Sizce beni sevmiyor mu bir erkek neden böyle yapar tavsiye nolur

bence evlenmeyin, evlendiğinizde daha kötü olacaktır aman diyim ha sakın sakın

Gsgsgsgs doktor musun bi de ?

Cidden doktor musunu
Ben çok güzel sevmiştim oysa . Hiç incitmeden kırmadan . Kendisi hasta bana söyledi bu benim hayatımı etkileyecek biliyorsun dedi dedim ki sorun değil ve o gün o kadar çok ağladım ki hastayım deyince . Bana dedi ki baştan söyleyim. Dedim ki ben senin kolun bacağın olmasa da severim benim senden bir menfaatimmypk ki
Bu kavgamızda da dedim ki ben seni yoruyorum ve aşk böyle birşey değil ben seni üzüyorum kafanda sorular var bana dair nolur git başkasıyla mutlu ol ben bu zamana kadar bencillik yaptım gitme dedim hep yalvardım sana evinizin önüne kadar gelip bekledim engelledi arkadaşlarımdan aradım ulaştım ama dedim sen beni sevmiyorsun ben bencilllik yapıyorum sevdiğim adama kötülük ediyorum git ayrıl bana inanmıyorsan ben sen mutlu olduğun zaman mutlu olucam bencillik benim yaptığım falan dedim . Bunlar benim gerçek düşüncem di gerçekten çok sevdim

Ay okurken darladım. Bak o herife deyin ki "haklısın hayatım hatta erkekli ortamda çalışmam bile yanlış bundan sonra evde oturayım maaşımı sen ver" nasıl geri vites yapacak full HD izleyin.

Bence adamı değil sizi sorgulamak gerek. Her yönüyle incelenmesi gereken sosyolojik vakasınız. Okumuş doktor olmuşsunuz bula bula bu ruh hastası cimriyi mi
Neden sevmediğini düşündünüz

Kozlarla telefonda görüşüyorum ya bize geliyorsa benim evime ama dışarıda caddede oturmam yasak

Tekken erkek milleti her türlü sever. Seven erkek toplum içinde küçük düşürmez, sıkıntıya sokmaz. Asıl toplum içinde daha çok üzerine titrer. Seviyor diye kandırma kendini.

Siz neden sevdiğini düşündünüz Allah aşkına?
Bilmem kendisi öyle söylüyor ayrılınca ağlıyor hatta uyumuyor kaza yaptı vs. Sabaha kadar düşündüm vs diyor ya bana sarılışında bazen öyle güzel şeyler hissediyorum ki diyorum ki beni çok seviyor kendisi de bazen diyor ki seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam diyor bazen de o kadar sinir oluyorum falan diyor ben salak inandım işte

Ne biçim akıl veriyor kız kardeşiniz öyle. Erkekten küfür etmiyor konu sahibi. Hele küfür etmesinin aranızdaki statü farkıyla hiç alakası yok. Sizin bu ruh hastasına taviz vermenizle alakalı.

E hadi bende söylüyorum, sizi çok seviyorum hayat129.
Böyle mi oluyor bu iş?
Siz gerçekten doktor musunuz? Biz ne okuyoruz ya

Neden sevmediğini düşündünüz
Çünkü ruh hastası. Böyle sevgi olmaz. Sizin sevgi diye kendinizi kandırdığınız şey onun sizi kölesi olarak görmesinden ibaret. Size saygısı yok. Size güvenmiyor. Saygı ve güvenin olmadığı yerde sevgi zaten olmaz.

Siz affedersiniz zeka geriliği olan bir insan mısınız? Toplum içinde nasıl davranacağınızı, nasıl giyineceğinizi bilmeyecek kadar aciz misiniz? Bu kişi olmasa hayatınızı idame ettiremeyecek kadar zavallı mısınız?
Eğer yetişkin, akıllı ve mantıklı bir insan olduğunuzu düşünüyorsanız; size mağaradan yeni çıkmış cahil bir insan gibi davranan bu insana bu kadar zaman katlanmamanız gerekirdi.

Ayy bı yürü git yaa Allah aşkına sevginin ne olduğunu bilmesekte inansak pembe gözlüğünü sakince çıkar bir zahmet

Hastalığı nedir peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…