Hayır o konuda sorun çıkmıcak erkek dediginiz şeyi kafanızda bu kadar büyütmeyin çokta zeki degillerdir
Yaptıgım yada yapacagım hata bana ait kimseyi alakadar etmez sadece bilgisi olan eleştirmeden söleyebilir konuyu çok çarptırdınızPekii
Ooo maşallah hazır kıta bekliyon herkese çat çat laf yetiştiriyon
Peki bunları erkek çocuklarına daha iyi egitim vererek cinselligin kötü bişey olmadıgını ögrettiginizde toplum bunu iyice kavradıgında konuşalımBen de sizin gibilerle aynı cinsiyeti paylaştığıma utanıyorum.
Hayatta yaptıklarınızın sorumluluğunu almayıp karşınızdaki insanları keriz yerine koymaya çalıştığınız için ekşide, orada burada hemcinslerinizi de küçük duruma düşürüyorsunuz. Bari gelip buralarda sormayın saçma sapan sorularınızı da rezil etmeyin kendinizi.
Banlanırsam da banlanayım öf.
Midem bulandı akşam akşam
Üle ben ne dedim şimdikonuyu çok çarptırdınız
Peki bunları erkek çocuklarına daha iyi egitim vererek cinselligin kötü bişey olmadıgını ögrettiginizde toplum bunu iyice kavradıgında konuşalım
Peki saolunÇıkar diye tahmin ediyorum. Deneyimim olmadı
Size bişey demek istemiyorum cahilliginize bırakıyorumSen önce yalan söylememeyi öğren de, sonra erkek çocuklarını doğru yetiştirmekten filan bahsedersin.
Önce kendini yetiştir geliştir ki çocukların da senin gibi olmasın.
Hoşçakal
Sulalemde genetik derkenMerhaba kızlar
Sevgilimle beraber oldum 5-6 defa ama benden kan gelmedi. Ondada sertleşme problemi vardı.
Sülalemde böle genetik sanırım ilk ilişkide kan gelmeyen bi çok kuzemim var.
İlerde evlendigim kişiyle beraber oldugumda tekrardan kan gelmezse bu ortaya çıkarmı
Kuzenler arasında evet onlarda hiç gelmemişSulalemde genetik derkenilk ilişki muhabbetini mi yapıyorsunuz sulalenizle .
Dunyanin neresine gidersen git yalan soylemeni taktir edicek tek bir ülke bulamazsın yaşadığın toplum sana yalan soylememen gerektigini soyleyince kotu oldu dimi? Kendini ne saniyosun ki sen zekani kullanicaksinda erkekler o kadar zeki degiller bilmem neler? Azicik zekan olsaydi zaten yalan soyleme hayalleri kurmazdin canim benimPeki bunları erkek çocuklarına daha iyi egitim vererek cinselligin kötü bişey olmadıgını ögrettiginizde toplum bunu iyice kavradıgında konuşalım
Gidiyorum geliyorum BDVde bu konudan var bir tane hiç şaşmıyor
Takıntımız çünkü bu toplum olarak aşamıyoruz. Seviyoruz fiki fiki muhabbetini
Sertleşme problemi olan biriyle neden 5-6 defa sevişilmek istenir ki orası da ilginç
Size önerebileceğim tek şey, kan gelmedi diye sıkıntı yapacak kafada bir adamla evlenmeyin. İlla öncesinde ilişkiye girmiş olmanız da gerekmez.Bakın evet yada hayır bu kadar basit burda herşeyin en iyisini ben yaparım der gibi konuşmayın
Henüz her kadından kan geldigini düşünen bi insansın dürüstte degilsin ayrıca cesaretli oldugunu sanmıyorum tek derdin canın sıkılmış burda birileriyle ugraşmak konum kafana yatmadımı geç git seni mi ilgilendirir ne yapıcagım gördügüm kadarıyla konuyla alakalı bi bilginde yok. Kadın düşmanının tekisinDunyanin neresine gidersen git yalan soylemeni taktir edicek tek bir ülke bulamazsın yaşadığın toplum sana yalan soylememen gerektigini soyleyince kotu oldu dimi? Kendini ne saniyosun ki sen zekani kullanicaksinda erkekler o kadar zeki degiller bilmem neler? Azicik zekan olsaydi zaten yalan soyleme hayalleri kurmazdin canim benimhala diyo ki toplum kavradiginda sen neyi kavradin bi soylesene neyi biliyosun? Ban yiceksemde senin gibi birine dogruyu soyledigim icin yiyim zerre de umrumda olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?