kızlar yorumlar için teşekkür ederim.evet haklısınız internetten tanışılan birine güven olmaz olmamalı yani. zaten kim bilir daha kimlere de yazıyor. bu erkekler niye böyle anlamış değilim. neyse ben size olanları anlatayım. bugün çocuğa mesaj attım öyle gayet kanka gibi arkadaş gibi, zaten biz hiçbir zaman onunla sevgili gibi yazışmadık hep arkadaş gibi yazışmıştık. bugün mesaj attım işte naber neler yapıyorsun filan diye biraz yazıştıktan sonra sende ne var ne yok, tatilin nasıl geçti falan diye sorunca ben de yeni biriyle tanıştığımı, iki kere falan skype üzerinden konuştuğumuzu, çocuğu çok sempatik bulduğumu falan söyledim. o da hemen işte çok güvenme, daha tanımıyorsun bile, keşke skype falan yapmasaydın dedi. kim bilir senden başka daha kaç kızla daha yazışıyor, skype üzerinden görüşüyor falan dedi. ben de bu lafın üzerine, herhalde sen de aynı şeyi yapıyorsun, başka kızlarla da yazışıyorsun ki hemcinslerin hakkında bu kadar emin konuştuğuna göre, dedim. hayır dedi, kem küm etti falan... seni yedekte tutuyordur egosunu şişiriyordur dedi. önemli değil, erkekler aynı anda başka kızlarla yazışıyorsa kızlar da aynı anda başka erkeklerle yazışıyor dedim. o da ben öyle deyince, hayır kızlar çok çabuk bağlanıyorlar, hepiniz öylesiniz dedi. ben de, beni yedekte tutana ben de aynı şekilde karşılık veriyorum, kimseye bağlanma gibi bi huyum yok dedim. peki o zaman size iyi eğlenceler, umarım seni çok mutlu eder, size iyi skype'lar dedi. ben de "sana da :)" dedim. bu da böyle bitti. nedir bu erkeklerdeki saçma sapan havalar anlamış değilim sanki bütün kızlar onların peşinde koşuyormuş, herkes onları istiyormuş gibi... çabuk bağlanıyorlar dedi ya..... yani daha iki günlük insan ve çabuk bağlanmak, ne alaka ? erkekler kızlarla eğleniyorsa, ego tatmin ediyorlarsa kızlar da erkeklerle ego tatmin ediyor, eğleniyor yani bunu da herkes bilsin. :)
bu arada yeni biriyle falan tanışmadım onu sadece tepkisini ölçmek için söyledim ve verdiği tepki ortada