- 12 Ocak 2015
- 155
- 29
-
- Konu Sahibi merveeda79
en azından 1 sene kendin bakabilirsin . iş yerini değiştirmeyi duşunmez misin
Ben olsam ilk 1 yil evde dururdum ondan sonra calismaya baslardim. Gercekten insan evde bunaliyor dogumdan sonra. Sosyallesmek bebekten bi kac saatligine uzaklasmak istiyor.
Is yerini sevmiyorsan baska bi is ara? Hayalin butik acmakmis eger oyle bi imkaniniz varsa onu yapmalisin.
Tabi ki senin kararin bu ama ben daha fazla evde duramazdim.
Canım asla azımsamıyorum sonuçta asgari ücretle aile geçindiren var ama yaptığım işe göre herkes az diyor hani arada zam olsa yılda 1 defa yine razısın şirkette değer görsen mutlu olsan insanlar yaptığın işi takdir etse desteklese ama yok.. Hep eksik aramalar kızmalar Toplantılar da sıkıntılar strese çok girdim yoksa benim maaşım iyi kendi ihtiyaçlarımı karşılayabiliyorummaddi durumunu sen daha iyi bilirsin.kocanın maaşı geçinmeniz için yeterliyse işi bırakabilirsin.yalnız sevmesen de azımsasanda maaşın fena değil.üstelik servis ve yemek paranda var.
bu arada butiği olan bir arkadaşım kazanamadığından dolayı butiği kapatıp yemek işine döndü.butikler de çok kazanmıyor maalesef internet alışverişleri yüzünden.
Allah yardımcın olsun.Bende ondan korkuyorum iki ucu b. Değnek :)
O yüzden ikinci bir planım daha var aslında o da Kpss ama onda da torpil dönüyor kazansan başka Şehre atanamam eşimin işi burada ..tek yazacağım şehir şuan ki yaşadığım şehir.. Onunda tutması için 95 puan almam lazım.. Çok zor ya..:/
maddi sıkıntınız yok, bebek olduktan sonra da yeteceğini düşünüyorsanız çalışmayın derim..zira hayatımız boyunca kaç kere büyütebileceğiz evlatlarımızı..geçen güzel günler geri gelmiyor malesef..unutmayın, önemli olan çocuğa gelecek hazırlamaktan ziyade, çocuğu geleceğe hazırlayabilmek..annelikten güzel kariyer mi va..r bir insan yetişiyor sonuçta..
Bende ondan korkuyorum iki ucu b. Değnek :)
O yüzden ikinci bir planım daha var aslında o da Kpss ama onda da torpil dönüyor kazansan başka Şehre atanamam eşimin işi burada ..tek yazacağım şehir şuan ki yaşadığım şehir.. Onunda tutması için 95 puan almam lazım.. Çok zor ya..:/