- 15 Kasım 2022
- 1.396
- 933
- 53
- Konu Sahibi Hemsirehanim01
-
Okadar mı karışık geldi yaaaÖsym sınavlarındaki türkçe sınav sorularını daha kolay anlıyorum bu soruyla kıyaslayıncaHiçbi şey anlamadım. Anlayan varsa bana da özet geçebilir mi?
Anlayacağım tek şey, kimsenin işine karışmamak olabilir. :)
Ya kısaca bir alışverişe aracı oldum ve saçma sapan bir tepkiyle karşılaştımÖsym sınavlarındaki türkçe sınav sorularını daha kolay anlıyorum bu soruyla kıyaslayıncaHiçbi şey anlamadım. Anlayan varsa bana da özet geçebilir mi?
Bende anlamadigim icinyorumlara bakayim dedim. Yine anlamadimÖsym sınavlarındaki türkçe sınav sorularını daha kolay anlıyorum bu soruyla kıyaslayıncaHiçbi şey anlamadım. Anlayan varsa bana da özet geçebilir mi?
Bende de sonlara doğru karıştı, kim kimin neyi oluyor o kısmı karıştırmış olabilirim ama soruyu boş bırakmak yerine anladığım kadarıyla yorum yapayım.Okadar mı karışık geldi yaaa
O bir şey dememiş.Teyzesi telefon konuşmamızı duymuşBende de sonlara doğru karıştı, kim kimin neyi oluyor o kısmı karıştırdım.
Görümcenin kocası bir şey demiş mi?
Kız okadarda değilBende anlamadigim icinyorumlara bakayim dedim. Yine anlamadim
Görümceniz zaten gereken cevabı vermiş bence boş verin o zaman.O bir şey dememiş.Teyzesi telefon konuşmamızı duymuş
Evet onlar hakkımda konuşmuşlar ama ben yüzlerini bile görmedim tanımıyorum insanlarıEl emeği ürünleri beğenmedim diye gondermek çok ayıp. Numune verilmiş niye denememisler. Şimdi satıcı kadin nasıl alsın salçayı. Hangi koşullarda saklandı içine bisey bile konmuş olabilir.
Yanlis anlamdiysam gorumcenin eşinin akrabalarımı senin arkandan laf söylemiş? Ne münasebet ne kadar ayıp. Arardım ama yanlis anlaşılma için değil haddinizi bilin düzgün konuşun diye arardım terbiyesizler.
Birdaha hicbirseye aracı olmayın.
Okadar mı karışık geldi yaaa
Demi hiç kocasını felan aramayayım isteyen istediğini anlasınGörümceniz zaten gereken cevabı vermiş bence boş verin o zaman.
Ay yemin ederim insanlık yapayım ucuz alsınlar diye yaptım.İlk ve sondu kimseye iyilik yaramıyorBi daha okudum anladım gibiBence hiç muhatap olmayın ya. Komşunuza iyilik yapmaya çalışmışsınız ama gördüğünüz gibi olaylar çıkmış. Salçayı alan kişiler komşunuzu arayıp muhtemelen onlara da olay çıkarıp beğenmedik falan diyeceklerdi... Komşunuzla da aranız bozulacaktı bence.
Bu tip olaylara karışmamak biraz daha iyi. :) Bu saatten sonra da hiç muhatap olmayın, daha da çirkinleşmesin. Eğer almak isteyen olursa da direkt komşunuzun numarasını verin, siz arada iletişimi kurmayın. Almak isteyen kişi komşunuzla iletişim kursun...
Numaraları yok ki tanımıyorum bileEl emeği ürünleri beğenmedim diye gondermek çok ayıp. Numune verilmiş niye denememisler. Şimdi satıcı kadin nasıl alsın salçayı. Hangi koşullarda saklandı içine bisey bile konmuş olabilir.
Yanlis anlamdiysam gorumcenin eşinin akrabalarımı senin arkandan laf söylemiş? Ne münasebet ne kadar ayıp. Arardım ama yanlis anlaşılma için değil haddinizi bilin düzgün konuşun diye arardım terbiyesizler.
Birdaha hicbirseye aracı olmayın.
Telefonda yüksek tonda söylemediyseniz, onların dediği gibi bir durum olmadıysa bence gerek yok görümceye durumun öyle olmadığını söylemek yeterli gibi geldi bana da.Demi hiç kocasını felan aramayayım isteyen istediğini anlasın
Görümcemin kocasıda biraz fazla değişik bir adam çocuk gibi her şeye alınır.Aman alınan alınsın ya gerçekten iyilik yapmamak lazım böylelerineSorunu olan kendi arar sorar. Ne alaka sizin aramanız. Bazı insanlara iyilik yapmamak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?