- 13 Temmuz 2017
- 82
- 142
- 13
- 35
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
-
KatılıyorumKız ya da erkek
Lütfen böyle şeylere gerek yok elbette öyle heyecanlıyım tabi ki farketmez sağlıklı olsun benim bebeğim ama inanın ilk hamileliğim ve merak ediyorum...Kız ya da erkek
Aslında doktor hanım olmuşmuş ama tam emin olamıyorum 2 hft sonra söyleyebilirim sanırım dedi ama ne bileyim biraz fazla heyecanlı ve sabırsızım sanırım :)bu haftalarda henuz cinsel organ gelisimi olusmamis oluyor diye biliyorum ama suanki goruntusunde nub teorisine gore kiz gibi
Amin sağolun inşallahSağlıkla dogsun,kız istiyorsanız kız olsun erkek istiyorsanız erkek. En önemlisi sağlıklı hayırlı evlat olsun.
Erkek dedim benMerhaba yeni üyeyim heyecanı mı hoş görün zor bi süreç sonunda sağlıklı bebeğim var çok şükür dün kalp atışını da dinledim 11 hafta 6 günlük canım bebeğim. Fakat cinsiyetinden emin olamadı doktor o yüzden birşey söylemek istemedi siz tahmin yürütebilir misiniz ? Herkesten Allah razı olsun şimdiden Eki Görüntüle 2266285 Eki Görüntüle 2266286
Az önce yapıldı :) yavaş çıktınız he heHissediyorum
Ya kız
Ya erkek
Erkeğe benziyor canım..Az önce yapıldı :) yavaş çıktınız he he
:)Az önce yapıldı :) yavaş çıktınız he he
evet 13.haftada dahada netlesmeye basliyor yanlis hatirlamiyorsam bebekler anne karninda ilk dollendiklerinde hepsi kiz cinsiyetiyle dolleniyor y kromozomu daha sonra devreye girerek bazi hormonlari salgilayip erkek cinsiyetini belirliyordu yani bu kromozom salgilanmadan tahmin yapacak olsalar herkese kiz demek zorunda kalirlar sanirimAslında doktor hanım olmuşmuş ama tam emin olamıyorum 2 hft sonra söyleyebilirim sanırım dedi ama ne bileyim biraz fazla heyecanlı ve sabırsızım sanırım :)
Elbette biliyorum ama o kadar çok heyecanlı ve meraklıyım ki kızım veya oğlum demek istiyorum açıkcası :) konuşurken sadece bebeğim diyorum ya :) ne bileyim çok çok heyecanlıyım sağlıklı olsun yeter Allah isteyen herkese nasip etsin:)
Şaka bi yana
Doktor ultrason cihazıyla orasına burasına bakıp bebeği inceliyor
Öyle tahmin ediyor
Bizim burada bir resimden tahmin etmemiz saçma
Ama erkek gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?