Kızlar birbirinin arkasından çok iş çeviriyorlar, çok fazla kıskançlık falan dönüyor ama erkekler öyle değil. Adamlar birleşip PES (bilgisayarda futbol oyunu) turnuvaları falan yapıyorlar, çok eğleniyorlar. :) Ben de bu zamana kadar neler yaşadım, neler çektim ama açıkçası hiç bu kadar yakınmadım, yani Milk'in yakındığı kadar yakınmadım. Yakınmakla elime bişey geçmiyor çünkü.
İkinci sınıf benim en rahat olduğum sınıftı, bütün oda arkadaşlarımla aynı sınıftaydık ve dörtlü olarak gezerdik zaten böyle yapışık dördüzler gibi ama onların üçü birden dil kursuna yazılmışlardı ve koca sene, her hafta sonu öğleden sonra hep birlikte kursa giderlerdi ve oda bana kalırdı.
Kafamı dinlerdim hafta sonları, kitap okurdum, ders çalışırdım, bazen uyurdum, saatlerce telefonda lak lak yapardım falan bi özel alan kalıyordu yani. Gerçi bizim yurtta kızlar koridorlarda falan telefondan görüntülü olarak sevgilileriyle falan konuşuyorlar ama Milk'in de kamerası belki benim telefonun kamerası gibi kötüyse yapacak bişey yok.