sizce ben mi teklif etmeliyim?

Ben unideykene insanlarin oyle online konusak derdi yoktu onderece eskide kalmisim cok nadir kamerali chat vardi abov iyice kendimi yasli ve fakir hissettim

zaten konu sahibi cevap yazmıyor hepimiz binevi kendi kendimize konuşuyoruz

Ben unideykene insanlarin oyle online konusak derdi yoktu onderece eskide kalmisim cok nadir kamerali chat vardi abov iyice kendimi yasli ve fakir hissettim
Ooo şimdi rahat ya, bedava sınırsız internet var, telefonundan, bilgisayarından girip istediğin gibi takılabiliyorsun mesela. Diziler, filmler... Hepsi çok rahat. İmkanları oldukça güzel aslında, bir odada 4 kişi olmanın dışında. Şu yurt odası tek kişilik olsa ben ömür billah ayrılmam o yurttan, okulu falan uzatırım o derece. :)

Internetten ya da sosyal ortamlardan yapilan iletisimlerde cogunlukla kisi gercek yuzunu gostermez. Diyelim durust davrandi, internet ortaminda hersey yazisarak tuketildigi icin yuz yuze gorusmelere bir sey kalmaz. Bu nedenle bu tip iliskiler genelde kisa sureli olur. Sizin durumuza gelince yazismalar azaldiysa bir seyler tukenmis ya da adam yazistigi baska birilerine odaklanmis demektir. Benim tavsiyem cok da ciddiye almayin bu durumu. Henuz yuzunu gormediginiz birine kapilmayin. Teklif eden taraf da asla siz olmayin. Belki su an duygusal bosluktasiniz ve bu boslugu hic tanimadiginiz biriyle kapatiyorsunuz ama iliski gitmiyorsa zorlamayin. Ki ben internet iliskilerine zaten pek sicak bakmiyorum. Ayni evde beraber yasayan insanlar bile birbirlerinin gercek yuzunu yillar sonra gorebilirken internet ortaminda tanisilan biriyle olan bir iliskinin ne kadar guven verici olacagi da malum. Ben sadece sizinle yazistigini da sanmiyorum. Bu da boyle bir aniydi diye birakin bence cok kapilmadan.

Ozel yurt mu devlet yurdumuydu canim?

hayırlısıyla bi mezun olsaydı
Eh, birinci dönemin bitmesine az kaldı.
Ya ben onun yakınmalarını anlayabiliyorum çünkü kısmen ben de aynı sorunları yaşadım oda arkadaşlarımla ama o çok fazla ciddiye alıyor bence. Hatta ben daha da ciddilerini yaşadım, benim yaşadıklarımı yaşasa oturur ağlar yani. Bu işleri bu kadar ciddiye alsa alsa birinci sınıftaki bir insan alır bence, son senesine gelmiş, oda arkadaşım kıllarını ne ile alıyorsun dedi diye konu açıyor. Dik dik bakmış falan. Onları anlatıyor burada. "Ben hatıra ormanı yapıyorum kardeş" deyip gülüp geçse ortamdakiler de bi kahkaha patlatırdı, 5 dk sonra unutulurdu yani. :)

Bence ş andan itibaren tamamen hayatinızdan çikarın. Üniversiteyi bitirip bir işe başlayıp, ondan sonra bu işlere girsen emin ol daha iyi olir senin için zaten son sınıftasın az daha sabret. Kesinlikle sana benden abla tavsiyesi bu şekilde tanışan ev arkadaşım vardı sonu hiç hoş olmadı.

ya tabiki insanın olduğu yerde problem illaki olur. ama ne bileyim. bu problemler biraz.... nasıl desem...
biri bizimle ciddi eğleniyor bence
ve fakat bizde iyi eğleniyoruz

ya tabiki insanın olduğu yerde problem illaki olur. ama ne bileyim. bu problemler biraz.... nasıl desem...
biri bizimle ciddi eğleniyor bence
ve fakat bizde iyi eğleniyoruz
İnsanın olduğu yerde problemin Allah'ı oluyor, biz geçen sene odamızı değiştirecek duruma geldik arkadaşımla yani, ikinci dönemin başında. Fellik fellik boş yeri olan oda aradık ve hiç boş yer yoktu. Bize biraz bekleyin, boş oda çıkınca haber veriririz dedi idare görevlileri, aradan bir hafta falan geçti ve o bir haftalık süreçte ben odamı değiştirmekten vazgeçtim. Neden düzenimi bozayım dedim. Çünkü ben gitsem onlar mutlu olacaklardı, onlara inat gitmedim. Yani Milk'in burada anlattığı sorunları devede kulak şeyler. Bu hayatta neler neler var. Biri daha vardı arkadaşım burnunu karıştırıyor diyen ama o Milk değildi galiba. Ve evet, ben şahsen çok eğleniyorum, bir saattir gülüyorum yani eski konularını falan da okudum.

İnternette böyle sohbet eden adamlar gerçekte iki kelimeyi bir araya getiremiyolar tecrübeyle sabit

Milk, çocuğa da böyle aralıklarla cevap veriyorsan yazışmalarınız azalır tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…