- 17 Temmuz 2022
- 98
- 101
- 22
bence evlenmeyin, evlendiğinizde daha kötü olacaktır aman diyim ha sakın sakınBu mu sevgi yani cidden böyle hayatı kendinize layık mı görüyorsunuz bu kıskançlik bu değil bu bildgin psikopatlik sevgiliniz bir ruh hastası ve beni bıraktığında ölmek istiyorum dediğine göre sende ruh hastasısin sevgi yok saygı yok bir paylasim yok hala sevgi diosun sevmekten önce o kadar çok sorununuz var ki seni senden çok seviyor desek ne yapacaksın bu adamla evlenip bir sene sonra karısını öldürdü diye haberlere çıkacaksın görünen köy kılavuz istemez biraz aklınızı başınıza alın yaa deli misin biraz kendine saygınız olsun
Gsgsgsgs doktor musun bi de ?Kız kardeşini aradım dedim ki kardeşin küfrediyor bana . Bana diyor ki ya diyor sen dktrsun o memur ya arada ki farkı mı kaldıramıyor ki ya da bir şey mi yaptın ona mı sinirlendi . Erkekler küfrediyor tabi benim eşim bana küfretmez ama başkalarına küfrediyor ama küfürde anlam aramamak gerekiyor diyor . Evet benim abim dengesiz diyemiyor .
Cidden doktor musunu
Ben çok güzel sevmiştim oysa . Hiç incitmeden kırmadan . Kendisi hasta bana söyledi bu benim hayatımı etkileyecek biliyorsun dedi dedim ki sorun değil ve o gün o kadar çok ağladım ki hastayım deyince . Bana dedi ki baştan söyleyim. Dedim ki ben senin kolun bacağın olmasa da severim benim senden bir menfaatimmypk kiYanlış anlamayın ama benim kızım olsaydiniz ben de aynısını düşünürdüm. Nasıl birine aşık olmuşsunuz siz? Hem de 30 yaş ,cahil değilsiniz, ayaklarınız üzerinde duruyorsunuz .100 kere ismarliyorsunuz o 3 kere ismarliyor daha şimdiden !! Yemin ederim aşktan soğudum okudukça
Cidden doktor musunuz?
Bence adamı değil sizi sorgulamak gerek. Her yönüyle incelenmesi gereken sosyolojik vakasınız. Okumuş doktor olmuşsunuz bula bula bu ruh hastası cimriyi mi
Neden sevmediğini düşündünüzSevgiliniz sizi sevmiyor orası kesin. Siz de kendinizi sevmiyorsunuz. Neden kendinize bu kadar düşmansınız? Çünkü siz izin vermezseniz bu adam size böyle davranamaz. Hiç kimse kendisinden daha büyük düşman edinmemiştir.
Siz neden sevdiğini düşündünüz Allah aşkına?Neden sevmediğini düşündünüz
Konu sahibi doktorsa ben keskin nişancıyım
Hangi doktor böyle bir adamı yanında gezdirir
Kozlarla telefonda görüşüyorum ya bize geliyorsa benim evime ama dışarıda caddede oturmam yasakAdamın tam olarak neyini sevdiniz mesela?
Adam bildiğiniz hasta farkında mısınız? kız arkadaşlarla bile görüşmem yasak ne demek? Makyaj yasak, saç yapmak yasak, istediğiniz gibi giyinemiyorsunuz, iş arkadaşınız hanım demedi diye kafasında kurup kurup neler söylemiş? Cimrilik desen var, hediye geri istemeler, hesap ödememeler vs
Tekken erkek milleti her türlü sever. Seven erkek toplum içinde küçük düşürmez, sıkıntıya sokmaz. Asıl toplum içinde daha çok üzerine titrer. Seviyor diye kandırma kendini.Bana kardeşi diyor ki seni çok seviyor siz tanışmaya geleceğiniz zaman çok heyecanlandı hatta temizliği bile o yaptı çok mutluydu diyor . Bana yalnız kaldığımız da sarılıyor seninki seviyorum diyor çok içten sarılıyor hissediyorum diyorum ki seviyor ama işte bir tarafım da diyor seven böyle mi yapar
Doktor mu ?? Aman Allahim,değildir yaaGsgsgsgs doktor musun bi de ?
Bilmem kendisi öyle söylüyor ayrılınca ağlıyor hatta uyumuyor kaza yaptı vs. Sabaha kadar düşündüm vs diyor ya bana sarılışında bazen öyle güzel şeyler hissediyorum ki diyorum ki beni çok seviyor kendisi de bazen diyor ki seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam diyor bazen de o kadar sinir oluyorum falan diyor ben salak inandım işteSiz neden sevdiğini düşündünüz Allah aşkına?
Kız kardeşini aradım dedim ki kardeşin küfrediyor bana . Bana diyor ki ya diyor sen dktrsun o memur ya arada ki farkı mı kaldıramıyor ki ya da bir şey mi yaptın ona mı sinirlendi . Erkekler küfrediyor tabi benim eşim bana küfretmez ama başkalarına küfrediyor ama küfürde anlam aramamak gerekiyor diyor . Evet benim abim dengesiz diyemiyor .
E hadi bende söylüyorum, sizi çok seviyorum hayat129.Bilmem kendisi öyle söylüyor ayrılınca ağlıyor hatta uyumuyor kaza yaptı vs. Sabaha kadar düşündüm vs diyor ya bana sarılışında bazen öyle güzel şeyler hissediyorum ki diyorum ki beni çok seviyor kendisi de bazen diyor ki seni o kadar çok seviyorum ki anlatamam diyor bazen de o kadar sinir oluyorum falan diyor ben salak inandım işte
Çünkü ruh hastası. Böyle sevgi olmaz. Sizin sevgi diye kendinizi kandırdığınız şey onun sizi kölesi olarak görmesinden ibaret. Size saygısı yok. Size güvenmiyor. Saygı ve güvenin olmadığı yerde sevgi zaten olmaz.Neden sevmediğini düşündünüz
Ayy bı yürü git yaa Allah aşkına sevginin ne olduğunu bilmesekte inansak pembe gözlüğünü sakince çıkar bir zahmetBen onu çok sevdim ama ilk gördüğüm andan beri çok sevdim . Korona dönemiydi yüzümüzde maske sadece sesini sevdim söylediklerini yüzünü bile görmeden söylediğini konuştuğunu sevdim . Bu halden kurtulmam gerekiyor biliyorum ama ben onu çok seviyorum
Hastalığı nedir pekiBen çok güzel sevmiştim oysa . Hiç incitmeden kırmadan . Kendisi hasta bana söyledi bu benim hayatımı etkileyecek biliyorsun dedi dedim ki sorun değil ve o gün o kadar çok ağladım ki hastayım deyince . Bana dedi ki baştan söyleyim. Dedim ki ben senin kolun bacağın olmasa da severim benim senden bir menfaatimmypk ki
Bu kavgamızda da dedim ki ben seni yoruyorum ve aşk böyle birşey değil ben seni üzüyorum kafanda sorular var bana dair nolur git başkasıyla mutlu ol ben bu zamana kadar bencillik yaptım gitme dedim hep yalvardım sana evinizin önüne kadar gelip bekledim engelledi arkadaşlarımdan aradım ulaştım ama dedim sen beni sevmiyorsun ben bencilllik yapıyorum sevdiğim adama kötülük ediyorum git ayrıl bana inanmıyorsan ben sen mutlu olduğun zaman mutlu olucam bencillik benim yaptığım falan dedim . Bunlar benim gerçek düşüncem di gerçekten çok sevdim