Sizce bebeğimin cinsiyeti ne ? Bakar mısınız

Saçma sapan yorumlar Yazılmış Kadıncağız heves etmiş paylaşmış kız veya erkek demek yazmak çok mu zor da hamile haliyle üzüyorsunuz. Doktordan başka kimse bilemez tabi ki konu sahibi de farkındadır bunun ama tahmin edin diyor zaten bilin demiyor ki
Burda normalde dert sayılabilecek konulara bile tuhaf,tepkisel veya saçma yorumlar yapılıyorken,
bir derdim var topiğine,
ultrason görüntülerini yükleyip,
'Doktor net bir şey söyleyemedi,
bebeğimin cinsiyetini siz tahmin edin'
diyen bir üyeye,bu tip yorumlar yapılmasını,
ben gayet doğal karşılıyorum.

İnsan her heves ettiğini yapar,
her aklına geleni söyler veya sorarsa,
gelebilecek farklı tepkilere de hazırlıklı olmalı diye düşünüyorum.
Sizi alıntılayıp size cevap vermiş gibi oldum ama yorumum genele.

Ben çok sık konu açmıyorum. Sadece okuyorum takip ediyorum elimden geldiğince. Teşekkürler bilgilendirmeniz için. Benim de size bi önerin var madem bu kadar rahatsız oldunuz neden kendinizi yordunuz bu kadar yazarak. Tekrar ediyorum dışar da çocuklar var değil mi onları da görüp üzülüyordur maalesef insanlar benim de üzüldüğüm zamanlar gibi... eminim sizin gibi olumsuz kötü niyetli okumuyordur o insanlar Allah bağışlasın diye iyi niyetlerini sunuyordur içten içe. Allah isteyen herkese bağışlasın zaten... ayrıca bilir misiniz insanlar sevinçlerini paylaşmak ister iyi niyetli olan insanlar da buna ortak olmak... bakın ne güzel insanlar içinden geçenleri söylüyor tahmin yürütüyor bunda kötü birşey yok... siz daha çok sinir olursunuz bu site de ...

Konunuz uygun yere taşınmış. Siz de banı yemişsiniz. Şikayet ederek de kendimi yormuştum ama işe yaradı. Siz biraz dinlenin. Dönünce kuralları okuyun. Öyle devam edin ;)

Hiç olumsuz biri değilim,forumda beni tanıyan arkadaşlar da buna şahitlik edecektir.
Olumsuz biri olmadığım için de yorulmuyorum.
Sadece hayatta,hiç bir konuda aşırıya kaçmamak gerektiğini düşünenlerdenim.
Doktorun yorum yapamadığı bir konu için bu kadar acele edip,burdan tahmin beklemeniz bana garip geldi.
Gelen cevapları yüzdeye mi vuracaksınız?
Bizim oğlumuzu,ultrason görüntülerine göre, 7.aya kadar kız beklediğimizi de söylemek isterim.

Ayrıca burası farklı sosyo-kültürel düzeyden pek çok kadına açık bir forum,bu nedenle
farklı fikirlerin ve bakış açılarının olması da doğal.
istediğiniz gibi yorum yapmayan herkese sitem etmenizi veya olumsuz yorum yapmanızı da heyecanınıza ve hormonlarınızın etkisine veriyorum.
Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanızı temenni ediyorum.
Pamuk gibi kadın ayol neresi olumsuz :KK19:

Herkese burdan bir minik kamu spotu, oglan bebege, oglan denilir, erkek degil. Ayni sekilde bir kiz bebege kadin bebek demedigimiz gibi. Bu gibi kelimeler fark etmeden erken yastan itibaren cinsiyetciligi körüklüyor. Oglan bebek dogumdan itibaren irrrkektir, kiz cocugu ise önce seks yapmasi lazim bir kadin olarak görülmesi icin, ister yasi 25 olsun.

Yani kullandigimiz dil ve kelimeler cok önemli.

Konuya yorum olarak hic bir fikrim yok. Heycanini anlayabiliyorum ama ne bilim, ben o haftalardayken sadece sagligi icin endiseleniyordum. Bu 3 ayi geceyim, düsük tehlikesi gecer diye bekliyordum. Yani en iyisi biraz sabirli olman dogru bilgiye ulasman. Umarim bebegi saglik ile kucagina alirsin.

Herkese burdan bir minik kamu spotu, oglan bebege, oglan denilir, erkek degil. Ayni sekilde bir kiz bebege kadin bebek demedigimiz gibi. Bu gibi kelimeler fark etmeden erken yastan itibaren cinsiyetciligi körüklüyor. Oglan bebek dogumdan itibaren irrrkektir, kiz cocugu ise önce seks yapmasi lazim bir kadin olarak görülmesi icin, ister yasi 25 olsun.

Yani kullandigimiz dil ve kelimeler cok önemli.

Konuya yorum olarak hic bir fikrim yok. Heycanini anlayabiliyorum ama ne bilim, ben o haftalardayken sadece sagligi icin endiseleniyordum. Bu 3 ayi geceyim, düsük tehlikesi gecer diye bekliyordum. Yani en iyisi biraz sabirli olman dogru bilgiye ulasman. Umarim bebegi saglik ile kucagina alirsin.
45 yasında bakire kişi kız cocugu mudur?

45 yasında bakire kişi kız cocugu mudur?

Elbette degil. 18 yas üstü kendine kadin diyebilir. Bunda ayip olan birsey yok. Benim demek istedigim, Türk kültürü çok cinsiyetçi bir kültür. Kizlar ve kadinlara öyle bakiliyor. Bu bebeklikten bile basliyor. Baksana erkek bebek. Cünkü o bir irrkeeek.

Bu kelimede ne var denilebilir fakat bence hersey dil ile basliyor.

eger erkek cinsel organiysa iki bacak arasinda yukari 45 dere aciyla bir cikinti oluyo
kizsa bu cikinti bacaklara dogru duz oluyor
Bana bir yorum yaparmisiniz rica etsem 11+4

Eklentiler

• 20190610_122208.webp
    20190610_122208.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 84
Back
X