıyor diyerek çok kötü manipüle etmiş erkek arkadaşınız sizi.
Bu yaşın, bu hayatın tekrar geri gelmeyecek .
Kendine reva gördugun hayat bu mu gerçekten.
Seven insan incinmenden korkar .
Seni üzmekten korkar.
Kapalı kutu gibi yaşamana izin vermez.
Size güvenmiyor bu çok belli .
Kendisinin hastalıklı olduğunu düşünüyorum ben.
Erkek arkadaşınızın pskologa gitmesi gerekir sizin değil .
Siz bu erkekle birlikte olduğunuz sürece malesef bu sorunları hep yasayacaksiniz. belki de daha fazlasını evlendiginiz zaman ne yazıkki
Ergen desek değil .30 yaşında koca adam değişmez.
Aşk,sevmek bu değil .
Sizin gozunuzun de açılması lazım biraz.
Bu kadar sevdiginizi ölüp bittiginizi erkeklere bu kadar belli etmeyin ne olur .
Kendilerini bulunmaz Hint kumaşı zannediyorlar .

Ruhuma fenalıklar girdi böyle sevgisini alsın başına çalsın sizde böyle her dediğini yapın aman çıkmayın dışarı buluşmayın arkadaşlarınızla iyice kalksın bi yerleri

Sevgili hayat129 Narsist kişilik bozukluğu ile ilgili videoları izlemeni tavsiye ederim. Bu tür kişiler kendilerinde eksik gördükleri şeyi başka birinde olduğunu gördüklerinde (örn, mutluluk , kariyer ,para , özgüven v.s.) kurbanlarını ağına düşürmek için olduğundan farklı görünür.(sanki senin bir ruh ikizin gibi , aradığım doğru insan bu dersin) Ağa bir kere düştün mü bataklık gibi icine ceker seni . Senin özgüvenini, mutluluğunu , bütün imkanlarini bir vampir gibi emer ta ki senin posan kalincaya kadar. İş işten geçmeden kaç kurtar kendini .Aşk dediğin şey ona hissettigin bağımlılık duygusu. Yaşayan bir insan olarak sana yegâne tavsiyemdir. Kaç kurtar gelecek yıllarını...

sadece ilk paragrafı okudum. gerisine gerek kalmadı. bu medeniyetsiz 2 ayaklıları nerden buluyor da bu saçma sapanruh hastalıklarına da sevgi diyorsunuz gerçekten garip

Adamın tipini tahmin edeyim dur, yürüyüşü delikanlı, pozlar delikanlı, muhtemelen kaşlı gözlü, barzo bir tip... Adam geçmiş takıntılı bir hasta. Sizi siz olmaktan çıkartmış bu kesinlikle statü farkından kaynaklı değil sadece hasta saplantılı bir sevgili...

Daha kötüsünü söyleyeyim siz ondan daha hastasınız... Çok seviyor çok kıskanıyorsa 3 kuruş maaşıyla sizi ev hanımı yapıp oturtsun evde. yarım adamlık kimseye lazım değil. çokkkk adam ya kendisi çokkk namuslu ya(!) o namusunu bi zahmet tipinde ve tavrında değil karakterinde, yaşamında görelim...

hastalıklı gibi işler yapmayın, sizin yerinizde olmak isteyip olamayan milyonlarca düzgün beyinli ve çalışkan, sosyal çevresine, ailesine yararlı insanlar var. lütfen o hastalıklı beyinli adamla evlenip, 2 hasta, daha hasta bir çocuk büyütmeyin. tedavi olun o adamı da bir daha görmemek üzere hayatınızdan çıkartın. siz bu hayat çok zor çok zor diye ağlayacak kadar güçlenmemişsiniz yaşadığınız zorluklar da size bi halt öğretememiş... zor hayatın ne olduğunu öğrenmeden de gelip hayatım zordu diye ağlamayın, hayatı zor yaşayan kadın böyle sümüklü bir özgüvensiz için AĞLAMAZ ! kendinize gelin. o kadar sinirlendim ki sizi daha fazla kırmamak için nasıl yazabilirdim bilmiyorum !!

Hanımefendi doktor olduğunuza göre bu denli bir özgüvensizliğin patalojik bir durum olduğunu siz hepimizden iyi bilirsiniz. Sevmek eylemi temelde karşılıklı emek ilişkisi üzerine kuruludur. Ancak ilişkinizde emek tek taraflı. Manipüle edildiğinizi hala fark edemiyorsanız mutlaka uzmanlık alanı psikiyatri olan arkadaşlarınızdan destek alın.
Fakat daha korkuncu ülkenin aydınlık yüzü olması gereken bir kadın olarak hayatınızdaki adamın size arkadaşlarınıza gitmeyi, caddede oturmayı yasaklamasını bu kadar kolay kabullenip normalize etmeniz.
Söylediği ve istediği her şeyi yaptığınızı belirtmişsiniz. Gerçekten bravo. İyi halt etmişsiniz. Yazık…
Son olarak: Umarım gerçek değildir bu yazdıklarınız çünkü sizin gibi eğitimli ve donanımlı (olması gereken) bir kadının bu kadar ezikçe davranması, beni kandırılmaktan daha çok üzer.

Eğer gerçekten doktorsanız bu kadar sene okuyup emek verip çalışıp bir adamın kapatması gibi birşey olmak için mi yaşadınız. Kapatması derken evden çıkarmayan kimseyle görüştürmeyen elinden maaşını alacak hiç bir sosyal ortama dahil olmasını istemicek biriyle öyle ev iş arası yaşayacağınızı anlatamaya çalıştım.Gerçekten bir insanın kendisine yaptığı kötülüğü başka kimse yapamaz. Burda suçlu karşı taraf değil bunlara 3 seneden beri göz yuman sizsiniz. Bu aşk sevgi değil.mesleğiniz iyi sözünden çıkmıyorsunuz sizin üzerinden de egosunu tatmin ediyor adam daha ne istesin hayattan. Okuyup meslek sahibi olan kadınlarımızın bu duruma düşmesi beni çok sinirlendiriyor ya

emin olun burdaki çoğu insanın uzun ilişkisi olmuştur. Toksik ilişki yaşamıştır tek yaşayan siz değilsiniz ve etraf erkek kaynıyor. Lütfen kendinize değer veren erkekleri sevin. Sevildikçe güzelleşiyor insan kendi değerini biliyor. Siz daha üstünsünüz ondan hem meslek olarak hem karakter olarak. Kendinize değer vermeyi sevmeyi öğrenin. Bunu öğrendiğiniz zaman bu adamı hayatınızdan çıkarmadığımız her güne pişman olcaksınız.

Doğum tarihim de yanlış
evet yaşadığım şehir de yanlış
ne bulsam işaretledim bugün kayıt oldum
Aranızda gerçek doğum tarihini yazan var mı ?
Öyle acele kayıt oldum ki ark dedi ki böyle bir site var yaz iyi gelecek tavsiyeler vs . Hızlıca kayıt oldum
Ben şunu anlamadım mesleğim ile özel hayatım arasında kurduğun bağı? Doktor olan insanlar da hata yapamaz mı özelmhayatında herşeyde mükemmel olmak zorundaymışız gibi neden davranıyorsunuz mesleğimi konula ilgili olduğu için arada ki maaş farkını anlatmak için o yazıyı yazarken söylemiş bulundum ki herşeyiyle değerlendirsin insanlar çünkü bu yönden de ilişki de bir problem var .
bir fikre ihtiyacım var dertleşmeye ihtiyacım var . İnsani olarak bir yardım istedim bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…