kendi kendine mi konuşuyorsun saksi napıyorsun ?evet sen o sun.
ne çektin be bu arkadaşlardan bu kyk dan.
Ben unideykene insanlarin oyle online konusak derdi yoktu onderece eskide kalmisim cok nadir kamerali chat vardiKızlar birbirinin arkasından çok iş çeviriyorlar, çok fazla kıskançlık falan dönüyor ama erkekler öyle değil. Adamlar birleşip PES (bilgisayarda futbol oyunu) turnuvaları falan yapıyorlar, çok eğleniyorlar. :) Ben de bu zamana kadar neler yaşadım, neler çektim ama açıkçası hiç bu kadar yakınmadım, yani Milk'in yakındığı kadar yakınmadım. Yakınmakla elime bişey geçmiyor çünkü.
İkinci sınıf benim en rahat olduğum sınıftı, bütün oda arkadaşlarımla aynı sınıftaydık ve dörtlü olarak gezerdik zaten böyle yapışık dördüzler gibi ama onların üçü birden dil kursuna yazılmışlardı ve koca sene, her hafta sonu öğleden sonra hep birlikte kursa giderlerdi ve oda bana kalırdı.Kafamı dinlerdim hafta sonları, kitap okurdum, ders çalışırdım, bazen uyurdum, saatlerce telefonda lak lak yapardım falan bi özel alan kalıyordu yani. Gerçi bizim yurtta kızlar koridorlarda falan telefondan görüntülü olarak sevgilileriyle falan konuşuyorlar ama Milk'in de kamerası belki benim telefonun kamerası gibi kötüyse yapacak bişey yok.
zaten konu sahibi cevap yazmıyor hepimiz binevi kendi kendimize konuşuyoruzkendi kendine mi konuşuyorsun saksi napıyorsun ?
Milk, naber? Merak etmiştim seni.. Hiç düşme bu adamın peşine.
Yazışmaya devam et.. Zaten seyrekleşmiş muhabbetiniz.. Aceleci olma.
Belki tanıdıkça soğursun..
Ooo şimdi rahat ya, bedava sınırsız internet var, telefonundan, bilgisayarından girip istediğin gibi takılabiliyorsun mesela. Diziler, filmler... Hepsi çok rahat. İmkanları oldukça güzel aslında, bir odada 4 kişi olmanın dışında. Şu yurt odası tek kişilik olsa ben ömür billah ayrılmam o yurttan, okulu falan uzatırım o derece. :)Ben unideykene insanlarin oyle online konusak derdi yoktu onderece eskide kalmisim cok nadir kamerali chat vardiabov iyice kendimi yasli ve fakir hissettim
Ozel yurt mu devlet yurdumuydu canim?Ooo şimdi rahat ya, bedava sınırsız internet var, telefonundan, bilgisayarından girip istediğin gibi takılabiliyorsun mesela. Diziler, filmler... Hepsi çok rahat. İmkanları oldukça güzel aslında, bir odada 4 kişi olmanın dışında. Şu yurt odası tek kişilik olsa ben ömür billah ayrılmam o yurttan, okulu falan uzatırım o derece. :)
Devlet.Ozel yurt mu devlet yurdumuydu canim?
zaten konu sahibi cevap yazmıyor hepimiz binevi kendi kendimize konuşuyoruz
hayırlısıyla bi mezun olsaydı
Onda böyle bişey var, hiç cevap yazma zahmetine girmiyor.
Biz boyle iyiyiz ya ne guzel muhabbet gayet hos :)
Onda böyle bişey var, hiç cevap yazma zahmetine girmiyor.
Eh, birinci dönemin bitmesine az kaldı.hayırlısıyla bi mezun olsaydı
Ben yazarım onun yerine.Biz boyle iyiyiz ya ne guzel muhabbet gayet hos :)
ya tabiki insanın olduğu yerde problem illaki olur. ama ne bileyim. bu problemler biraz.... nasıl desem...Eh, birinci dönemin bitmesine az kaldı.
Ya ben onun yakınmalarını anlayabiliyorum çünkü kısmen ben de aynı sorunları yaşadım oda arkadaşlarımla ama o çok fazla ciddiye alıyor bence. Hatta ben daha da ciddilerini yaşadım, benim yaşadıklarımı yaşasa oturur ağlar yani. Bu işleri bu kadar ciddiye alsa alsa birinci sınıftaki bir insan alır bence, son senesine gelmiş, oda arkadaşım kıllarını ne ile alıyorsun dedi diye konu açıyor.Dik dik bakmış falan. Onları anlatıyor burada. "Ben hatıra ormanı yapıyorum kardeş" deyip gülüp geçse ortamdakiler de bi kahkaha patlatırdı, 5 dk sonra unutulurdu yani. :)
İnsanın olduğu yerde problemin Allah'ı oluyor, biz geçen sene odamızı değiştirecek duruma geldik arkadaşımla yani, ikinci dönemin başında. Fellik fellik boş yeri olan oda aradık ve hiç boş yer yoktu. Bize biraz bekleyin, boş oda çıkınca haber veriririz dedi idare görevlileri, aradan bir hafta falan geçti ve o bir haftalık süreçte ben odamı değiştirmekten vazgeçtim. Neden düzenimi bozayım dedim. Çünkü ben gitsem onlar mutlu olacaklardı, onlara inat gitmedim. Yani Milk'in burada anlattığı sorunları devede kulak şeyler. Bu hayatta neler neler var. Biri daha vardı arkadaşım burnunu karıştırıyor diyen ama o Milk değildi galiba.ya tabiki insanın olduğu yerde problem illaki olur. ama ne bileyim. bu problemler biraz.... nasıl desem...
biri bizimle ciddi eğleniyor bence
ve fakat bizde iyi eğleniyoruz
Olur mu olur zaten mezunsun da yurt derdin yok sen bi talip oluverBen yazarım onun yerine.Hatta çocuğa da skype mı teklif etsem onun yerine?
Milk buralara uğrarsa telefon numarasını veriversin.Olur mu olur zaten mezunsun da yurt derdin yok sen bi talip oluver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?