sizce ben mi teklif etmeliyim?

MilkCoffe

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
93
63
8
31
merhaba...
ben bundan birkaç hafta önce kadar internetten biriyle tanıştım ve whatsapp üzerinden yazışmaya başladık. şimdi internet whatsapp falan bunlar boş işler diyeceksiniz biliyorum ama benim de muhabbet edecek birine ihtiyaç duyduğum bi dönemdi. günlerce kesintisiz yazıştık tabi kesintisiz dediğim akşamları yani. eğer gerçekte de öyle biriyse sohbeti bence harika birisi. bir haftanın sonunda bana skype üzerinden görüntülü görüşmek istediğini söyledi ve ben reddetmek zorunda kaldım.. sebebi de şu, ben devlet yurdunda kalıyorum, üniv öğrencisiyim ve bir odada 4 kişi kalıyoruz yani yurtta hiç kişisel alan diye bişi yok. bilenler bilir oda zaten 3 kişiyle daha paylaşıyorum, koridora çıksam çok gürültü var ve kalabalık vs. yani benim bu çocukla rahatça sohbet edebileceğim bi ortam yok yurtta. zaten arkadaşlar falan rahat bırakmıyorlar bi kere kardeşimle görüştüm bilgisayardan görüntülü, hepsi yılıştı, rahatsız ettiler falan yani kimse saygı duymadı. neyse uzatmıyım bende çocuğa bu durumu aynen anlattım ve sınavlarım bittikten sonra bir haftalığına evime gidicem, eve gittiğim zaman skype yapabiliriz dedim, tamam dedi. gel gelelelim benim sınavlar bitti, evime geldim falan, bu esnada yazışmayı sürdürdük falan ama ben eve geldiğimden beri zaten yazışmalarımızda bi azalma oldu. tabi eve geldiğimi, bir haftalık tatil yaptığımı falan biliyor. ama kendisinden hiç skype lafı çıkmadı yani görüntülü görüşmeyi teklif etmedi daha sonra. ben söylesem mi diye düşüne düşüne günler geçti. ve şu an pazartesi günü gidiyorum yani ev tatilim de bitti. ondan skype konusunda ses çıkmayınca ben de hiç hatırlatmadım, "hadi bak ben evdeyim, skype'dan görüşelim" falan demedim. zaten yazışmalarımız seyreldi yani neden bilmiyorum. aramızda kötü bişey de geçmedi. şimdi ben de şöyle düşünüyorum: eğer isteseydi, benimle görüntülü konuşmak isteseydi eve geldiğimi de biliyor, hadi skype yapalım falan derdi herhalde. hiç konusunu açmadığına göre herhalde benimle skypetan görüşmek falan istemiyor. hatta ilk günlere kıyasla çok daha az mesaj attığına göre herhalde artık benimle sohbet etmek de istemiyor. şimdi düşüncem böyle ama tabi objektif düşünemiyorum da. ayrıca biz farklı şehirlerdeyiz hatta sömestr tatilinde oraya (benim şehrime) gelirim, gelirsem buluşur muyuz falan dedi. açıkçası ben bu gelirim lafını pek ciddiye almadığım için gelirsen buluşuruz belki falan dedim. ya ne bileyim öyle beni pek heyecanlandırmıyor ama tanımak da isterim açıkçası. ama asla kalkıp onun şehrine gitmem mesela. hem bi insanı bu şekilde ne kadar tanıyabilirim ki ? hiç skype lafı etmediğine ve artık pek yazmadığına göre herhalde pek umrunda değilim çocuğun diye düşünüyorum. sizce yanlış mı düşünüyorum? sizce ne yapmalıyım ? belki de ben konusunu açmalıyım çocuğa, skype'dan görüşmek istemiştin ben de ben eve gidince görüşelim demiştim, şu an evdeyim, görüşelim mi? diye. sizce benim mi demem gerekirdi? skype görüşmesini teklif etmek şu an bana mı düşer? kafam karışık yorumlarınızı bekliyorum. açıkçası biraz da sohbetimiz seyreldiği için skype olayını gündeme getirmedim.

İnternette tanıştıktan sonrasını okumadım kızlar, sonunda ticaviz yok demi korkuyorum

Cok karmasik yazmissin canim ya ayni cumleleri tekrarlamissin hep.Ama neyse bence haklisin ne bileyim teklif ederdi ama belki telefonu 3gye uyumlu degildir :/ Bide cok gerekli mi sence yani eger ciddi dusunmuyorsan gerek yok cunku goruntunu kotu yerlerde de kullanabilir.Ben sosyal medya arkadasligina karsi degilim sahsen ama karsi cins olunca bilemedim

Şahsi fikrim, boşverin. Üniversitedesiniz, internet arkadaşlığına ihtiyacınız olmamalı.

Bunun dışında; ben bir şeyi istiyorsam, onu karşıdan beklemem. Yani, teklif eden taraf genelde ben olurum. Naz ederse, kendi kaybeder, der geçerim.
Belki o da sizin için aynı şeyleri düşünüyordur.

böyleleri genelde yüzyüze gelince fos çıkıyo muhabbet açısından diyorum.

ha canın muhabbet etmek istiyosa şu meşhur oyun sitesi var orda bol bol asılan muhabbet etmek isteyen çıkar

Öyle ya da böyle, bir insan size burada bir akıl danışmış. İlgi alanınız değilse ya da sonrasını okumayacak kadar gereksiz görüyorsanız neden yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz? Bu da yeni moda herhalde. Okumadığı şeye sırf laf salalatası olsun diye yorum yapanlardan ne zaman arınacak acaba şu forum...

Neyse. Bana pek senin de umurunda değil gibi geldi. Anladığım kadarıyla internetten tanıştığın insana sonsuz güven duyan tiplerden değilsin. Çünkü burada kendisini fazla kaale almayan bir adamın evine ailesine yalan söyleme pahasına kalmaya giden insanların hikayelerini de okuduk. İnternetten tanıştığın ve fazla da umursamadığın birisi için hiç ikileme düşüp de kendini yorma bence. Tekrar teklif etmediğine göre demek ki onun da pek umurunda değil. Mesela sen neden skype konusunu gündeme getirmedin? Bence sen de pek istekli değilsin.

Çok havada bir sohbet gibi sizinki.
Olursa olur olmazsa olmaz tarzı algıladım.
İsterseniz açayım mı skype dersiniz ama ben olsam sormam hiç. İsterse söyler söz vermiştin tatilde skype den görüşecektik" diyebilir mesela.
Az iletişime geçme aebebi de reelde başka biri ilgisini çekmiş olabilir sohbetinizi beğenmemiş olabilir vs vs

Dipnot: konuyla alakasız olacak ama şu "falan" kelimesini bu kadar kullanmayın. Anlatım bozukluğuna sebep oluyor.

Dedim yine uni yurdundaki arkadaslar mi mevzu
Okudum baktim ilk baslari degilmis gonul meselesi cikti tam ben sevinirkeneeeee bir de ne gorem yine oda arkadaslari cikti sonrasini okuyamadim

İlk parağrafta yazdıklarınızı ayakta alkışlıyorum.

Bence sen teklif etmelisin hatta sen suslen puslen bi anda aklina gelmis gibi hani skype yapacaktik de oradan devam edin :)

Dedim yine uni yurdundaki arkadaslar mi mevzu
Okudum baktim ilk baslari degilmis gonul meselesi cikti tam ben sevinirkeneeeee bir de ne gorem yine oda arkadaslari cikti sonrasini okuyamadim
Ama böyle birşey gerçekten var! Milk'le biz kader ortağı sayılırız, o da yurdu sevmiyor ben de. Ben onun kadar şanssız değilim gerçi ama olsun. Yurt ortamında gerçekten özel alan diye bişey yok, ben de iki kere falan sanırım erkek arkadaşımla bilgisayardaki kameradan görüşeyim dedim ki bizim o an gerekliydi gerçekten, mecburen görüştük yani. Benim oda arkadaşlarım rahatsız etmediler ama sürekli bana baktılar, karışmadılar sözde ama çok dikkatlerini çekti ve hiç rahat edemedim, 10 dk bile geçmeden kapattım yani. Bu konudaki oda arkadaşı mevzusunda ben ona hak veriyorum, kısmen bir kaderdaş olarak. :)

İnternette tanıştıktan sonrasını okumadım kızlar, sonunda ticaviz yok demi korkuyorum

Ticaviz yok yokk... Netten tanıştığı ve sık sık konuştuğu çocuk skype den görüşmek istemiş konu sahibi de yurtta arkadaşlar rahat vermez ev tatiline gidince skypeden görüşürüz demiş,
Şimdi ev tatilindeymiş ama pazartesi günü yurda dönüyomuş çocuknevde olduğunu bile bile skype teklifini tekrarlamamış ben Mi teklif edeyim diyor...

E bu gene uzun oldu

Aynı cümleleri defalarca tekrarlamissiniz.
Konuya gelirsek,
Msjlasmalari seyrelmis, skypdan da bahsetmiyorus artık,
Belkide seninle netten gorustugu gibi baskalariylada gorusuyodur.
Bu yüzden uzaklaşmış olabilir.
Hem tanimiyisunuz etmiyosunuz boş verin gitsin.

tanışmaması için elimden gelen okumama çabasını veririm :) Genç kızlara internetten tanıştığı erkekler için yardımcı olmam, akıl vermem ve desteklemem. Evet , itici de olurum yeterince.
Canınız sıkılmasın şekerim.

:) ah canim ya eminim zordur yasamadim bilemem ama bir sekilde de idare etmek lazim sanirim, konu disinda ama biliyor musun erkekler yurt ortaminda bizler gibi birbirinin gozunu oymuyor gayet eglencei vakit geciriyorlar ve birbirlerine daha saygililar gordum onayladim unide cok arkadasim vardi okula gelmek istemezlerdi o derece eglenirlerdi gelip anlatirlardi gulmekten yerlere yatardik

Gayet de mantıklı yüzyüze görüştüğün insanlara güvenemezken netten tanışıp güvenmek saçmadır her zaman..
Can sıkılacak durum yok canım .

Kızlar birbirinin arkasından çok iş çeviriyorlar, çok fazla kıskançlık falan dönüyor ama erkekler öyle değil. Adamlar birleşip PES (bilgisayarda futbol oyunu) turnuvaları falan yapıyorlar, çok eğleniyorlar. :) Ben de bu zamana kadar neler yaşadım, neler çektim ama açıkçası hiç bu kadar yakınmadım, yani Milk'in yakındığı kadar yakınmadım. Yakınmakla elime bişey geçmiyor çünkü.

İkinci sınıf benim en rahat olduğum sınıftı, bütün oda arkadaşlarımla aynı sınıftaydık ve dörtlü olarak gezerdik zaten böyle yapışık dördüzler gibi ama onların üçü birden dil kursuna yazılmışlardı ve koca sene, her hafta sonu öğleden sonra hep birlikte kursa giderlerdi ve oda bana kalırdı. Kafamı dinlerdim hafta sonları, kitap okurdum, ders çalışırdım, bazen uyurdum, saatlerce telefonda lak lak yapardım falan bi özel alan kalıyordu yani. Gerçi bizim yurtta kızlar koridorlarda falan telefondan görüntülü olarak sevgilileriyle konuşuyorlar ama Milk'in de kamerası belki benim telefonun kamerası gibi kötüyse yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…