Bende çok gidemedim sarması kusura bakmasın konu sahibi net işleri benim alanında değilİnternette tanıştıktan sonrasını okumadım kızlar, sonunda ticaviz yok demi korkuyorum
Çok havada bir sohbet gibi sizinki.
Olursa olur olmazsa olmaz tarzı algıladım.
İsterseniz açayım mı skype dersiniz ama ben olsam sormam hiç. İsterse söyler söz vermiştin tatilde skype den görüşecektik" diyebilir mesela.
Az iletişime geçme aebebi de reelde başka biri ilgisini çekmiş olabilir sohbetinizi beğenmemiş olabilir vs vs
Dipnot: konuyla alakasız olacak ama şu "falan" kelimesini bu kadar kullanmayın. Anlatım bozukluğuna sebep oluyor.
İlk parağrafta yazdıklarınızı ayakta alkışlıyorum.Çok havada bir sohbet gibi sizinki.
Olursa olur olmazsa olmaz tarzı algıladım.
İsterseniz açayım mı skype dersiniz ama ben olsam sormam hiç. İsterse söyler söz vermiştin tatilde skype den görüşecektik" diyebilir mesela.
Az iletişime geçme aebebi de reelde başka biri ilgisini çekmiş olabilir sohbetinizi beğenmemiş olabilir vs vs
Dipnot: konuyla alakasız olacak ama şu "falan" kelimesini bu kadar kullanmayın. Anlatım bozukluğuna sebep oluyor.
evet sen o sun.sen sürekli arkadaşlarıyla ilgili konu açan üyesin dimi?
Ama böyle birşey gerçekten var!Dedim yine uni yurdundaki arkadaslar mi mevzu
Okudum baktim ilk baslari degilmis gonul meselesi cikti tam ben sevinirkeneeeee bir de ne gorem yine oda arkadaslari cikti sonrasini okuyamadim
İnternette tanıştıktan sonrasını okumadım kızlar, sonunda ticaviz yok demi korkuyorum
Ticaviz yok yokk... Netten tanıştığı ve sık sık konuştuğu çocuk skype den görüşmek istemiş konu sahibi de yurtta arkadaşlar rahat vermez ev tatiline gidince skypeden görüşürüz demiş,
Şimdi ev tatilindeymiş ama pazartesi günü yurda dönüyomuş çocuknevde olduğunu bile bile skype teklifini tekrarlamamış ben Mi teklif edeyim diyor...
E bu gene uzun oldu
:) ah canim ya eminim zordur yasamadim bilemem ama bir sekilde de idare etmek lazim sanirim, konu disinda ama biliyor musun erkekler yurt ortaminda bizler gibi birbirinin gozunu oymuyor gayet eglencei vakit geciriyorlar ve birbirlerine daha saygililar gordum onayladim unide cok arkadasim vardi okula gelmek istemezlerdi o derece eglenirlerdi gelip anlatirlardi gulmekten yerlere yatardikAma böyle birşey gerçekten var!Milk'le biz kader ortağı sayılırız, o da yurdu sevmiyor ben de. Ben onun kadar şanssız değilim gerçi ama olsun. Yurt ortamında gerçekten özel alan diye bişey yok, ben de iki kere falan sanırım erkek arkadaşımla bilgisayardaki kameradan görüşeyim dedim ki bizim o an gerekliydi gerçekten, mecburen görüştük yani. Benim oda arkadaşlarım rahatsız etmediler ama sürekli bana baktılar, karışmadılar sözde ama çok dikkatlerini çekti ve hiç rahat edemedim, 10 dk bile geçmeden kapattım yani. Bu konudaki oda arkadaşı mevzusunda ben ona hak veriyorum, kısmen bir kaderdaş olarak. :)
tanışmaması için elimden gelen okumama çabasını veririm :) Genç kızlara internetten tanıştığı erkekler için yardımcı olmam, akıl vermem ve desteklemem. Evet , itici de olurum yeterince.
Canınız sıkılmasın şekerim.
Kızlar birbirinin arkasından çok iş çeviriyorlar, çok fazla kıskançlık falan dönüyor ama erkekler öyle değil. Adamlar birleşip PES (bilgisayarda futbol oyunu) turnuvaları falan yapıyorlar, çok eğleniyorlar. :) Ben de bu zamana kadar neler yaşadım, neler çektim ama açıkçası hiç bu kadar yakınmadım, yani Milk'in yakındığı kadar yakınmadım. Yakınmakla elime bişey geçmiyor çünkü.:) ah canim ya eminim zordur yasamadim bilemem ama bir sekilde de idare etmek lazim sanirim, konu disinda ama biliyor musun erkekler yurt ortaminda bizler gibi birbirinin gozunu oymuyor gayet eglencei vakit geciriyorlar ve birbirlerine daha saygililar gordum onayladim unide cok arkadasim vardi okula gelmek istemezlerdi o derece eglenirlerdi gelip anlatirlardi gulmekten yerlere yatardik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?