- 13 Temmuz 2017
- 82
- 142
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
-
Allah bağışlasın... :) teşekkür ederim düşünceniz ve yorumunuz içinNe kadar da benim oğlumun ultrason görüntüsüne benziyor. Gerçekten hayret edilecek bir durum. Şaştım kaldım. Benimki pipili. O minik çıkıntı pipi mi yoksa?
Yahu kız veya erkek diye bi yorum yazılıp parmak yorulacağına bu kadar yorulmayın mesela çok basit.kimsede bu duruma sasirmamis sanki hepimiz bunu bekliyormusuzburadan ne gibi bi bilgi alabilirsiniz ki zaten iki secenek var ya kiz ya erkek diyecegiz.
Teşekkür ederim çok sağolun. Ben şaşırdım bi kaç tepkiye cinsiyet konusunda sığ düşünen insanlar vardır ya öyle birşey mi zannettiler anlamadım da :) önyargılı ve gereksiz yorum yapılan herşey gereksiz geliyor :) insanların merakı bile rahatsız ediyor :)Tabiki öncelikle sağlıkla doğsun böyle cinsiyet durumuna çok takılmayın. Rabbim bilir tabi ama görrüğüm ve anladığım kadarıyla kız bebek yüzde 90 kız bir hafta sonra daha kesin söyler doktorunuz
okuduğunuzu anlıyor musunuz hanım efendi yeni üyeyim taşınması gerekiyorsa taşınır. İyi geceler soruya soruyla karşılık vermek nedir yahu
Teşekkür ederim size :) yok üzülmedim sadece şaşırdım insanların bu kadar hoşgörüsüz olmasınaSaçma sapan yorumlar Yazılmış Kadıncağız heves etmiş paylaşmış kız veya erkek demek yazmak çok mu zor da hamile haliyle üzüyorsunuz. Doktordan başka kimse bilemez tabi ki konu sahibi de farkındadır bunun ama tahmin edin diyor zaten bilin demiyor ki
Sizin mantığınız almıyorsa yapabileceğim birşey yok kusura bakmayın. Çok saçma diye içinizden geçirip hiç parmaklarınızı yormadan geçseniz daha kafi bence teşekkürlerİyi güzel heyecanlısınızda biz doktordan daha mı iyi mi bileceğiz, nereden bilelim, doktor bile net birşey söyleyemezken.
Şimdi ben erkek desem , inandınız mı erkek olacağına, oğlum diye mi seveceksiniz.
Zamanını bekleyeceksiniz sonuçta.
Kızıyorsunuz ama kusura bakmayın konununuz mantık dışı.
Müjde kızınız olacak, kızım diye sevebilirsiniz.Sizin mantığınız almıyorsa yapabileceğim birşey yok kusura bakmayın. Çok saçma diye içinizden geçirip hiç parmaklarınızı yormadan geçseniz daha kafi bence teşekkürler
Hiç olumsuz biri değilim,forumda beni tanıyan arkadaşlar da buna şahitlik edecektir.Ne kadar olumsuz bi insansınız bu kadar olumsuz düşünmekten yorulmuyor musunuz ?
Ben çok sık konu açmıyorum. Sadece okuyorum takip ediyorum elimden geldiğince. Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Benim de size bi önerin var madem bu kadar rahatsız oldunuz neden kendinizi yordunuz bu kadar yazarak. Tekrar ediyorum dışar da çocuklar var değil mi onları da görüp üzülüyordur maalesef insanlar benim de üzüldüğüm zamanlar gibi... eminim sizin gibi olumsuz kötü niyetli okumuyordur o insanlar Allah bağışlasın diye iyi niyetlerini sunuyordur içten içe. Allah isteyen herkese bağışlasın zaten... ayrıca bilir misiniz insanlar sevinçlerini paylaşmak ister iyi niyetli olan insanlar da buna ortak olmak... bakın ne güzel insanlar içinden geçenleri söylüyor tahmin yürütüyor bunda kötü birşey yok... siz daha çok sinir olursunuz bu site de ...13 temmuz 2017'de üye olmuşsunuz. Neresi yeni? Ayrıca okumanız varsa forumda ilgili bölümü bulursunuz. Okuduğumu anlıyorum. Keşke siz de anlasanız. Burada insanlar çocuğu olmuyor diye dert paylaşıyor. Siz gelmiş kız, erkek diye cinsiyet araştırması yapıyorsunuz. Ayıp.
Hmm farkında mısınız bilmem ama çocuk kullanılacak birşey değildir. Bence değilsinizdir ama neyse size iyi gecelerrrMüjde kızınız olacak, kızım diye sevebilirsiniz.
Hayırlı olsun cinsiyetiniz, güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?