Sizce bebeğimin cinsiyeti ne ? Bakar mısınız

Burda normalde dert sayılabilecek konulara bile tuhaf,tepkisel veya saçma yorumlar yapılıyorken,
bir derdim var topiğine,
ultrason görüntülerini yükleyip,
'Doktor net bir şey söyleyemedi,
bebeğimin cinsiyetini siz tahmin edin'
diyen bir üyeye,bu tip yorumlar yapılmasını,
ben gayet doğal karşılıyorum.

İnsan her heves ettiğini yapar,
her aklına geleni söyler veya sorarsa,
gelebilecek farklı tepkilere de hazırlıklı olmalı diye düşünüyorum.
Sizi alıntılayıp size cevap vermiş gibi oldum ama yorumum genele.

Konunuz uygun yere taşınmış. Siz de banı yemişsiniz. Şikayet ederek de kendimi yormuştum ama işe yaradı. Siz biraz dinlenin. Dönünce kuralları okuyun. Öyle devam edin

Pamuk gibi kadın ayol neresi olumsuz

Herkese burdan bir minik kamu spotu, oglan bebege, oglan denilir, erkek degil. Ayni sekilde bir kiz bebege kadin bebek demedigimiz gibi. Bu gibi kelimeler fark etmeden erken yastan itibaren cinsiyetciligi körüklüyor. Oglan bebek dogumdan itibaren irrrkektir, kiz cocugu ise önce seks yapmasi lazim bir kadin olarak görülmesi icin, ister yasi 25 olsun.

Yani kullandigimiz dil ve kelimeler cok önemli.

Konuya yorum olarak hic bir fikrim yok. Heycanini anlayabiliyorum ama ne bilim, ben o haftalardayken sadece sagligi icin endiseleniyordum. Bu 3 ayi geceyim, düsük tehlikesi gecer diye bekliyordum. Yani en iyisi biraz sabirli olman dogru bilgiye ulasman. Umarim bebegi saglik ile kucagina alirsin.

45 yasında bakire kişi kız cocugu mudur?

45 yasında bakire kişi kız cocugu mudur?

Elbette degil. 18 yas üstü kendine kadin diyebilir. Bunda ayip olan birsey yok. Benim demek istedigim, Türk kültürü çok cinsiyetçi bir kültür. Kizlar ve kadinlara öyle bakiliyor. Bu bebeklikten bile basliyor. Baksana erkek bebek. Cünkü o bir irrkeeek.

Bu kelimede ne var denilebilir fakat bence hersey dil ile basliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…