- 9 Aralık 2016
- 1.890
- 3.068
- 83
- 38
- Konu Sahibi Kucucukminicikkus
15. Haftada oğluma kız demişlerdi 20.haftada erkek olduğunu öğrendik
11 hafta cinsiyet için çok erken
11 hafta cinsiyet için çok erken
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin içinizden ne geçiyor ? Ne olsun istiyorsunuz ?Lütfen böyle şeylere gerek yok elbette öyle heyecanlıyım tabi ki farketmez sağlıklı olsun benim bebeğim ama inanın ilk hamileliğim ve merak ediyorum...
kusura bakmayın ama burada bebek hasreti ceken arkadaslarımız var. heyecanınız olabilir gelip dert bölümüne yazma ironisi komik. görmemişin bebeği olmus yani..Lütfen böyle şeylere gerek yok elbette öyle heyecanlıyım tabi ki farketmez sağlıklı olsun benim bebeğim ama inanın ilk hamileliğim ve merak ediyorum...
Erkek gibi hissediyorum ama tabi ki farketmez :)Sizin içinizden ne geçiyor ? Ne olsun istiyorsunuz ?
Ne kadar olumsuz bi insansınız bu kadar olumsuz düşünmekten yorulmuyor musunuz ?Her şeyin aşırısı zarar,
heyecan ve merak dahil diyorum ve susuyorum.
okuduğunuzu anlıyor musunuz hanım efendi yeni üyeyim taşınması gerekiyorsa taşınır. İyi geceler soruya soruyla karşılık vermek nedir yahuPeki dert bunun neresinde acaba?
Hm ben İran diye düşünmüştüm aslında neyse kısmet. Allahtan kedileri çok severim de küçücük bebeğe scottish diye dalga geçmeniz beni etkilemez size iyi geceler kedi sever hanım.scottish fold bence. sağlıklı büyüsün kız erkek bu kadar erkenden beklentiye girmek niye doktor bile kesin bir şey dememiş belli bir şey oyk
Dimi :) çok heyecanlıyım umarım sizin için de bebeğiniz içinde en güzeli olurben kız diyorum paralel duruyor ..erkekler eğik duruyomuş bi teori vardı adını hatırlayamadım
bende senin gibi merak ediyordum böle hehehe
sağlıklı kucağına al
Siz iyi misiniz ?? Allah isteyen herkese nasip etsin zaten dünyanın en güzel duygusu fakat ben daha bebek sahibi olamayanları kıracak tek kelime etmedim etmem... sokakta ki çocuklara bakınca da üzülüyorlardır dimi ? Siz benim bebeğimi hangi şartlar da yapıp ne kadar istediğimi bilemezsiniz ... görmemişin klavyesi olmuş her konuya yazma ihtiyacı hissetmiş cevaplamayın mesela o kadar basit ki ?kusura bakmayın ama burada bebek hasreti ceken arkadaslarımız var. heyecanınız olabilir gelip dert bölümüne yazma ironisi komik. görmemişin bebeği olmus yani..
Sağolun çok teşekkür ederimBebeğin erkeğe benziyor canım çıkıntısı var , hayırlısı olsun. Çok merak ediyorsan drano testi yap bende doğru çıkmıştı . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.